Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yeni geçtim bu tarifeye teşekkürler
    Acaba Turkcell’deki gibi mesela interneti kapattıktan sonra kullanımı gösteriyor ya ekranda bunda da öyle bi seçenek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, turkcell faturasız hattı, türk telekom faturasıza taşıdık. Selfy yaz fırsatı paketini aldık bugün itibariyle. Yalnız hat sahibi devri yapmak istiyoruz. Bu durumda paket vs sıfırlanıyor mu, sıfırlanırsa da yeniden almakta sıkıntı çeker miyiz? Teşekkürler. Buradaki telekoma sordum paket sıfırlanmaz ücreti de 65 tl dediler. Ancak 3 ay beklemek gerekiyormuş taşıma işlemi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 18 Temmuz 2019; 15:23:56 >
  • Bu tarifede 30₺ yüklemeye +2GB veriyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Konu sahibinin yazdıklarına göre
    e benim hazırladığım listede konu sahibinin yaptığı sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

merhaba, turkcell faturasız hattı, türk telekom faturasıza taşıdık. Selfy yaz fırsatı paketini aldık bugün itibariyle. Yalnız hat sahibi devri yapmak istiyoruz. Bu durumda paket vs sıfırlanıyor mu, sıfırlanırsa da yeniden almakta sıkıntı çeker miyiz? Teşekkürler. Buradaki telekoma sordum paket sıfırlanmaz ücreti de 65 tl dediler. Ancak 3 ay beklemek gerekiyormuş taşıma işlemi için.
    Devir edince paket hakkı düşer,tarifedeki haklar da silinir. Herşey sıfırdan başlar. Devirden sonra yeni hat alınmış gibi olur ve tekrar selfy kaydı olup tekrar paketi tanımlayıp almanız gerekli. Hat yeni alınan hat gibi olacagi için tekrar selfy tanımlayıp yaz fırsatı paketi kampanyasından yararlanıp alabilirsiniz. Yalnız tekrar belirteyim: önceki abone iptal olacagi için ona ait haklar ve bilgiler gider. Çünkü hat sahibi değişiyor,sadece numaranın sahiibi değişiyor. Yeni hat alınmış gibi olunur. Hat reset yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Temmuz 2019; 20:14:30 >

• Şu an geçtim selfy e. 2kat kampanyasi bitmiş.
    Mobil öğrenci tarifesine geçirmiş bayi, farkeder mi? 8gb 27 TL olan paket yüklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentor -- 19 Temmuz 2019; 9:39:29 >
  • Selfy yaz kampanyası devam ediyor mu hala 8gb 27tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 19 Temmuz 2019; 9:18:49 >
  • Yuhhhh. Turk telekomda faturasiz hatlara volte desteği yokmuş. Vowifida yokmuş komedi. Bu nasil operator yahu. Hemen kacmam lazım

• metinvurgun M kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor

• Mobil uzman hocam diğer konularda bir arkadaş da bu pakete egeçmiş ama tarifesi mobil öğrenci tarifesi olmuş. Siz de Kral yaz 5555'e gönder demişsiniz. Kral tarifeye yada konyaspor tarifeye geçmenin bir anlamı var mı?

Ben de vodafone'dan geçiş yaptım ve benim de tarifem mobil öğrenci. Ben Kral yada konyaspor tarifetelrine geçmeyi yine de denedim; sms de attım mobil uygulama üzerinden de denedim ama olmadı. Tarife değiştirmek anlamlı ise bayiye gidip değiştirteyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 20 Temmuz 2019; 12:19:34 >
  • 2-3 gün önce geçtim ama böyle oluyor bunun çözümü var mıdır?
    2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL

• Ben de az önce bu tarifeyi kullanmak üzere hattımı tt faturasıza taşıma işlemini başlattım bayiden.

Numara taşımaya özel gb hediyesi vs. almak için yapmamız gereken bir şey var mı?

• muhtarkerkuks M kullanıcısına yanıt
    Simkartın 4.5G değilse acele git bayiden değiştir,hediye internet veriliyor 3G simkartını değiştirene. Yeni taşınan hat neden 3G olur ki,hangi bayi vermiş 3G kartı?
    Artık 3G sim kart kullanmak zarar.

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Panik yok.
    Bu paketi kullanmak için Konyacell Şampiyon tarifeye gerek yok,Kral tarifeye de gerek yok. Çok az bir avantajı var ama o da paketsiz kullanımda. Siz zaten paket kullanacaksınız.
    Kral tarife kısıtlandı,siz yine bir deneyin oluyor mu:
    KRAL yaz 5555'e gönderin bakalım değişecek mi.
    Konyacell sampiyon tarifeyi hattınızı taşırken bayide seçmeliydiniz. Sampiyon tarifede sampiyon tarifedekilerle aranızda ayrıca 2000 dakika bedava konuşabiliyorsun. Ailece 2 yada 3 hat konyacell şampiyon tarife olursa yani ençok konuştugun hatlar konyacell şampiyon tarife olursa dakikadan kazancın oluyor. Avantajı bu. Senden başka şampiyon tarife kullanan olmayacaksa avantajı yok. Zaten hattını taşırken bayide seçecektiniz ama diger takımlar değil,sadece Konyacell Şampiyon olmalı. Bazen müsteri hizmetleri sonradan da degistirebiliyor arayınca.

• Hocam simkartta 4.5g yazıyor telefon da LTE’de ama gelen mesaj bu şekilde bi anlam veremiyorum ben de

4.5G Hazir yaz 5555'e gönder,gelen cevabı buraya at.

• SIM Kartiniz ve Cihaziniz 4.5Gye uyumlu ve yurtici 4.5G servisiniz kullanima aciktir. 4.5G hizini deneyimlemek icin cihazinizin sebeke tercih ayarini degistirmelisiniz.Sebeke ayari cihazinizin marka modeline gore LTE, 4G veya 4.5G olarak gorulebilir B001

Cihaz ve Sim 4.5G uyumlu,sorun nedir,hangi servise izin vermiyor?

• Geçiş yaparken bayiye hangi tarife diyeceğiz ben sonradan selfy yapıcam çocuklarımın tc si ile, başta tarife belli etmek gerekiyor diye soruyorum

• Operatör ismini değiştirmeye izin vermiyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.