|
Honda'nın yeni elektrikli otomobilleri ilk kez göründü
-
-
Böyle isim mi olur.
-
Gözünü sevdiğimin dinazor fosilleri bize nasıl bir göz ziyafeti çektirmişsiniz. Elektrikli arabaların verimli tasarım adı altındaki çirkinliği midemi bulandırıyor...
-
Bu Honda tasarımları bir bana mı itici geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Crossover olarak degerlendirirseniz tasarımında bir iticilik yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reno Sembolden hallice.
-
yeni kasa zombi
-
ben de şu milleti anlamıyorum...her yeni çıkan otomobilin tasarımı için edilmedik laf kalmıyor. ne bekleniyor her seferinde firmalar uzay mekiği mi tasarlayacak? son 100 küsür yıldır bu meret tasarlana tasarlana artık yeni tasarım diye bir şey kalmadı. altı üstü otomobil a noktasından b noktasına götürecek araç. o eskilerin tasarımını unutun artık o işler bitti, deniz bitti...
-
Honda çok bozdu...
bozdu bozdu bozdu...
bir yerden sonra bozmaz dedik...
daha da bozdu...
şaka bir yana yılların getirdiği alışkanlık
yaşlılık ve bir çok etken birleşince yadırgıyoruz
aracı tasarlarken sanırım hamur formatında katana kılıcı ile şekil verip proje sonunu harakiri yaptılar sanırım :)
-
çakma megane ve çakma 508 gibi
-
Haberin ana görselindeli araç ile galeridekiler aynı araç mı ya 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam honda artık daha dibi goremez dediğimde beni şaşırtıyor honda...
-
Şunu fark ettim, yeni arabaların hepsinde logo aracın ön tarafında, arka tarafındaysa logo yok, direkt markanın ismi yazıyor "honda, toyota, renault" diye ve tüm markalar bunu yapmaya başladı bir trend akımı sanki.
-
Honda benzine devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca endüstri hidrojen beslemenin peşindeyken honda benzinde enjeksiyonu yeni keşfediyor herhalde 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gözünü sevdiğimin dinazor fosilleri bize nasıl bir göz ziyafeti çektirmişsiniz. Elektrikli arabaların verimli tasarım adı altındaki çirkinliği midemi bulandırıyor...
|
Bu Honda tasarımları bir bana mı itici geliyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X