Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtcaan

Selfy Yaz Fırsatı Paketi ayda 27 TL’ye 8GB cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor!

Kampanyaya yeni hat aktivasyonu ve numara taşıma yoluyla geçiş işlemi 23.09.2019 tarihi itibari ile sona erecektir.

edit: bende arandım 1000 1000 15 gb 37 hd dedi kabul etmedim.

edit2:uygundu bence mh aradım paket tanımlandı 1000 1000 15 gb 37 hd

@Mobil Uzman
    O zaman, teklifi kabul etmedim yazdığınızda içimden sizin için söylediğim sözü geri alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende kendime dedim ama mh ok diyince bian dedim acaba sonra dedim uzatma lan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CaptainQwerty kullanıcısına yanıt
    faturalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tt faturalı taahutum sona erdi, ne önerirsiniz beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Bu teklif ettikleri faturalı mı yoksa yine faturasız mı acaba ? Geçeli daha 4 gün oldu kampanya bitiyor şaka gibi :( Aramadılar daha beni

Alıntıları Göster
    kusura bakmayin yazamadim.. evet faturali.. ben faturasizda idim..

• türk telekom faturalı hat kullanıyorum tahatümün bitmesine 4 gün var , bende yararlanabiliyormuyum bilgilendirseniz sevinirim
  • allin A kullanıcısına yanıt
    Yararlanamazsınız. Turkcell gece gündüz ayrımı olmayan Yeni GNÇ paketleri için TC kullanabilecekseniz profilimde Turkcell avantajlı paketleri ile ilgili link var,açıp yazımı okuyunuz. Turkcellde uygun kampanyaları kullanmak Turk Telekomda taahhutsuz durmaktan iyidir.

• 3 aydir kontorlu kullaniyorum daha teklif meklif gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Yararlanamazsınız. Turkcell gece gündüz ayrımı olmayan Yeni GNÇ paketleri için TC kullanabilecekseniz profilimde Turkcell avantajlı paketleri ile ilgili link var,açıp yazımı okuyunuz. Turkcellde uygun kampanyaları kullanmak Turk Telekomda taahhutsuz durmaktan iyidir.
    Hocam merhaba, emekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Eşimin hattını tavsiyelerinize uyarak önce yaz fırsatı ardından da 35 tl lik taahhütlü tarifeye geçirdim.
    Şimdi benim türkcell hattımın taahütü bitiyor 25 eylülde. Ben de türk telekoma hattımı taşıyıp teklif beklemek istiyorum. Mobil internet kullanımım şuan çok olmadığından yaz fırsatı yerine taraftar hattına geçip şampiyon tarife ve coşturan 3 gb paketini kullanayım diyorum.
    Öyle yaparsam hat taşıdıktan sonra tarif ettiğiniz sms'leri yollama konusunda ve teklif gelmesi konusunda bir sakınca/sıkıntı olur mu?

Edit: Taraftar hattından teklif alamıyormuşuz. Diğer konunuzdan şimdi gördüm kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiga -- 18 Eylül 2019; 14:3:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Selamlar 10gb 1000 dk ttelekom paketini 35 tlye kullanırken taahüt bittiği için 49 tl diyorlar. En uygun bol internetli ve uygun fiyatlı hangi operatör ve tarifeye geçebilirim yardımcı olur musunuz?

• Turkcell 9gb ile karşılaştırıldığında hangisi uygun görünüyor?

• Kampanyaya yeni hat aktivasyonu ve numara taşıma yoluyla geçiş işlemi 07.10.2019 tarihi itibari ile sona erecektir.
  • Hocam turkcel faturali tarifeden faturasiz bir tarifeye gecmek istiyom. En avantajli tarife hangisi. Otomatik gecebilir miyim ?

• wakara kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturalıdan Turkcell faturasıza geçmek istiyorsanız profilimde yer alan Turkcell Soru-Cevap konusu linkini açıp favorileyip sorunuzu yazınız,oradan yardımcı olalım. Bu konu Turk Telekom konusu,kısmen Turkcell tavsiyeleri yapsam da konuyu Turkcell konusuma çevirmek istemiyorum. Profilimde Turkcell tarife tavsiyeleri ve soru cevap konusunun linki var.

• turkcell faturalıdan geçip turktelekomun faturasız bu Selfy Yaz paketini almıştım 2-3 ay önce. 30₺ yükleme yaparak kullanıyordum. Az önce aradılar 35₺ karşılığı 1000dk 1000sms 15gb paket önediler kabul ettim. 12ay geçerli iyi bir paket oldu. @Mobil Uzman ın tavsiyesiyle Kral Tarifeye geçmiştim ilk hat geçişi sırasında belki bu yolu izlemek isteyenler için bir yardımcı olur.
    15 yıldır turkcell olan hattımda 7gb 70₺ ödüyordum bu yıl 10gb 100₺ teklif edince değişikliğe gittim. turkcellin hizmet kalitesinden fazlasıyla memnundum ama mevcut müşterilere yönelik politikaları çok kötüydü.

@Mobil Uzman 'a teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spektaküler -- 20 Eylül 2019; 15:15:42 >
  • Shiga S kullanıcısına yanıt
    Tekliften kastın nedir

Babamda şampiyon tarife coşturan 3gb vardı

Karnaval 2gb geldi 15 liraya
    Şuanda mis paketi görünüyor faturalı
    10 GB 44 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Tekliften kastın nedir

Babamda şampiyon tarife coşturan 3gb vardı

Karnaval 2gb geldi 15 liraya
    Şuanda mis paketi görünüyor faturalı
    10 GB 44 liraya
    Sizin mesajdan bir önceki mesajda bahsedilen 15 gb iceren 35 liralik 12 ay taahhütlü tarife teklifi hocam, konunun ilk mesajinda da detay var.

• Hocam selamlar. Vodafone dan geçiş için faturasız önereceğiniz tarife var mı. İnternet 5 gb yeterli @mobiluzman

• Bugün geçiş için işlemleri yaptım. Fakat aklıma bir kaç şey takıldı. Daha önceden kimlik fotokopisi ile taşıma işlemi yapıyordum. Bu sefer kimliğimin resmini çekip sisteme öyle eklediler. Sistem değişti mi?
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Evet tasarruf amacıyla fotokopi yerine fotoğraf çekiyorlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.