Vankyo Aurzen Boom3
Tavsiyem bu urunu almamaniz yonunde dun digiturkten hdmi kablo ile baglantisini yapinca ses oynatmiyor ayricaekranda lekeler ve yaniklar gorunuyor . Ilk denememde gayet basarisiz …
Digiturk uydu alici projeksiyona baglama?
Merhaba hdmi ile tv ye bagladigim digiturk uydu alicisini hdmi kablo ile projeksiyona bagladigimda (20 metre hdmi 2.0) ses gelmiyor sorunun cozumu nedir ?
20 metre hdmi yerine cat6 network kablosu ?
Cat 5 uzerinden goruntu ?
Merhaba konu disi olabilir 20 metrelik bir yere digiturkten projeksiyona hdmi kablo cekmeyi dusunuyorum maliyet uygun olmasi acisindan bana bu aleti onerdiler network kablosuuzerinden , artilari eksileri nedir ? Siz onerirmisiniz ?
5000₺ civari projeksiyon tavsiyesi var mı ?
Sadece futbol maçı izlemek için bahçeye kurabileceğim , 5000₺ civari bir makine ariyorum , dış mekan için olacak
Ea Fc 24 Club - Birlikte takım kuruyoruz..
Tarih yazmak icin kararlarin ortak alindigi , her kesime hitap eden kendi Pro Club takimimizi kuruyoruz .. iletisim klup whatsapp grubu uzerinden olacak..
belirli olgunluga ulasmis , kazanirken eglenmek isteyenleri beklerim
katilacak arkadaslar dm yoluyla ulassinlar , mevkii vs. Bilgileri verirlerse en yakin zamanda kuracagiz .. haftasonu maclara baslariz..
Psn network hesap acma sorunu
Merhaba telefondan ve konsoldan hesap acmaya calisinca WS-119699-5 hatasi aliyorum cozumu nedir ? Hicbir yerde bulamadim
Fifa 22 Top kapma tuşu yok
Merhaba arkadaşımla oynamak için iki kol bağladık PS5 e fakat , oyuna girdiğimizde benim tackle tuşu ( şut çekmek için kullandıgım) çalışmıyordu . onun yerine pres işlevi görüyor. Alternate oynuyorum , nasıl düzeltebilirim ? ne yaptıysam ettiysem olmadı bir türlü
Yurtdışından gelen para
Merhaba yurtdışı tabanlı (asya ülkesi) bir şirkette çalışmaktayım , ilk maaşımı gönderdiler western union ile . fakat Western Union o ülkenin para birimini euroya çevirince akılalmaz bir kurdan hesapladı ve yaklaşık 1000TL gibi bir para kaybettim. sizin yurt dışından gelen para transferi için kullandıgınız yöntem ve en uygun fiyatlandırma nedir ?
Usb coklayici
Meslek: Ogretmen
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.363 (Bu ay: 403)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 172 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun