< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (20. sayfa)
-
-
Rica etsem Sayfa linkini paylaşırmısınız, ben arayınca birsürü şey çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KIA CEED XCEED TÜRKİYE | FacebookfacebookKIA CEED XCEED TÜRKİYE | Facebookhttps://www.facebook.com/share/g/18UViNtnbJ/?mibextid=K35XfP
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar 2024 Xceed bakıyorum. Elegance Plus. Düşünceleriniz nelerdir Hyundai Bayon ile arada kaldım. Kağıt üstünde çok fark var. Bir de Prestige paket trye gelmiyormuş artık. Koltuk ısıtma, soğutma, direksiyon ısıtma dışında ne gibi eksiklikler var. Çünkü bunlar Stonic en üst pakette var anladığım kadarıyla.
-
Bayonla arasında kaldıysanız kesinlikle xceed.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam herkes aynısını diyor kafadan segment farkı var bi kere haklısınız da, stonic düşündüm çok küçük dediler. Şimdi bunu düşünüyorum performans açısından da üzmez dediler.
Edit: Bu arada yıllar sonra foruma mesaj yazmak da varmış kaderde. Duygulandım be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 3 Aralık 2024; 15:6:20 > -
Stonic evet küçük arkadaşımda var xceed düşünüyosanız bayon stonic ile karışlaştırılmaz bile 1.5 140bg daha ne olsun performans olarak.
Bayon ve xceed arasında kaldıysanız bence de kesinlikle xceed. Arkadaşım boş donanım t-Cross a bakmıştı. O zaman için prestij xceed de benzer fiyattı. Kia hiç aklında olmayan bir firma idi. Ama şu an xceedten çok memnun. Ancak dediğiniz gibi maalesef prestij donanımlı xceed artık gelmiyor. Oldukça donanımlı bir araç idi….
-
Prestige paketlerde elektrikli hafızalı ısıtma soğutmalı koltuklar ve ekstra bagajda bass hoparlörlü JBL ses sistemi vardı.
Ancak şimdiye kadar distribütör tarafından getirilmeyen Güvenlik paketi eksikti ve Elegance Plus ile bu tamamlandı.
Onun yerine koltuk ısıtma soğutma gibi donanımları çıkardılar. Şuan gelen Elegance Plusta Multimedya ekranı Prestige ile aynı
yani ana ünite yine Harman Kardon (JBL) ses kaliteside çok güzel sadece bagajda extra bass ve ön torpidoda surround hoparlörü yok.
Distribütör elinden geldiğince araçtan donanım çıkarmaya çalışsada en önemli şey önce güvenliktir ve yeni gelen modellerde bunlar mevcut.
Elegance Plus Donanım Paketi:
Elektrikli park freni
Hız sabitleyici (Cruise Control)
Ön çarpışma engelleme asistanı (FCA)
Şerit takip asistanı (LFA)
Şeritte kalma asistanı (LKA)
Akıllı hız limiti asistanı (ISLA)
12,3" full dijital gösterge bilgi ekranı
10,25" dokunmatik ekranlı multimedya sistemi
Elektrikli açılabilir yarı panoramik cam tavan
18" alüminyum alaşım jantlar
Lastik bakım kiti (TMK)
Full led ön farlar
Led gündüz farları
Led arka stop lambaları
Otomatik yanan farlar
Eve kadar aydınlatma sistemi (Follow-me Home)
Led arka stop lambaları
LED ön ve arka sis farları
Elektrikli kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir, yan aynalar
Yan aynalar üzerinde sinyal lambaları
Gövde rengi kapı kolları
Piyano siyah Tavan rayı
Ön park sensörü
Arka park sensörü
Krom radyatör ızgara ve krom çerçeve
Gövde rengi ön-arka tampon ve spoiler
Deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar
Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi
ISG (Start & Stop) sistemi
Sport ve normal Sürüş modu seçimi
Yağmur sensörü
Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
Direksiyondan kumandalı vites kulakçıkları
Yükseklik ve derinlik ayarlı, elektrikli direksiyon
Direksiyondan kumandalı multimedya sistemi
Saklama gözlü ön kol dayama
Arka kol dayama
60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar
Tam Otomatik Klima
Apple Carplay ,Android Auto
Geri görüş kamerası
Dahili GPS + Navigasyon sistemi
Bluetooth (Sesli Kontrol Sistemi)
USB & AUX girişleri
Kablosuz şarj sistemi (Wireless Charger)
Ön konsol 12V elektrik güç kaynağı
Ön konsolda bardak tutucular
Gözlük saklama bölmesi
Aydınlatmalı sürücü ve yolcu makyaj aynası
Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
Tek dokunma ile açılıp kapanabilen, sıkışmayı engelleyen ön ve arka camlar
Karartılmış yan arka ve arka cam
Boyun yaralanmalarını önleyen aktif ön koltuk başlıkları
Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri
İkaz sensörlü Üç noktalı arka emniyet kemerleri
ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları
Sürücü ve ön yolcu hava yastığı
Yan ve perde hava yastıkları
Ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakma anahtarı
Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm
Çocuk güvenlik kilidi
Motor kilitleme sistemi (Immobilizer)
EBD destekli ABS fren sistemi
HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi)
ESC (Elektronik Dengeleme Programı)
BAS (Fren Destek Sistemi)
VSM (ESP'li Araç Denge Yönetim Sistemi)
TCS (Patinaj Engelleme Sistemi)
ESS (Acil Fren Sinyali)
TPMS (4 Lastik ayrı Basınç İzleme Sistemi)
ABS fren sistemi
-
Hocam JBL konusunda emin misiniz? Yani kalite olarak o seviyede ama sadece extra hoparlörler ve subwoofer olmadığı için ses seviyesi az yani?
Bir de Kablosuz şarj konusunda yanlışınız var muhtemelen, çünkü son gelen araçlarda olmadığı bilgisi geldi.
-
JBL (harman kardon) ana ünite konusunda eminim Prestige ile aynı ana üniteyi kullanıyor.
Diğer konuda ise yanlış birşey yazmadım, sadece kablosuz şarjıda 1 ay evvelki modellerde varken şimdi gelenlerde kaldırıldığını yazmayı unutmuşum :)
Evet son gelen araçlarda Kablosuz şarjı ve iki ön koltuk elektrikli bel desteğinide kırptı distribütör.
-
Hocam teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Ses sitemi konusunda verdiğiniz bilgi beni sevindirdi işin açığı. Kaporayı verdim yuka gri için bakalım. Hayırlısı olsun.
-
Teşekkürler hocam Elegance plus tercih ettim.
-
@Mr.Angelo Hayırlı olmasını diliyorum. Bende 2 ay evvel 5 yıldır kullandığımız aile araçlarımızdan 2020 Tucson u satıp Elegance Plus paket Xceed aldım ve çok memnun kaldık. Umarım sizde seversiniz.
Yaklaşık 8 yıldır aldığım ve deneyimlediğim araçların paylaşımını yaptığım konuyada beklerim. (Buradan itibaren geriye dönük bakabilirsiniz.)
https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-hb-1-5dci-edc-2019-a-c180-exclusive-ile-giriyoruz--120689964-63#160181039
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 7 Aralık 2024; 18:27:36 >
-
Teşekkürler hocam. Tabii hocam uğrarım konuya mutlaka.
-
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dileği ile....
-
Çok teşekkür ediyorum hocam güzel dilekleriniz için.
-
XCeed elegance plus için bayilerde stok bulamadım. Var mı bildiği bayi olan?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160310487
Şu konuda yazdığım sorunu yaşayan oldu mu, olduysa nasıl bir çözüm ürettiniz, yardımcı olursanız sevinirim.
-
Çok bilgili değilim ama şahsi fikrimi söyleyeyim araç 1.0 motor olduğu için zorlanmadan dolayı fazla yakıyor olabilir birde soğuk onunda etkisi var hatta 1.5 ler 1.0dan daha az yakıyor deniyordu üst sayfalarda. Ceed de bastın mı yakan bir araç zaten onunda etkisi vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 22 Aralık 2024; 17:12:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X