Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.891
Cevap
124
Favori
771.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam ben dışarıda taktırdım inci akü formula a taurus 55 ah gayet memnunum garantiyi ilgilendiren bir durumu yok diye biliyorum.

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

Varta için 3800₺ fiyat aldım. Sanırım 52 amper.

Diğer markalarında 50 ya da 55 lik leri oluyormuş galiba.

Sonra servisi aradım. Servis Toyota marka ve 52 Amper takıyormuş. O da 3800₺ fiyat verince hiç uğraşmadım, yol yardımım vardı çağırdım evde taktı gittiler.

İlginize teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w.wallace kullanıcısına yanıt

Almışken passion x pack almak lazim. Araçta yok yok. Gırtlak folu. Koltuk isitmaya kadar her sey var. Aradaki farka değer.

Bu arada 1.5 Ile ilgili yakıt sorulari olmuş, araç gerçekten kokluyor çok az yakıyor içiniz ferah olsun.

• Tekrar selam dostlar, arka cam filmi iyice bozuldu artık arkayı buzlu cam gibi görüyorum (Resim eklerim)

Bugün bir iki yere sordum söktürmek için, malum arka camda buhu çözücü rezistans da var işi bilen biri gerekiyor. 2000₺den aşağı bırakmıyorlar. İşin kötüsü stop lambasına denk gelen yeri de çıkarmak için arka tarafı da sökmek gerekiyormuş. Yarın servise götürcektim bir de oraya sorcam garantiden bişey çıkmaz herhalde aracı 2.el almıştım. Yapılan bayi de şehir dışında.

• 2 hafta önce 2024 model vision plus corallamızı teslim aldık. 400 km yol yaptım. yakıt ortalaması karma 6,1lt/100 km. arabadan memnunum. sadece önemsiz 2 hususu belirtmek istiyorum. 1ncisi aracın yedek anahtarının uzaktan kumandalı olmaması. yedek anahtar ile aracı kullanamak gerektiğinde 90 model araçlar gibi kapı kolundaki anahtar deliğine anahtarı sokup açıp kapatıyoruz.

2ncisi ise kapılarda 2 kademeli menteşe yerine tek kademeli menteşe kullanılması. kapıyı açarken hooop elimden kaçıp gidiyor. yan tarafta araba olsa ona çarpacak. 2 haftadır buna hala alışamadım. rüzgarlı havalarda da sorun olabilir.

eski aracım 2013 opel corsanın en boş paketi essenita olmasına rağmen bu 2 eksiklik yoktu. yedek anahtarı uzaktan kumandalı idi. kapıılarda da 2 kademeli menteşe sistemi vardı. kapıları ilk açmada kapılar yarıya kadar açılıyordu. sonra biraz kuvvet uygulayınca tam açılıyordu.

Küçük detaylar ama işte. insan böyle eksiklikler olsun istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet sürücü 33 -- 18 Ocak 2025; 15:37:17 >

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam farlarınız mercekli halojen mi? Bende de 2 haftadır 18 bin kilometrede 2024 dream paket var sanki farlar gereğinden fazla aşağı aydınlatıyormuş gibi geliyor. (Far konumu 0'da) siz ne düşünüyorsunuz?

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Ben anlamam ki mercekli halojen mi değil mi? 😊🤷‍♂️ hangi far olduğu donanım özelliklerinde yazar mı ki? daha gece yolculuğu yapmadım.

• Bugün 1000 km bakımını yaptırdık. yedek anahtarı uzaktan kumandalı sustalı anahtara çevirelim dedim, servis 12300 lira fiyat çıkardı. dışarıda yaptırmak sizce kaça mal olur. yaptıran arkadaşlar fikir beyan edebilir misiniz. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu eksikler 2020 modelde yok nereden kısarız anlayışının sonucu sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oto anahtarcılar yapar. kodlaması için cihaz lazım. ama işinin ehli birine yaptırın.

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.