Bildirim
2019 OBP Felaketi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Senden az yapar önüne geçer 60 puan az değilquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden napcaz lan benim obp80 :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 21:4:8 >
Demeyin şöyle şeyler ya, 75 obp ile 2012 lise mezunu ve ikinci kez üniversite okumak için sınava girecek biri olarak korkuyorum
temel liselerde düzgün öğrenci %2 falandır herhalde. benim obp 85'di sadece son sene temele geçtim ama obp si benden yüksek olan en az 10 kişi vardı. sonuç= yarısı barajı bile geçemedi diğer yarısı da 300 puanı geçemedi. korkma yani çoğu fos oluyor -
Kırık obp ile giricem yapmayın
Asıl felaket tyt puanının seneyede kullanılmasının oluşturduğu belirsizlik olacak
Gerçekten 100 obp ile mezun olacak olan varsa sözün bittiği yerdeyiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen sene bizim sınıfta matematikten 10-20 gibi notlar alan kız temele geçmişti. 15 tatilde bir baktım takdir almış. Sınavda barajı bile geçememiştir herhalde -
Ortalıkta bir haksızlık var ve düzeltilmesi gerekiyor. (Kişisel eleştirim)
Yapabileceğimiz en iyi şey daha sıkı çalışmak. Moral bozmak yok sakın ha!!
Temele gidenler zaten çöp oluyor diyorsunuz da o zaman beni neden 17k'dan 22k'ya attı hayaletler mi geçti önüme. OBP 70 düşük ama önümde bir sürü 95+ obp var. -
normal obp'ler genelde 80-90 arası oluyor. bu da 48-54 puan arası yapar. obp'si 100 olan 60 puan alıyor. adaletsizlik ancak kapanmayacak bir fark değil. -
YTÜ kazananların listesi var hangi bölüme kaç puan ile girdikleri ve obp lerinin kaç olduğu yazıyor. Oradan baktım 95+ bir sürü varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Geçen senelerde de sorun yaşayanlar varmış. Kuzenimle konuştum obp yüzünden puanı geri atlamış
Kuzenimi bu sene 17 den 22 bine attı obp
7kdan 11k ya attı şimdiden düşük obpliler hazırlayın kendinizi yoksa daha çok uzulursunuz ileride
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyoloji'de vs konu başlıklarını oradan oraya taşıyıp biraz biraz kısaltmak yerine oturup bu Obp adaletsizliğine ne yapılmalı diye düşünmeliydi yetkililer bence. Obp etkisi düşürülmeli yoksa 5k ham yapan 85 diploma notlu adam 10-12k'ya gerileyecek yakında sırf bu temel liseler ve açık liseler felaketleri yüzünden.
En Beğenilen Yanıtlar

temel liselerde düzgün öğrenci %2 falandır herhalde. benim obp 85'di sadece son sene temele geçtim ama obp si benden yüksek olan en az 10 kişi vardı. sonuç= yarısı barajı bile geçemedi diğer yarısı da 300 puanı geçemedi. korkma yani çoğu fos oluyor
|
Benzer içerikler
- bıyıklı-matematik video ders notları pdf
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- ergi ayt matematik
- noktanın doğruya göre simetriği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X