2019 Kasımdan beri Türknet Gigafiber bekliyorum benim gibi uzun süreli bekleyen varmı?
-
-
-
kabolar hazır duruyor 2 yıldır bir türlü tamamlanmadı. Türknet destek hiç bir şekilde yardım etmiyor.
-
bir yerde anlaşmamazlık olduysa projeyi bölgene iptal etmiş olabilirler
-
Merhaba, adresiniz için maalesef şu anda yapabileceğim bir işlem bulunmuyor ama gelişme olursa sizinle paylaşırım. -
Siz bir şey yapmayacaksanız fiber kutuları bana verin ben takayım binalara zaten belediyeden benim sayemde kazı izni aldınız ben bağırdım çağırdım belediyedekilere size kalsa daha kazı izni alamazdınız.
-
Ben de 2017 yazından beri YAPA bekliyorum ama durum aynı. Sözde, kayıt alırken "bölgenizde YAPA çalışması olduğunu görüyorum" diyip 3 ay da ömür biçmişti... İşin şakası tabii ki hocam. Umarım isteksiz yapılan iş misali mundar olmamıştır proje.
-
Allahtan kablolar bakir değil de zarar görmüyor fiber olduğundan bana da 3 ay diyip durdular süre geçti ama bir gıdım ilerleme yok. Bu ararda Türknet yapa yatırımlarını yapmıyor artık fiber varken bence de gereksiz.
-
"işin şakası tabii ki hocam" tam da "Bu ararda Türknet yapa yatırımlarını yapmıyor artık fiber varken bence de gereksiz." dememeniz için yazılmıştı ama canınız sağolsun hocam.
Bende suç haklısınız açıklamayı yapacağımı bile bile yazdım onu. Habüki niye bi umut kinaye anlarlar diye umuyorsun di mi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 19 Şubat 2022; 0:57:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X