Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Türkçe Yama Yama Ekibi CidQu Yavuz Selimhan (CidQu) (Çevirmen, Proje Yöneticisi, Tester) InfGo (Çevirmen, Yardımcı, Tester) Lembir (Çevirmen) whle (Çevirmen) Tool Yapımcısı zartzurt Discord: https://discord.com/invite/pewherHF34 VirüsTotal: "Belki de kalbinin sesi çok küçüktür?" https://www.youtube.com/watch?v=taglQcEokrg Kurulum: Zip dosyasındaki dosyaları bir klasöre çıkartın. Sonrasında DemonSlayerv09.exe isimli uygulamayı çalıştırın. Kurulum programını takip edin. Oyun yolu sorduğunda common\Demon Slayer\APK.exe uygulamasını seçin. Kurulum programı "Başarılı!" dediği zaman yama kurulmuş demektir, oyuna girip oynayabilirsiniz. Yama içeriği DLC'ler ile birlikte 22K cümle 100 küsür görsel çevirisi Yama ile birlikte çevrimiçi oyun oynama (Oluşabilecek durumlarından beni sorumlu tutmayın. Ben oynadım ban yemedim.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CidQu -- 16 Aralık 2022; 0:7:51 > |
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Türkçe Yama [v0.9] - CidQu
-
-
Yakın takipteyim, iyi çalışmalar -
Kolay gelsin. -
Kolay gelsin sizden hızlısı mezarda bu arada bir siteniz bulunuyormu eger bulunuyorsa konularınıza eklermisiniz -
Merhabalar, şu an sunucularımız taşındığı için resmî çeviri sitemiz kapalı durumdadır.
Lakin direk CidQu.net kuruluşunun websitesine ulaşabilirsiniz.
Yaptığımız projeleri sistemleri vesaire detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Ana şirket internet sitesini bilerek eklemek istemiyorum yama kısmı ile alakalı olmadığı için. Yamalar/Resmi çeviriler ile alakalı olan kısım ise şu anda dediğim gibi taşınma sürecinde. Umuyorum bu hafta içerisinde taşınma işlemleri tamamlayacağız.
Unutmadan, teşekkür ederim güzel mesajınız için. Bu sanırım en yüksek kişi ile yaptığımız çeviri olacak, eğlenerek yapacağımız, güzel bir çeviri olması dileğiyle.
-
hocam ghostwire tokyoya bi el atsan? translate yama var çok kötü
-
Çok büyük bir oyun ve şu an neredeyse elimde olan tüm ekip ile Demon Slayer'a başlamış durumdayım. Bitmeden bir şey demem mümkün değil.
-
Ellerinize sağlık. Sabırsızlıkla bekliyoruz. -
Takipteyim. Bir an önce bitirmeniz dileğiyle -
Dosyalar çıkartıldığında güncelleme paylaşmaya devam edeceğim.
-
animesi efsane ama oyunun indirimli hali 340 lira çok fazla. Keşke GamePass abimiz el atsa
-
DURUM GÜNCELLEMESİ
-
Çok hızlısınız hocam.
-
-
Doku çevirilerine başladık.
-
Yüzde Güncellemesi:
-
Oyunun senaryosu animeyle paralel mi ilerliyor?
-
Animede anlatılan her şeyi aynı şekilde anlatıyorlar. Animeyi izlerken gördüğüm sahnenin aynısını oyunda da gördüm. Bosslar olsun karakterler olsun her şey birebir aynı. Ek bazı şeyler var onlar da hikayeye etki etmiyor.
-
Her oyunda olduğu gibi ISKA font sorununu bir kez daha çözmüştür! Bundan sonra sorunsuz çeviri bizi bekliyor olacak.
-
Gün sonu:
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dosyalar çıkartıldığında güncelleme paylaşmaya devam edeceğim. |
Güncel: |
Benzer içerikler
- fallout 2 türkçe yama
- dark souls remastered türkçe yama
- bayonetta türkçe yama
- disco elysium türkçe yama
- frostpunk türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X