Akü kutup başını söküp 10 dakika bekledikten sonra tekrar takınca sorun düzeldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (343. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Peki kutup başını çıkarınca radyo veya diğer sistemlerde herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saat sıfırlandı. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selamlar 2020 model dream paket benzinli aracım var sormak istediğim 2 soru var birincisi dijital kadranı kişiselleştirebilir miyiz ikincisi de follow me home var mı araçta
-
Hocam 45bin LPG siz araca 0w20 mi 5w30 mu tercih etmeliyim, sıcak bir şehirde ikamet ediyorum.
Ek: Araç 2018 1.6 132 bg Corolla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 21 Ocak 2024; 16:14:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun park ettigim evin otoparkinda herhangi bi problem yoktu aracimda.Bugun arabama indigimde on camin tam ortadan yukardan asagiya catladigini gordum.Muhtemelen kuslar evin catisindan aldiklari tasi arabanin ustunden gecerken birakmislar ve cami catlatmislar.Bu kadar ufak bi durumdan dolayi camin catlamasina sasirdim.Neyseki on cam catlamis ve kaskodan degistirecegim. Yine de uzuluyo insan boyle birsey basina geldigi icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç iki viskosite ile de uyumlu fakat 5W30 yeterli, marka olarak da Toyota motorları için ilk tercih orjinal yağı dışında kullanılacak ise Mobil markasıdır fakat diğer markaları da kullanabilirsiniz, önemli olan 1 yıl veya 10 bin km de bir yağını değiştirmek. Ayrıca buji değişim aralığı benzin için 100 bin km fakat LPG li kullanımda en geç 80 bin km de değiştirin derim.
-
-
selamlar herkese.
cvterimizin yag degisim vs agir bakim km si kactir bilen var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gecmis olsun benim de on cam durduk yere aynanin yapistigi yere yakin tam ortadan catlayip ilelemisti ve hicbir darbe izi yoktu, cocuklar top carpti heralde demistim ben de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba corollaya en uygun kamera hangisi acaba fitcamx var ama tr de satışı yok.
Taktıraniniz var mi fazla tadilata gerek kalmadan?
Her 40 000 km’de sanırım şanzıman yağı değişiyor.
İlk değişim garanti için maksimum 80 bin km veya 6 yıl. Şanzıman yağı tam değil kısmi değiştirildiği için bir sonraki değişimini km olarak yarıya çekin yani 40 bin km veya 6 yıl. İkinci değişimde de filtresini de değiştirin, tabi önce bunu sipariş etmeniz lazım, filtre genelde stokta olmaz. Bu Toyota içinde değil tüm tam otomatik şanzımanlar için geçerlidir ayrıca. Uzun süre aynı şanzımanı arızasız kullanmak için değişim periyotları bunlar.
-
1.6 2019 2020ler 8mm mi sac kalınlığı acaba yenileri mi kırpmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 10 Mart 2024; 0:4:20 > -
Biri bişi yazsın, yoksa satcam arabayı 😃
-
Bugün ilk muayenesine götürdüm. 1821,60₺, egzoz emisyon da 256₺.
TÜVTÜRK ün değişmez kusur kaydı:
Hafif Kusur Uzun huzmeli far: ayarı hatalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 13 Mayıs 2024; 21:41:18 > -
Telegram da sohbet daha aktif. Buyur orada da konuşalım. Burayı da bırakmayalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci yıl 20.000 bakımı yetkili serviste 6700 lira tuttu (Enjektör temizleyici ve motor yıkama dahil.)
-
Dünya malı hocam bir şey olmaz. Hatta artık daha rahat sürtebilirsin en kötüyü yaşadın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X