Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
249
Favori
776.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar olmuş mu.Yazıklar olsun. 3 sene önce 30tlden yapmıştık transferi.Her sene 100de 100 artmış neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupanin küçük bir ülkesinde yaşıyorum. Son 2,3 gündür TV kanallarında ve TV.lerin Facebook sayfalarında Türkiye sivilleri katlediyor diye algı yapıp ağlayıp sizlaniyorlar. Yorumların çoğu Türkiye ye boykot yapalım fındık, ceviz, onu bunu almayalım ve en komiği de Türkiye e tatile gitmeyelim yazıyorlar 🙂
    Eger bu sayfayı takip etmesem derdim belki bu iyi olmadı ülke turizmi için diye. Ama onların tatil için verdiği fiyatın 2 belki 3 katına benim halkım tatil yapıyor kendi ülkesinde. Eger fiyatlar yabancı turistin ödediği rakam seviyesinde olsa, eminim kendi ülke nüfuslarınin 3,4 katı kadar benim ülkemin yerli turisti tatil yapacak farkında değiller.
    Tabi bazilarida karşılık veriyor. ''Bencede tatile gitmeyin, en azından gidenler rahat rahat tatil yapar'', ''Türkiye de tatil yapmayı seviyoruz'' gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

En ucuz transfer 110 TL hocam. Uçak bileti 130 TL iken transfere bu parayı vermek koyuyor adama.

Alıntıları Göster
    Havalimanindan metro ile deepo outlet duragina gecin (7-8 dk felan suruyor.) ordan gecen otobuslerle belege ulasabilirsiniz.

Toplam 25 lira maliyet tutar.

Taksilere ve vip transferlere verilen parayi musriflik olarak goruyorum ben .

• g3z3g3n1616 G kullanıcısına yanıt
    Türkiye geregini yapiyor , gelmeyenler yerine biz gideriz rahat olsunlar ite köpeğe muhtac olmaz bu ülke ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 13 Ekim 2019; 9:39:39 >
  • 8-11 ekim için ets üzerinden vogue bodrum hotele 1638₺ ödeme yaparak 3 gece 4 gün rezervasyon yaptım 8 ekimde otele sabah 9 gibi giris yaptik ancak odanin saat 2 de verilecegini kahvaltiya inebilecegimiz söylendi kahvaltidan sonra lobiye çıktığımızda inanılmaz sağanak yağmur yağıyordu ve otelin icerisi bir anda göl oldu 1.katın tavanında çökme meydana geldi ben böyle rezillik görmedim ets tur ile görüşmemiz sonucu bizi ve bizim gibi bir kac müşterilerini voyage torba ya transfer ettiler ve mükemmel bir tatil yaşadık ufak aksilikler yaşamış olsakta.yemekler gercekten cok lezzetli içecekler orjinal kapali kutu redbull bile kutu veriliyordu .steak house 2 kisi icin toplam 40€ karşılığı rezervasyon yaptirdim ve gercekten etler cok lezzetliydi beach snack ve aqua snack 16 da kapanıyor bu biraz sacma olmus sadece makarna evi 18 e kadar açıktı dondurmalar magnum ve kornetto isteyene ana restorantta açık olarak da veriliyor odalar bilindiği gibi küçük ama bizim icin sorun olmadı olumsuz olarak ise bazi personeller cok saygısız ve minibar hergün yenilenmedi istedigimizde doldurdular tabiki otel gercekten cok güzel ama fiyatina göre deger mi kararsizim ben 3 gece için 1638₺ ödedim 4.gün gece çıktım verdiğim paranın fazlasiyla karşılığını aldim iyiki vogue oteli su basmış dedik :)

• 29 Ekim tatilinde 3 gecelik bir tatil planlıyorum. Muhtemelen açık havuz ve deniz tat vermeyeceği için kapalı havuzu olan bir otel arıyorum. Geçen haftaya kadar 1500 liralardan Crystal Sunset'i düşünüyordum ancak şimdi 1800'lere fırlamış fiyatı.

Bu fiyat aralığında başka hangi otelleri önerirsiniz ? Yer çok önemli değil, dediğim gibi kapalı havuzu iyi olan yemek kalitesi orta olan bir otel arıyorum. Crystal Waterworld mesajla 1500'lerde fiyatı. Arada 300 liralık farkı vermeye değer var mıdır acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç bir çift için kaplıca önerebilir misiniz ocak ayı başında gideceğiz. Nevşehir ve çevresinde alternatiflere açığım. Eşim uludağ falan diyor ama ben soğuktan nefret ediyorum.

• Şu an tüm dünya bizi kürtleri katletmekle suçluyor
    Bizim haberlerde vb çıkmıyor ama diğer ülke vatandaşları Türkiye yi nasıl protesto edip zarar veririm diye düşünüyor.baya bir yerde bu tarz grup oluşumları var
    Bu sene tatile gelmeyecek ciddi bir turist kesimi mevcut bu yüzden..
    Gelecek sene için fiyatları az çok tahmin edebiliyorum. Bu fiyatlar olursa seneye uhd tatil yapmam. Herşeyin bir ederi var. Maxx royalde de tatil yaparım istesem ama yıllardır bizi düşünmeyen turizm sektörü şimdi halen bize katil diyen turistleri düşünerek onlara ucuz bize pahalı tatil satarsa bende ona göre hareket ederim.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Inanin hic umrumda degil dunyanin ne yazdigi turstin ne düşündüğü , biz hakedene hakettigini yapiyoruz hatta az bile yapiyoruz ama yazdiklarinizda haklisiniz bizde sagilan inek olmamamiz lazim , fiyatlar bi aciklansin ona gore gardimizi alicaz , busene hadi neyse diyerek 2 tatil yaptik 2020 icin bekleyip gorelim , gecen sene bu tarihlerde aciklanmaya baslamisti fiyatlar bu sene karisik piyasa etkiliyor sanirim.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Bu sene çoğu otel ciddi kalite düşüşü yaptı ancak fiyatları 2 ye katladı. Hele ki şu an ki suriye sorunundan dolayı halen turistlere bizim yarı fiyatımızla tatil satarlarsa uhd otel almam.

• Merhabalar
    2020 yılı konusunu aktif olduğunda verdiğim linkten takip edebilirsiniz.Şu an için erken rezervasyonlar başlamadığından konuyu pasif yaptım.Bilginize..

2020 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) TIKLAYINIZ
  • konu açılsa da 2019 değerlendirmelerini yapsa insanlar en azından 2020 seçimi için yol gösterici olur?
  • Kasim sonu deniliyor erken rez icin bakalim nasil olacak hala fiyatlar ucuk . Umarim bu seneye gore fark cok olmaz napacaz bilmioyrum

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    6.9 dan hesaplanan doviz kurlariyla yapilan fiyatlar 2019 da hayal kirikligi yaratti , bu sene ben cok cüzi fiyat farki bekliyorum çünkü zaten kazik ama herseye hazir olmak lazim bunlarda insaf yok çünkü.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    ön araştırma olarak fiyat istediğim otellerden 6 gece için gelen en düşük fiyat 9800TL (ek bina, kara manzara) diğer 3ünün verdiği fiyatlar 13k 15k 16k
  • Titanic Bodrum ile rixos Bodrum’un erken rezervasyon fiyatları gözüküyor. Ama acayip yüksek sitelerinde hep yüksek fiyat oluyor zaten ama bakmak isteyen olabilir

• Ben önümuzdeki sene fiyatlarin düşük olacagini sanmıyorum. Antalya bolgesinde side belekte oteller avrupali yaşlı turistlerle dolu. Ets fiyat bakiyorum bu hafta sonu girisli ya yer yok yada fiyatlar uçuk. Hele dolar kuruda artarsa o zaman yerli turist olarak bizlerin hiç şansı yok. Fiyatlar açıklaninca daha net konuşacagiz ama konuşacagimiz konu fiyatların aşırı yuksek olacagi. Allah yardimcimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onzy -- 16 Ekim 2019; 14:34:38 >
  • Türkiye’de yükselen fiyatlar hiç bir zaman iniş göstermez.Aynı şekilde artmaya devam edecektir.Ben gene en az %40 zam bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.