Bildirim
Vankyo Aurzen Boom3
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba. Son durum nedir? Cihaz ayıplı gelmiş anladığım kadarıyla. Firmayla iletişime gectiniz mi?
Yorumlarda sattıkları hiçbir şeyin arkasında durmadiklari yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@dogan107 Böyle feveran halinde konu açıp sonradan konu sahibinin konuya hiç uğramaması,mağduriyetiyle ilgili güncelleme paylaşmaması,üstelik konusuna cevap gelmesine rağmen.Şık değil.Öteki türlü insanlarda rakip ya da farklı firmanın karalama takımından olduğunuz intibası oluşur.
-
Konu ile ilgili bana hicbir bildirim gelmedi , cihazlarin sayfasini gezerken buldum.. hdmi ile sesi tasimiyor , digiturke baglayinca sorunlar cikiyor goruntuyu aktarmiyor yaniklar lekeler gorunuyor ..
ses olayini ekstra soundbar alarak cozdum ama goruntu gene yok
aurzene direk yazdim ve turkiye genel dagitimcisina iade etmemi soylediler , malesef ki ben yurtdisindayim ve iadem mumkun gorunmuyor aldigim yere ..
sonuc tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X