Şimdi Ara

2019 Ford Kuga resmen tanıtıldı: Daha hafif ve daha sportif (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de Focus 2 ve Mondeo kullanmıştım, yeni tasarımlar evet eskiye göre daha sıradan ama gene de iç mekanda ergonomi daha iyi bence.
    Ben yeni Kuga yı beğendim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 8 Nisan 2019; 20:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bildiğiniz B-Max olmuş. Onun biraz makyajlanmışı.
  • Arkası tamam yandan tamam ama önden sırıtıyor fiestanın hormonlusu gibi duruyor ve keşke bu dijital kadranı focusta sunsalardı, madem elinizde var neden sunmuyorsunuz çoğu rakibinizde varken ford ne yapmaya çalışıyor bazen anlamıyorum.
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Şu üslubunla engelliyorum seni değerli yorumlarına ihtiyacım yok 😂

• vetenes kullanıcısına yanıt
    PSA ve Kore malını överek kendini rezil edersin hocam...

Artık şişirilmiş fiyatlı PSA ve Kore mallarının düşük kalitesi bariz belli...

10 sene öncesine kıyasla ilerleme var mı ? VAR ama kalitesizlik bu markalar için baki
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Bugün hyundai özellikle süspansiyon kalitesi ve güvenlik puanları ile çoğu Alman aracının önüne geçti.

Pug desen 8 ileri eat6 ve hdi Motoru ile piyasaya yön verdi resmen. Geçmişe göre değil günümüze göre çok çok iyiler👍🏻

Ben eski ford kullanıcısı olarak ayrıca yeni focusu da detaylı incelemiş biri olarak artık fordun abartılmaması gerektiğini düşünüyorum kişisel görüşüm katılmak zorunda değilsiniz. Kendimi rezil ettiğim de yok bu tip fikirlerinizi kendinize saklayın 👍🏻

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Bence Alman ile Kore/Fransız karşılaştırması temelden sakat...
  • 3008 i bilmiyorum. Bilemememin sebebi de go-kart tan çıkartılıp takılmış direksiyonu. Ancak tuscon u biliyorum. Içi ben koreliyim diye bağırıyor. On konsoldaki renkler vs bir kore klasiği. Açıkçası kalite algısı bakımından hyundai bence çok çok geride. Kuga bakmadan önce tuscon çok on plandaydı bende. Kâğıt üstünde kesinlikle tuscon diyordum. Ta ki gidip test sürüşü yapana kadar. Ciddi anlamda kalite algısı düşük bir arabaydı. Dışardan bakıldığında gerçekten çekici ancak içine geçtiğinizde bir ucuzluk hissi uyandırdı bende. Hemen aynı gün kuga test sürüşüne gittim. Açıkçası tuscon 'daki o kadar donanıma rağmen kuga çok daha kaliteli ve güvenli geldi bana. Tamamen kişisel görüşüm "Kuga tuscon dan daha kalitelidir". Tabi yeni Kuga ya dönecek olursak; yeni Kuga olmamış. Suv dediğin heybetli olacak. Açıkçası tuscon, tasarim olarak yeni kuga dan çok daha çekici güzel ve albenisi olan bir suv.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Tam anlamiyla hormonlu focus olmuş. Ic dis her sey ayni. Gercekten uzuluyorum otomobil sektorunun geldigi noktaya.
    Bize 2. El yolu görünüyor Gittikçe her otomobil birbirine benzeyip kimliğini yitiriyor. Bu tarz tasarımı Copy- Paste olan otomobilleri hiç beğenmiyorum. Murat 124 bile daha şahsiyetli bir otomobil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflardan görünen o eski heybetli duruşu gitmis gibi. Ön tasarım olmamış bir şeyler eksik kalmış ama iç tasarımı beğendim.

• Bence yeni fordlar fluance den ilham almış. Kurbağa suratlilar.

Bu aracın ilk kasası dışarıdan en güzel olanıydı. Suv değilde hakiki jip gibi görünüyordu. Şimdi yeni kasası ile yerden yükseltilmiş station olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.