Şimdi Ara

2019 Kodiaq Ambition vs 2019 Honda CRV Elegance (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forumusr

termo35 o zaman da Kodiaq'in fiyati alip basini gidiyor, fiyat avantajinin anlami kalmiyor
    yoksa koltuk isitmali, isitmali direksiyonlu, fed farkli, geri gorus kamerali crv ile kodiaq ayni fiyat olsa crv alirdim

kirmizi renklisi bence kotu durmuyor.

Siz crv'nin nesini begenmiyorsunuz?
    Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama son iki kasasıyla CRV benim gözümde dolmuş imajı uyandırıyor oysa 2000in baslarındaki kasa gayet tatlıydı. Bu arada hala Skoda'ya karşı marka imajından dolayı antipatim olsa da Kodiaq ucuz Q7 hissi vermekte başarılı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide kullandım , kodiaq arkadaşımda var önder çekerli benzinli versiyonu. crv'nin yenisini de test ettim ki bu arada bendede crv 3 var 2009 model. kodiaq gerçekten crv'ye göre daha büyük gözükmektedir fakat kodiaq'ın kullanımı bana çok yapay gelmişti. CRV'ye oturduğunda biraz daha kullanıcı odaklı bir araç olduğunu (2018 crv) , bir ruhu olduğunu anlıyorsunuz. bir crv'ci olarak sanırım oyumu yeni crv'den yana kullanırdım. kafada ki soru işaretlerini test etmeden gideremezsiniz.
  • 1.5 TSI Act 150hp DSG Ambition Kodiaq 4x2 icin kapora yatirdim. Yarin da alimi tamamlayacagim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin. Yorumlarinizi bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.