Şimdi Ara

2019 OBP Felaketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kırık obp ile denemeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp işini bu kadar kafaya takmayın 98 ortalama yapan 1 milyon oluyorsa sizi etkilemez.Ha 10 bine girmişse kimse neden senin obp niye bu kadar yüksek demez o adama.yani gereksiz yaygara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 puan aramızda fark olan kişi zaten sınavda bizden 1-2 net fazla yapabilecek biridir o yüzden çok koymaz ha fen liseli olup 70-75obpliler biraz korksunlar ama 90üstü çok etkilenmez

Obp:90

😁😂

• Anadolu lisesinde su an obp'm 75 civari bu sene açık liseye geçip 80'e çekeceğim insallah

• bursa nın en zor sınav yapan liselerinden birinden mezun oldum bu sene kırıkla hazırlanıyorum ort zaten 81di bu temel liseleri acanin ve 100 99 ortalama basanların iki tarafta da gün yüzü görmesinler inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faber12

..
    Temel liselerden bomba gibi öğrenciler çıkıyor. 12. sınıfı temel lisede okudum adamların hem obp yüksek hem çalışkan ve başarılı. Bunlar istisna demeyin ilk 1000 e oynayan biri için temel lisedeki çalışkan ve notları yüksek 50-100 kişi (tüm türkiyedeki) gayet önemli. Bu seneki yks de 873 ten 939 a atmış beni 86 olan diploma notum.
  • Arkadaşlar kendinizi kandırmayın temel lisede çok başarılı öğrenciler var ve konuları bitmiş çoğunun hem obp 100 99 hemde 4 sene çok rahat bir lise hayatı yaşamış düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı olmuş ne sınav stresi ne devamsızlık sıkıntısı ben bu sene geri atmada rekor bekliyorum açıkcası Allah yardımcınız olsun
  • Üniversite mezunu biri olarak, okul puanının etkisinin yok denilecek kadar az olması daha adil. Böyle bir sistem uygulasalar keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 9 Eylül 2018; 14:37:35 >
  • 2019 OBP Felaketi

• Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    edit: buldum hocam kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 9 Eylül 2018; 15:41:12 >
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Hocam boun turizmdiniz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Hocam boun turizmdiniz değil mi
    evet
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gördüm konunuzu bölümünüz çok güzel Allah da gönlünüze göre verir inşallah ben de araştırmıştım o bölümü şampiyonlar ligi gibi mezunları da genelde iyi yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Hocam geçen gördüm konunuzu bölümünüz çok güzel Allah da gönlünüze göre verir inşallah ben de araştırmıştım o bölümü şampiyonlar ligi gibi mezunları da genelde iyi yerlerde
    teşekkür ederim ben de kazandıktan sonra daha detaylı araştırdım ve insanlara kulak asmamam gerektiğini öğrendim. umarım sizin de eğitim öğretim hayatınız başarılı olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.