< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 29 Kasım 2019; 16:46:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 29 Kasım 2019; 16:46:26 > |
sen çocuk iken sony cell cpu üretiyordu
ilk play stationlar vs. processor dünkü gelişim değil sen tüplü seyrederken bugünkü x1 ataları bravia engine bir iki üç diye sıralanıyordu ve dünyada yankı buluyordu sen bravia ne demek onu da bilmezsin Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture bravia image processor üretimi sony semiconduktor.jp ve sonyvisual.co.jp olması lazım bu chiplerin arm mimarisi ile alakası yoktur in liner eşzamanlı digital görüntü işler cpu mimarisi non liner işleyebilir in linear işleyemez in linear oynatabilir ama işleyemez bütün sony başlıklarını kirletmişsin toplanalım sana bir sony alalım da sus |
Marketler Samsung ve LG'ye istedikleri boyun eğdirip, at koşturtabiliyorlar, lakin Sony'de durum farklı
Sony'e boyun eğdiremiyorlar ve bu yüzden Sony'e karşı devamlı kötüleme var, servis yok TR'den çekiliyorlar vs. gibi. Sony TÜrkiye'den alınan bilgilere göre çekilme yada TV pazarından çekilme gibi bir durum söz konusu değil. |
Sen istersen sadece toplamda 1 dk reklam izle tv nin kutusu açılıp kurulumu yapıldıysa o ürün 2. el dir ve emin ol fiyat teklifleri de olması gerektiği gibi 2. el değerinde gelecektir.
|
Arkadaşlar, Sony Tv hediye etmek istiyorum çekiliş var tarzı mesajlara itibar etmeyiniz..Hem de 3 adet??Kim bulmuş ta 3 adet hediye eder, resmen insanlarla alay eden bir mesaj ...
Sadece uyarmak istedim saygılar |
Alacağınız tv ye gözünüzün alışma süresi maksimum 1 hafta. Ondan sonra normal, bir süre sonrada boyu küçük gelecek. Bizde 75" tv var, bana normal geliyor boyu. Dışarıdan gelen birisinin garibine gidiyor. Dolayısıyla kaliteden ödün vermeden alabileceğiniz en büyük tv yi almaya bakın.
|
A9g 55” us sitede 2800usd, burda 26000tl, doları kaçla çarpıyor bu dallamalar?
|
Batman arkham night açtım ps4pro da. Siyahlarda hiç hata yapmadı mükemmel. Biraz karanlıktı sinema modunu açtım, en karanlık sahneler bile tüm ayrıntılarına kadar gözüküyor
|
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi AVM ler kapalı lakin gün için de belli saatlerde dükkan açık ama müşteri giremiyor. cihaz almak isteyenlere yardımcı olabilirim. Ankara dışı Kargo, Ankara içi direk kendi sevkiyat aracımızla teslimatı yaptırabilirim.
Ankara Kentpark Sony Center Mağaza Müdürü Hüseyin Ben. 0532 525 02 65 |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 8 Ocak 2019; 11:53:06 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 8 Ocak 2019; 11:51:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 8 Ocak 2019; 12:54:26 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 8 Ocak 2019; 13:7:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 8 Ocak 2019; 13:08:56 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 9 Ocak 2019; 15:17:09 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|