Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam memnun musunuz? Keşke bunun yerine samsung alsaydım dediğiniz oldu mu? Çünkü bu model ile nu8000 arasında kalmıştım. Samsunga bir şans vermeyi tercih ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyra

evet 49UK7550PLA aldım,
    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam güzel ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeReVenge44

Hocam memnun musunuz? Keşke bunun yerine samsung alsaydım dediğiniz oldu mu? Çünkü bu model ile nu8000 arasında kalmıştım. Samsunga bir şans vermeyi tercih ettim.
    Hocam özellikle internet kullancaksanız LG samsung cok üzerinde Yapay zeka özelleği cok başarılı
    Birde NANOCELL sayesinde görüntü kalitesi çoğu kişi göre üzerinde ve flim izliyecekseniz dts ses desteği samsung modelinde yok
  • Evet hocam bunları araştırdım çok ta arada kaldım fakat samsungun ekranı, sesi, kasası ve ekranın va 100hz olması beni cezbetti. Dts sorunu bir android tv box ile hallolur gerçi gerek yok çünkü pc ile kullanacağım tv yi. Samsungun eksiklikleri sonradan çözülebilir fakat lg nin ekrani sonradan 100hz olmaz :)
    Bu yüzden tercihimi samsungdan yana kullandım. Ha lg kötü mu asla. Şuan evimde kullandığım 42LM660S 'i severek kullanıyorum. 2.bir tv ihtiyacı olmasa daha uzun süre idare ederdi beni.

• quote:

Evet hocam bunları araştırdım çok ta arada kaldım fakat samsungun ekranı, sesi, kasası ve ekranın va 100hz olması beni cezbetti. Dts sorunu bir android tv box ile hallolur gerçi gerek yok çünkü pc ile kullanacağım tv yi. Samsungun eksiklikleri sonradan çözülebilir fakat lg nin ekrani sonradan 100hz olmaz :)
    Bu yüzden tercihimi samsungdan yana kullandım. Ha lg kötü mu asla. Şuan evimde kullandığım 42LM660S 'i severek kullanıyorum. 2.bir tv ihtiyacı olmasa daha uzun süre idare ederdi beni.
    Anladım hocam samsung kötü bir cihaz değil sonucta ama şunu söyleyim TÜRKİYE standartlarında 50 hz olmuş 100 hz olmuş bunlar gözünüzün algılyacağı birşey değil çünkü TÜRKİYE de yayın hz 25 hz hd yayınlar 35 hz:) ama ps4 pro bazı oyunları fark yaşarsınız onun dışında bi fark görmezsiniz almışını sonucta güle güle kullanın.

• Merhaba herkese, sizce seneye yapılacak düğün için şimdiden tv almak mantıklı olur mu? (olası dolar yükselmesine karşın)
    Mantıklı olur derseniz 4000 bin TL civarına tavsiye edeceğiniz model var mıdır? Boyut olarak min. 55" olursa iyi olur:)
  • Tekrardan sağ olun hocam. Dediğiniz gibi normal yayınlarda çok fark olacağını sanmıyorum fakat bilgisayarla kullanacağım için input ve hz değerleri önem kazanıyor
  • quote:

Tekrardan sağ olun hocam. Dediğiniz gibi normal yayınlarda çok fark olacağını sanmıyorum fakat bilgisayarla kullanacağım için input ve hz değerleri önem kazanıyor
    Anladım hocam tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • Bunlardan hangisi en iyi ? Birtane secmem gerek
    Digiturk netflix ps4 kullanacagim..

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan107 -- 23 Şubat 2019; 15:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan107

Bunlardan hangisi en iyi ? Birtane secmem gerek

LG 49UK6400 alın hocam internet acısından hızlıdır diğerlerinden

• quote:

Bunlardan hangisi en iyi ? Birtane secmem gerek

Hangi ülke fiyatları bunlar hocam?

• Kibris (rum)

• hocam 3 ay kadar önce 3,5 yıldır kullandığım 42LA620S TVmin ekranı çatladı malesef, evimde internet olmadığı için tv den internete girmiyordum kanal geçiş hızı dışında tv den gayet memnundum.42la620 den memnun oldugum için yine lg almaya kara verdim bir tane uygun fiyatlı 49LJ594V denk geldi aldım lakin hiç memnun değilim survivor,yemekteyiz programları,müge anlı gibi programlarda insanların yüzlerinde parlamalar ,koyulukar ve yanık izleri gibi izler oluşuyor fakat sinema filmleri ve diziler belgesellerde bu problemler yok renk ayarlarını standart da kullanıyorum diğer renk ayarlarında da durum aynı tvde bir arızamı vardır yoksa bu tv alt seviye bir lg olduğundan mı?İnanın tv den soğudum satma derecesine geldim.
    Not:Türkiye lg destekte güncellemesi yoktu,bende avrupa lg destek sitesinden en son güncellemesini indirdim hiçbirşey değişmedi yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 24 Şubat 2019; 11:57:14 >
  • quote:

Kibris (rum)
    Anladım hocam şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

hocam 3 ay kadar önce 3,5 yıldır kullandığım 42LA620S TVmin ekranı çatladı malesef, evimde internet olmadığı için tv den internete girmiyordum kanal geçiş hızı dışında tv den gayet memnundum.42la620 den memnun oldugum için yine lg almaya kara verdim bir tane uygun fiyatlı 49LJ594V denk geldi aldım lakin hiç memnun değilim survivor,yemekteyiz programları,müge anlı gibi programlarda insanların yüzlerinde parlamalar ,koyulukar ve yanık izleri gibi izler oluşuyor fakat sinema filmleri ve diziler belgesellerde bu problemler yok renk ayarlarını standart da kullanıyorum diğer renk ayarlarında da durum aynı tvde bir arızamı vardır yoksa bu tv alt seviye bir lg olduğundan mı?İnanın tv den soğudum satma derecesine geldim.
    Not:Türkiye lg destekte güncellemesi yoktu,bende avrupa lg destek sitesinden en son güncellemesini indirdim hiçbirşey değişmedi yine aynı.
    Hocam şunu belirtiğim 49lk5900 LG nin giriş modeli yane normal şeyler karşılaştıklarınız güncelemede yapsanız pek farkkını görmezsiniz bence onu satın yerine 50uk6470 modelini alabilirsin herşeyiyle orta sınıf en iyi ürün hocam bilginiz olsun.

• Hocam merhaba kısmet olursa 1 ay içinde içinde yeni evime tv alacam.Ben mağazaya gidip lg ve samsung modellerine baktım Lg daha iyi geldi bana.Ekranlarına dokundum Lg daha sert Samsung iz bırakır gibi oldu.Teknik kısımlarından anlamam burda okuduğum kadarıyla biliyorum.Lg 49-50 inç için hangi modelleri önerirsiniz.Tv de yapacağım işlemler maç,film-dizi izlemek.Fiyat aralığım 4500e kadar.

• dogan107 kullanıcısına yanıt
    Özellikle OYUN için panel seçimi yaparken gidip
    Kontrast ve Siyah performansı Vasat olan, 
    İPS panelli modeller almak son derece yanlış karar olur...

İPS Panelin aksine, Kontrast ve siyah performansı son derece yüksek olan VA paneller OYUN için olmazsa olmazdır peki neden? 
    Çünkü; özellikle karanlık sahneli oyunlarda İPS panelde burnunuzun ucunu dahi göremezken, 
    VA panelde o zifri karanlık dehlizler dolunaylı geceler gibi ayan beyan gözükür, 
    sizde gün yüzü gibi gördüğünüz o canavarları/düşmanları yok edebilirsiniz...

@dogan107
    Sana bu konuda VA panelli
    LG 50UK6470 yada 50UK6950 Modellerini öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 24 Şubat 2019; 13:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06kanka06

Hocam şunu belirtiğim 49lk5900 LG nin giriş modeli yane normal şeyler karşılaştıklarınız güncelemede yapsanız pek farkkını görmezsiniz bence onu satın yerine 50uk6470 modelini alabilirsin herşeyiyle orta sınıf en iyi ürün hocam bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğim insan yüzlerindeki parlamalar ve yanık izleri gibi durumlar olmaz değilmi 50uk6470 de? aslında ben 55 inç almak istiyorum fiyat olarak beni zorlayacağı için 55LA serisi 2.el bir tv almayıda düşünüyorum LA serisinden memnundum cünkü sizce mantıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

Bahsettiğim insan yüzlerindeki parlamalar ve yanık izleri gibi durumlar olmaz değilmi 50uk6470 de? aslında ben 55 inç almak istiyorum fiyat olarak beni zorlayacağı için 55LA serisi 2.el bir tv almayıda düşünüyorum LA serisinden memnundum cünkü sizce mantıklı mı?

Alıntıları Göster
    Hocam şöyle değim 2 el konusunda tavsiye etmem LA serisi hakkında bilgim yok yorum yapapmam ama 50uk6470 ikinci el veya sıfır alırsan memun kalırsın hocam başarılı bir ürün herşeyi ile memun kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SopranosTony

Hocam merhaba kısmet olursa 1 ay içinde içinde yeni evime tv alacam.Ben mağazaya gidip lg ve samsung modellerine baktım Lg daha iyi geldi bana.Ekranlarına dokundum Lg daha sert Samsung iz bırakır gibi oldu.Teknik kısımlarından anlamam burda okuduğum kadarıyla biliyorum.Lg 49-50 inç için hangi modelleri önerirsiniz.Tv de yapacağım işlemler maç,film-dizi izlemek.Fiyat aralığım 4500e kadar.
    Hocam dallas hocamızında öneridiği 50uk6470 veya 50uk6950 o fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi secenek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.