< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06kanka06 -- 18 Şubat 2019; 15:11:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06kanka06 -- 18 Şubat 2019; 15:11:9 > |
Kardeşim adam satıcı tabi ki kendi malını önerecek nesi garip bunun. Herkes de bunun farkında olarak tavsiye alıyor adamdan. Merak etme bi sen akıllı değilsin. Dediğim konu şu, adam LG istiyorum diyor sen gelip vasat kuzu kurt vs saçmalıyorsun. Adam belli ki kararını vermiş LG mi alsam acaba demiyor, LG istiyorum diyor. Ki gelip LG konusunda satıcıya soru soruyor. Sen atlayıp marka kötülüyorsun LG ıps vasat diyorsun. Gidip ilgili konulara yaz bu dediklerini. ‘Bilmediği için’ yazmışsın, nereden biliyorsun bilmediğini adam onu tercih etmiş karar vermiş fikir alıyor LG FORUMUNDA. Son olarak da biz tv den falan anlamıyoruz bir sen anlıyorsun. Duymak istediğin bu senin.
|
VA paneli salonda tv karşısında koltukta izleyenler tamam da,diğer koltuklarda oturanlar bariz soluk renkli izliyorlar görüntüyü...teknoloji marketlerde deneyin,herkes VA dedikçe ben IPS rezil birşey sanıyordum ama VA-IPS farkını gördükten sonra kesinlikle IPS tercih ettim...Siyahlar da kağıt üzerindeki rakamlar kadar kötü değil,gayet iyi bana göre...
|
Özellikle OYUN için panel seçimi yaparken gidip
Kontrast ve Siyah performansı Vasat olan, İPS panelli modeller almak son derece yanlış karar olur... İPS Panelin aksine, Kontrast ve siyah performansı son derece yüksek olan VA paneller OYUN için olmazsa olmazdır peki neden? Çünkü; özellikle karanlık sahneli oyunlarda İPS panelde burnunuzun ucunu dahi göremezken, VA panelde o zifri karanlık dehlizler dolunaylı geceler gibi ayan beyan gözükür, sizde gün yüzü gibi gördüğünüz o canavarları/düşmanları yok edebilirsiniz... @dogan107 Sana bu konuda VA panelli LG 50UK6470 yada 50UK6950 Modellerini öneririm... |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtremeReVenge44 -- 17 Şubat 2019; 14:45:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|