|
Bildirim
Sokağımızda bunun önceki kasası var o daha güzel bence bu güzel olmamış.
Sırıtan tasarımlı arabaları hiç sevmem. |
keşke ön tarafa ford yerine mazda logosu taksalarmış
|
Araba segment atlamış ama tersi yönde.
|
Focusu 200 bin isteyen ford daha doğrusu Otokoç buna 300 bin bandında ister tucson ve 3008 liderlik yarışına devam eder.
Ama bir tasarım ancak bu kadar rezil edilebilirdi özellikle önden b suv havasında hiç beğenmedim. |
Ford tasarımcıları yeni Kuga'yı tasarlareken yüksek profilli spor arabalardan ilham aldıklarını söylüyor = Porsche Macan
|
34 yaşında 2 çocuk babası 12 yıllık devlet memuruyum. Burada espri olsun, eğlence olsun diye yazılan bir mesajdan testesteronlarınız harekete geçiyorsa önce kendi ergenliğinizi sorgulayın "abicim".
|
9 cm uzamış
5 cm genişlemiş 2 cm alçalmış. Açıkçası fotoğraflarda küçük görünmüştü gözüme. Ancak videolarını izleyince büyüklük anlamında biraz daha iyi geldi bana. Tavan çıtalarının ufaklığı yüzünden alçak bir görünümü var. Hafif bir macan havası var. Yüksekliğinin az olması bence çekiciliğini kaybettirmiş. Biraz daha heybetli olmasını beklerdim. Sadece 90 kg hafiflemiş. Ben 120kg civarında hafifleme beklerdim. Ancak hiç yoktan iyidir. Focus tan daha kaliteli geldi malzeme kalitesi. Tabi türkiyeye gelecek versiyonları görmek lazım. Direksiyon farklı. Koltuklar sanırım aynı. Arka koltukların raylı olma durumu var. Ama sanırım opsiyon olarak alınabiliyor. 8 ileri otomatik ile geliyor. Sync 3 olacak multimedyası. Sonuç olarak; Benim beklediğimi pek verdiğini söyleyemem. Makyajlanmış kugadaki albenisi pek kalmamış. Yükseltilmiş focus gibi. Suv kimliğini bırakmış. Mercedes GLA gibi ortada birşey olmuş. Suv desen değil. Binek oto desen değil. Keşke daha heybetli yapsalarmış. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 3 Nisan 2019; 2:17:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 4 Nisan 2019; 11:19:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
|