![]() Herkese merhaba. Bu çeviri projesi, efsanevi Metal Gear Solid 3 oyununun PC versiyonu için hazırlanacaktır. Yapacağımız Türkçe yama projesi MGS severlere daha erişilebilir kılmayı amaçlamaktadır. Proje ekibi, olarak oyunu en iyi şekilde Türkçe'ye aktarmak için büyük bir özenle çalışacağız. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederiz. YAMA HAKKINDA -Çeviri ücretsiz olacaktır. -Oyunda bulunan yazıların uzun olmasından ötürü çıkış tarihi hakkında net bir bilgi veremiyoruz maalesef. -Çeviri sürecindeki haberler Discord üzerinden duyurulacaktır. PROJE YÖNETMENİ Hayatım_yok BAŞÇEVİRMENLER Ati Retro Mrek ÇEVİRMENLER Alperen Alpha Truva Ufuk Emp Klety Çeviri Yüzdesi Ara sahneler: %100 Ana Codec konuşmaları: %100 Oyun içi konuşmalar: %100 Yan Codec konuşmaları: %0 YAMA NASIL KURULUR: 1. Aşağıdaki iki linkten hem yamayı hem patch dosyasını indirin
2. Önce yamayı oyunun dosyalarına atın ve değiştirin 3. Daha sonrasında patch dosyasının içindekileri oyunun dizine atın ve değiştirin YAMA İNDİRME LİNKİ ![]() Metal Gear Solid 3 Türkçe yama.zip https://drive.google.com/file/d/1FL65Kf-q51D0OjPO3xRRh3HBJH-RO6oB/viewDiscord Sunucumuz: https://discord.com/invite/BnJzUKVhxH Bağış yapmak isterseniz Papara: 1420642231 IBAN: Metin Özçetin TR02 0082 9000 0949 1420 6422 31 TÜRKÇE YAMA FRAGMANI ![]() Selamlar, Metal Gear Solid hayranları! Bu videoda, efsanevi oyun Metal Gear Solid 3: Snake Eater için hazırladığımız Türkçe Yama fragmanını izleyeceksiniz. Yama hakkında daha fazla bilgi edinmek için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.
Discord sunucumuz yorumlarda! https://www.youtube.com/watch?v=HTQ75AIFXaI&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatım.yok -- 14 Ağustos 2024; 14:21:41 > |
METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater - Master Collection Version TÜRKÇE ÇEVİRİ
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Snake Eater mı kaldı? Cabanizi takdir ediyorum ama MGS fanı olarak Snake Eaterı 3 belki 4 kez bitirmiş biriyim son bitirişim 7 8 yıl falan olmuştur. Oyunu hatirlayan bile kalmamiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz. Bilgisayara yeni gelen Master Collection versiyonuna yapacağımız için belli bir kitleye ulaşacağımızı düşünüyoruz.
-
gerçek çeviri linki budur sahtekarlara ilgi göstermeyiniz https://forum.donanimhaber.com/metal-gear-solid-3-snake-eater-turkce-yama--155956414#155956414
-
Serin kalın beyler biz daha önce çıkaracağız bunlar sözde grup (2 kişiler) 1 yıldan önce çıkaramazlar bu yamayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatım.yok -- 12 Kasım 2023; 21:56:18 > -
Aranızda anlaşıp biriniz 2. oyunu birinizde 3. oyunu çevirseniz daha iyi değilmi.
-
Biz şuan 3. oyunun %20'lik (ara sahneler, codecler, oyun içi konuşmalar) kısmını oyuna ekledik zaten. Bu arkadaşlar sadece ara sahneleri çevirmiş ama oyuna eklememiş. Büyük ihtimal biz daha önce bitireceğiz burayı takipte kalın.
-
Zaten bu çeviri işini bitirdikten sonra aklımızda 2. oyunun çevirisini de yapmak var.
-
Çeviri yüzdesi konuya eklenmiştir.
-
Türkçe çeviri konusunda tartışmaya girmeye gerek yok. Arkadaşın yazdığı gibi beraber yamayı yapabilirsiniz. İkinci oyuna da çeviri yapılırsa çok iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden birlikte çalışıyorduk zaten ama işler değişti.
-
İki grubun da üslubunu görünce yamalarından fayda gelmeyeceğini düşünüyorum.
Birbirine başarılar deyip iyi dilek sunmak yerine birbirinin konusunu kirletiyorlar.
-
İki grubun kavga etmesi yapılan çevirinin kötü olacağı anlamına gelmiyor. Şuanda oyunu %48 oranında çevirmiş durumdayız bu adamlar ise sadece çeviri yapmış ama oyuna eklememiş. Ben önceden bu arkadaşların ekibindeydim ama kendilerinin yama konusunda hiçbir uğraş sergilemediğini görünce kendim bir grup oluşturup çeviriyi orada devam ettirme kararı aldım. Bu atışmanın çevirimizin kalitesini etkilemeyeceğine emin olabilirsiniz.
-
Senciyiz kanka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah dostum.
-
Ara sahneler bitmiştir
-
Yurdum insanları
Hepinize başarılar arkadaşlar...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Benzer içerikler
- prototype 2 türkçe yama
- dawn of defiance türkçe yama
- transport fever 2 türkçe yama
- baldur"s gate 2 türkçe yama
- deltarune türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X