Sony linux tvlere iptv kurabiliyor musunuz? |
2019 SONY TV (ANA KONU) (85. sayfa)
-
-
Sony tv kurulum için kimi arayacağım sitesinde 444 7669 numarasında TV ile ilgili bölüm yok laptop playstation telefon tablet ile ilgili bölümler var bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadım.
Ayrıca en yakın yetkili servis 45 Km kurulum için ücret alıyorlar mı
55xh9096 nasıl model sorunları var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 1 Şubat 2021; 17:50:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65xg9505 te gse iptv uygulaması aracılığı ile kurdum,sorunsuz seyrediyorum. -
Mesafe konusunda bilgim yok,ancak ben media markt tan almıştım.kurulum için servisi mağaza ayarladı, hatta tv mi mağzadan servis teslim alıp eve getirdi ve kurulumunu ücretsiz yaptı.
Önce satın aldığınız yer ile eğer yapmadı iseniz görüşseniz,yardımcı olmaları gerekir diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: jetstream
65xg9505 te gse iptv uygulaması aracılığı ile kurdum,sorunsuz seyrediyorum.Nasıl kurdunuz hocam?
-
Uygulamayı indirdikten sonra satın aldığım iptv nin linkini kumandadan manuel olarak girdim.kanallar yüklendi -
Uzaktan oynatma listeleri içine girdiğinizde + tuşuna bastığınızda m3u url ekleyi seçiyorsunuz,sonrasında elinizdeki linkin aynısını kumanda yön tuşları ile sanal klavye yi kullanarak yazıyorsunuz.
Büyük küçük harf boşluk ve sembollerin birebir elinizdeki linkle aynı olmasına dikkat ederek yazarsanız sorunsuz olarak kanallar yüklenir -
quote:
Orijinalden alıntı: jetstream
Uzaktan oynatma listeleri içine girdiğinizde + tuşuna bastığınızda m3u url ekleyi seçiyorsunuz,sonrasında elinizdeki linkin aynısını kumanda yön tuşları ile sanal klavye yi kullanarak yazıyorsunuz.
Büyük küçük harf boşluk ve sembollerin birebir elinizdeki linkle aynı olmasına dikkat ederek yazarsanız sorunsuz olarak kanallar yüklenirHocam gse ip tv uygulamasını nasıl yüklediniz?
Linuxlarda uygulama mağazası yok. Sizinki linux değil android galiba.
-
Cok özür dilerim evet android benimki. Linux kısmını gözden kaçırmışım. -
Merhaba;
65xg9505 te uydu ayarları ile ilgili bir sorun yaşıyorum, internetten yüklediğim bir kanal listesi, diseqc ayarlarından dolayı çalışmıyor, fakat bu ayarları nereden değiştireceğimi bir türlü bulamadım. Sony nin sayfasında anlatılan menuler bende yok, ancak manuel , otomatik tarama var onlarda da diseqc switch ve lnb ayarlarını yapsam da kaydetmiyor , sonunda illa ki tarama yaptırmamı istiyor.
Çözümü bilen var mı, ya da benim TVde mi birşeyler yanlış?
-
merhabalar, benim de şöyle bir sorunum var; xf9005 tv'nin kendi uydusunda kanallar kendi kendine siliniyor. bugün baktığımda star, dmax,ntv gibi kanallar silinmiş ve o numaraları atlayarak zap yapıyor. bu birkaç defadır oldu ve ben her zaman kanalları tekrar usb bellekle yüklemek zorunda kalıyorum. bunun bir çözümü var mı ya da neden oluyor?
bu arada tv'yi aldım alalı hiçbir güncelleme yapmadım. çünkü bu elektronik cihazlarda ne kadar güncellersen o kadar sarpa sarıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: johnny lennmerhabalar, benim de şöyle bir sorunum var; xf9005 tv'nin kendi uydusunda kanallar kendi kendine siliniyor. bugün baktığımda star, dmax,ntv gibi kanallar silinmiş ve o numaraları atlayarak zap yapıyor. bu birkaç defadır oldu ve ben her zaman kanalları tekrar usb bellekle yüklemek zorunda kalıyorum. bunun bir çözümü var mı ya da neden oluyor?
bu arada tv'yi aldım alalı hiçbir güncelleme yapmadım. çünkü bu elektronik cihazlarda ne kadar güncellersen o kadar sarpa sarıyor.
Muhtemelen silmiyor sonlarda biryerlere atıyordur, en azından ben benzer durumlarla karşılaştım.
Şunu tavsiye edebilirim, öncelikle menuden uydu güncellemeleri ile ilgili ayarları kapatın. Data hatları üzerinden güncelleme yapmasın cihaz.
Sonrasında ise, bir diğer konuya yazdığım aşağıdaki çözümü uygulamanızı öneririm. Benim sorunumu çözdü.
"Tarama yapmadan diseqc ayarlarını değiştirebileceğim ayarları bulamadığımdan komple tarama yaptıktan sonra kanalları Sony kanal editörü ile düzenledim, tekrar yüklediğimde kanal sıralamasında sorun olmasa da sıralamasını değiştirmediğim kanallar eski numaralarıyla kaldılar, örneğin 300 den sonra 375 e atlamadı gibi. Bazı durumlarda da aynı numaraya birden çok kanal atması sebebiyle karışıklıklar çıktı.
Daha sonra Chansort programını buldum. Bununla düzenlemek çok daha kolay, birçok özelliği görebiliyorsunuz, (şifreli kanallar, yayın tipleri, frekanslar vs vs. Referans listesini alıp dilediğiniz gibi kanalları düzenleyip istemediklerinizi silebiliyorsunuz. Daha sonrasında kanalların karışması, numara atlamaları vs de çıkmadı. İhtiyacı olan varsa Sony nin yazılımı ile zaman kaybetmeyin, Sony dahil birçok markanın televizyonunu da destekliyor.
-
hocam ne yazık ki kanal listesinde aradım taradım başka bir yere de gelmemiş, silinmiş gitmiş kendiliğinden. uydu ayarlarında da güncellemeler kapalı olmasına rağmen bunu yapıyor. siz deyince tekrar kontrol ettim kapalı gözüküyor. ayrıca son zamanlarda şu sorun da çıkmaya başladı, kumandadan kanalı bir yukarı ya da bir aşağı yani p+ ya da p- yapıyorsun sayaç gibi kendi kendine 20-30 kanal ilerliyor. valla en sonunda uydu cihazı alıcam herhalde. sony'nin kalitesine diyecek bir şey yok ama bu kullanışsız dahili uydu alıcıyı kötü yapmışlar.
-
-
Kesintisiz güç kaynağı ile kullanman nedeniyle olabilir. Üreticiler bu şekilde kullanılmasını önermez ve hassas cihazlar olduğundan güç kaynağı da stabil çalışmıyorsa devrelere zarar verebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X