< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tebrik ederim . Çok emek vermişsiniz .. @freehart44
|
Ya adam neyine emek vermiş yüz satırlık konu açmış. Copy paste yapmış buraya doldurmuş. Ne güzel emek bu. İnsanın başlığa giresi gelmiyor o derece.
|
Telefonuna en son güncelleme gelmeyenler için güncelleme rehberi.
PC'DEN HİSUİTE İLE GÜNCELLEME: Telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayarınıza takın.Otomatik olarak HiSuite isimli bir sanal cd sürücüsü oluşturacak.Onun içinden HiSuite kurabilirsiniz. Yada bu linkten indirip kurabilirsiniz.https://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/ Programı kurduktan sonra açın.Program bazı izinler isteyecek onlara izin verin.Telefon ile HDB bağlantısı isteyecektir ayarlardan onu açın. Program bağlandıktan sonra Sistem Güncelleme bölümünden sisteminizi güncelleyebilirsiniz.Yarıda kesilir ise tekrar deneyin. MANUEL YÜKLEME: Bunun için bir SD Kart'a ihtiyacımız var.Ayrıca telefonunuzun şarj durumu %100 olsun. DİKKAT: Bu işlem telefondaki herşeyi silecektir.İşleme başlamadan önce yedek almayı unutmayın. Servis menüsündeki bilmediğiniz diğer ayarları kurcalarsanız cihazınız bozulabilir. Önce buradan rom dosyamızı indirelim. Huawei P Smart 2019 POT-LX1 POT-L21 hw eu Potter-L21 9.0.1.142(C432E8R1P12) Firmware 9.0.0 r3 EMUI9.0.1 05015NYT 2.98 GBhttps://androidhost.ru/1j5C İndirdiğimiz zip dosyasını ayıklayalım dload klasörünü olduğu gibi sd kartın ana dizinine kopyalayalım. Klasör içinde şu dosyalar olmalı. Hepsi tamam ise telefonun arama ekranında şu kodu giriyoruz. *#*#2846579#*#* Karşımıza böyle bir menü çıkıyor.Buradan sırasıyla şu yolu izleyerek rom güncellemesi yapıyoruz. Software Upgrade > 1. Memory card Upgrade> OK Yüklemeye başlayacak.Bittiği zaman otomatik olarak yeniden başlatacaktır. |
Xiaomi red mi 5 plus 64gb kullanıcısıyım. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum cihazı. Bu Xiaomi fanatikliği yapanlara anlam veremiyorum. Sıradan bir kullanıcıyım, oynadığım tek oyun clash royale. Şarj süresi dışında bir numarasını görmedim telefonun şimdiye kadar. Arayüz yazılımı iğrenç, hiç sevmiyorum.Kamerası ha keza öyle, kırk yılda bir fotoğraf çekecek oluruz, çektiği fotoğraflar bir şeye benzemiyor. Bence fanatiklik yapılıyor Xiaomi konusunda.
Aklı başında, benim gibi standart kullanıcı olan arkadaşlar telefonu yorumlarsa sevinirim. Elimdeki cihazı satıp, bu cihaza geçmek istiyorum. Elimdeki cihazın 15-16 ay garantisi devam ediyor. Türkiye garantili. Kozmetik olarak kusuru yok. Para ederken elden çıkarıp doğru düzgün bir şey alayım diyorum. Gözüme bu model çarptı. Elimdeki cihaz en kötü 900-1000 liraya gider heralde? |
Merhaba, dün bende işlemleri aradım ve sonunda buldum, aşağıdaki şekilde anlatmışlar ben powergenie ile birlikte bazı google ve huawei uygulamalarını kaldırdım, uygulama başlatma probleminden kurtuldum rahatladım.
İşlemler: https://s2.dosya.tc/server13/3a1fne/adb-setup-1.3.exe.html - ADB Programını indirin. - Telefon Hakkında kısmına gelerek EMUI sürümüne arka arkaya tıklayın. - Geliştirici oldunuz uyarısı alınca Geliştirici Seçeneklerine girin. - USB Hata ayıklamasını aktif edin. Malesef karın ağrısı ama direk aktif etmiyor. Telefon ekranına bilgisayar ile eşleştirme uyarısı gelene kadar geri çıkarak tekrar aktif edin. - Bilgisayar ile eşleştikten sonra adb klasörü içinde Shift+Sağ tık ile Powershell ya da CMD komut ekranını açın. - adb devices komutunu yazın. - adb shell komutunu yazın. - pm list packages komutunu yazın. - pm uninstall -k --user komutundan sonra silmek istediğiniz paket adresini yazın. Bazen başta hata veriyor. Tekrar yazdığında Succes yazısını gördüğünüz zaman işlem başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. sıklıkla aşağıdaki uygulamaları kaldırmışlar pm uninstall -k --user 0 com.huawei.powergenie com.huawei.vassistant – HiVoice app. Safe to remove. com.google.android.apps.tachyon Google Duo com.google.android.videos – Google Play Movies. com.android.email – Stock Email app (not Gmail) com.google.android.music com.huawei.appmarket com.android.mediacenter com.huawei.hwdetectrepair com.huawei.hwid com.google.android.apps.docs com.google.android.apps.photos com.huawei.omacp com.facebook.system com.facebook.appmanager |
Spigen bu işin en üst seviyesi zaten kılıflar ömürlük gibi.
|
Kesinlikle tavsiye ederim. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon bence bu. Aylardır kullanıyorum çok memnunum.
|
Yok çünkü ekran IPS
|
Senin bulduğun iyi olmuş hocam ben de arıyordum, teşekkürler paylaştığın için
|
|