|
Bentley’nin ilk elektrikli aracı 2026’da yollara çıkacak
-
-
Bentlet alacak olursam, asla elektrikli almam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle. Bentley alacak kadar zengin biri neden elektrikli alsın ki tamamen saçmalık . Sonra o kadar para verdikleri bentkeyle sağ seritte tın tın giderler artık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir cok sebebi var öncelikle benzinli satmak için ortalama emisyona bakılıyor bunu düşürmek için elektrikli yapiliyor yoksa ab'de korkunç cezalar var,. avrupa'da yakın zamanda belli bölgelere sadece elektrikli araçlar girecek diğer sebepte bu.
Yani sağdan tın tın gitmek için değil, zira bentley genelde şehiriçi şoförle kullanılan bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye elektrikli daha sessiz ve titretişimsiz en yüksek konfor onda.
Bentley de bu çukura düştüğüne göre toplu taşıma daha da gelişsin lütfen.
-
Evet Tesla da öyle
Ev renault da öyle
Ev Peugeot da öyle
Ev Bmw de öyle
Ev Mercedes de öyle
vsvs..
Pilin ortada, iki elektrik motoru uçlarda, hoparlörden uzay mekiği sesi çak tamam. alayı aynı. Bentley olarak nasıl ayrıştıracaksın kendini? nakış nakış işlenmiş komple bir W12 drivetrain'in yerini tutabilir mi?
Özel otomobillerde şu an elektrikli otomobil altyapısı ve teknolojisi, otomobil karakterlerini yok ediyor. ayrıcalığın kalmayınca, özel otomobil isteyen müşteri de araçlar haklı olarak yanaşmıyor. son derece doğal ve normal.
Yesin bitirsin bakalım Avrupa yılda 500er tane satacak kendi lüks markalarını emisyon takıntısı hastalığı uğruna. 15 sene sonra sonları lüks markaları British leyland gibi mortu çekince oturup ağlarlar biz nerede yanlış yaptık diye.
-
Yol sesi almazsın olur biter. Elektrikli araç kullanmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz. Her şey gidince geriye yol sesi kalıyor. Bentley zaten bunda iyidir yalıtımı, lastikleri iyi yaparsa olur.
Bu arada sesi zaten kapatıyorsun düşük hızda dışarıya veriyor. Her zaman o kadar.
Bentley alan adam motor için almıyor zaten aldığı şey konfor bir yandan ki Bentley o işi çok iyi biliyor.
He bu arada unutmuşum benzinciye git benzin doldur çilesinden de kurtarıyor insanı zira bunu alanın müstakil evi veya kendi şarj istasyonu evde veya işte vardır.
4-5 tane ayrı elektrikli araç kullandım, test ettim. hemen hepsini de çok beğendim.
Çünkü 3-4 silindir 120-150hp'cik dümdüz araçtan geçtim. 600hp W12 4 çeker Bentley'den geçmedim. bilmem anlatabiliyor muyum?
Dostum, ben de günlük otomobilde elektrikli araç tarafındayım. ama ultra özel otomobillerde şu sistemin getirdiği tekdüzeliği görmemek için lütfen kırk takla atmayın. zaten bunu benim söylememe gerek yok, elektrikli lüks veya ultra-lüks araçların satışı çakılmış durumda. talep yok. ben olsam ben de asla tercih etmem gidip V8-V10-V12 varken elektrikli araba.
Bir güç sistemine taraftar olabilirsiniz ama anlamadan dinlemeden fanatiklik yapmak garip gözüküyor dışarıdan.
-
"Yesin bitirsin bakalım Avrupa yılda 500er tane satacak kendi lüks markalarını emisyon takıntısı hastalığı uğruna. 15 sene sonra sonları lüks markaları British leyland gibi mortu çekince oturup ağlarlar biz nerede yanlış yaptık diye."
bu cümleye imzamı atarım. o kadar haklısın ki. avrupa kıtası, emisyonu şeyine bile takmayan hindistanın çinin amerikanın yanında devede kulak kalıyor. emisyon diye diye güzelim motorlar tarih oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Kasım 2024; 11:35:31 > -
Doğrudur çok zevk alan vardır ama ben olsam Bentley’i lüks diye alırım. Güçlü olan V12 tamam güzel ses çıkartır ama Bentley’in koyacağı elektrikli motor daha seri daha güçlü olacaktır.
Onun dışında sessiz sakin ve rahatsız etmeyen bir araba tercih ederim. Egzos kokusu bile normal arabanın, kendiminki dahil rahatsız ediyor.
Aynen öyle 👏👏👏 zevk meselesi ve ben fosil yakıtlıdan zevk alıyorum. Bana daha karizmatik daha karekteristik geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir cok sebebi var öncelikle benzinli satmak için ortalama emisyona bakılıyor bunu düşürmek için elektrikli yapiliyor yoksa ab'de korkunç cezalar var,. avrupa'da yakın zamanda belli bölgelere sadece elektrikli araçlar girecek diğer sebepte bu.
Yani sağdan tın tın gitmek için değil, zira bentley genelde şehiriçi şoförle kullanılan bir araç. |
Bentlet alacak olursam, asla elektrikli almam.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X