Şimdi Ara

2019 Profesyonel Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldığım aracıma kaliteli bir ses sistemi almak istiyorum. Birkaç markanın ürünlerini görüp inceleme fırsatım oldu. örn: kicker, jbl vs. birçok markanın ses kalitesini gördüm. Fakat dünyada bilmediğim çok fazla marka olduğuna da eminim. Bu konuda deneyim sahibi olan / araştıran kişilerden yardım almak adına bu konuyu açıyorum. Birçok benzer konu vardır fakat teknoloji ilerledikçe yeni sistemler çıkıyor o nedenle güncel bir başlık açmayı tercih ediyorum. Bana kaliteli bir subwoofer, amfi ve iç ses sistemi markası veya direk ürünlerini önerebilirseniz çok sevinirim. Ücret olarak ortalama 4000 tl gibi bir ücret ayırabilirim fakat 4500 5000 e çok daha iyisi oluyorsa biraz daha bekleyip o şekilde de alabilirim o nedenle birçok seçenek sunabilirsiniz. Ek olarak aracım alfa romeo giulietta 2018 model bu aracın orjinal teybini bozmadan ses sistemi yapmam mümkün mü çünkü çoğu işlevi teyp üzerinden kontrol ediliyor?

Teşekkürler.

• ön kapılara Hertz esk 165
    arka kapılara Hertz ecx 165
    teybinizin rca çıkışı olmadığı için hi level input girişten bağlantı öneririm.
    4 kapıdkileri beslemek için Qline 110.4 . kutusundan 5 pin hi level input connectorü çıkıyor.
    subwoofer olarak aktif Alpine swe 815. bu üründe teybin arka çıkışlarına bağlandığı için rca dönüştürücüye vs gerek yok.
    ön kapılara yalıtım+ işçilik 4.000tl civarı tutacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim inceleyeceğim.
  • ilk önce ana ünite prof istiyorsan alpine 702d hoparlör olarak potenza bunlar prof ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.