Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet güzel sistem sözleşmeyi tabletden imzalatıp maille gönderiyolar. Taşımalarda kağıt israfını bitirmişler resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom da 10gb 32 TL ye kullanıyorum ama 2 gun sonra taahhüt bitiyor yeni fiyat 43 TL ymis faturasız a geçirin hattımı kendime yeni operatör tarife bulacağım dedim onaylıyor musun diye sordular artık hemen gerçekleşiyor Muş işlem başvuru alma işi bitmiş.. dedim 2 günüm var kullanayim ararım tekrar ne yapsak yeni tarife nerde uygun var nereye geçelim bilen yapan varmı slfye de bir faturasız da durmak lazım daha önce 35 TL teklif ettiklerinde kabul etsemiydim onu da teklif etmez oldular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmeyi kağıt olarak kullanınca ve fotokopi ile gittiğim için garip geldi. Öyle diyorsanız sıkıntı yok. Birde hat açılınca KAYIT yaz 5660'a gönder dedi hediye mi veriliyor?
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk mesajdaki arkadaşın dediği yöntemleri uyguladım.
    Sorunsuz hattım aktive oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: derkan14

Türk Telekom da 10gb 32 TL ye kullanıyorum ama 2 gun sonra taahhüt bitiyor yeni fiyat 43 TL ymis faturasız a geçirin hattımı kendime yeni operatör tarife bulacağım dedim onaylıyor musun diye sordular artık hemen gerçekleşiyor Muş işlem başvuru alma işi bitmiş.. dedim 2 günüm var kullanayim ararım tekrar ne yapsak yeni tarife nerde uygun var nereye geçelim bilen yapan varmı slfye de bir faturasız da durmak lazım daha önce 35 TL teklif ettiklerinde kabul etsemiydim onu da teklif etmez oldular
    Selam hocam benim de taahhüt yarın bitiyor. Faturalıdan faturasıza geçerken 30 TL alıyoruz dedi telefonda. Turkcelle gidip hattımı taşıyıp hiç kullanmadan tekrar TurkTelekoma gidip hattımı taşıyasım var. Hem de kampanyalardan faydalanır mıyız böylece?

• igidu kullanıcısına yanıt
    Yararlanamazsınız,diğer operatörlerde 90 gün durmalı,sonra Turk Telekoma taşımalısınız.
    Zaten Yaz Fırsatı Paketi kampanyası 7 Ekim 2019'da bitiyor. 07.10.2019'dan sonra paket alınamayacak,bu tarihten önce kampanyaya dahil olanlar almaya devam edecek.

• Yarın saat 7:00'da hattım aktif oluyor. Konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • türk telekom tahahüütüm şuan 4gb 1000dk 500 sms. (yeni bronze 4gb tarifesi)

30 gün sonra tahahhütüm bitiyor. bana ne önerirsiniz buna 30-31 tl ödüyorum. bu fiyata ya da daha azına olursa iyi olur minimum 4 gb
  • Profilimdeki Turkcell numara taşıyana özel kampanyaları anlattığım linkteki yazıyı okuyup faturalı yada faturasız birine taahhütünüz bitmesine 1 hafta kala hattınızı taşımanızı öneririm. 34TL yada 35 TL'ye 9 GB'dan fazla internet kullanırsınız,sürekli gelen hediyelerle ayda 12 GB'ı rahat geçer. GNÇ tanımlayabilirseniz avantajlarınız artar.
    Turk Telekomda taahhut bitince faturasıza geçip son faturaya 30 TL eklenmesini saçma ve zararlı buluyorum. Kaldı ki fatıralıdan faturasıza geçildiğinde kazık fiyata olan paketleri kullanmak zorundasınız. Mesela numara taşıyana 5GB 25TL ise,faturalıdan faturasıza geçene 5GB paket en az 35 TL oluyor. Bu fiyata kullanmanın yanında 30 TL de son faturaya geçiş ücreti ekleniyor. İade edilen 30 TL bakiye ile hiç bir şekilde paket alınamıyor,bir işe yaramıyor,normal bildiğimiz TL bakiye değil çünkü.

• Değerli cevaplarınız için teşekkürler Mobil uzman

• 10 gb 1000 dk 29 tl ye geçtim ben de, bu tarife de iyiydi ama bir de faturalı deneyelim bakalım

• 15 GB - 1000 DAKIKA - 5000 SMS 30 TL ÖDÜYORUM. Bu kampanya hala duruyor ise arastirmanizi tavsiye ederim. Ben 4 ay oldu geçeli. Mobil işlemlerde fırsatlar bölümünde dek gelmiştim. Not : FATURALI.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

15 GB - 1000 DAKIKA - 5000 SMS 30 TL ÖDÜYORUM. Bu kampanya hala duruyor ise arastirmanizi tavsiye ederim. Ben 4 ay oldu geçeli. Mobil işlemlerde fırsatlar bölümünde dek gelmiştim. Not : FATURALI.
    Tarifem paketlerim ve Kullanımlarım ekranının görüntüsünü alıp buraya koyabilirmisiniz,tam olarak nedir bir araştıralım.

• Çevremdekilere sorduğumda bu tarifiye geçen baya kişi var. Baya güzel tarife yapmış türk telekom

• Ucuz etin yahnisi, Ankarada 3 saattir şebeke yok.
    Evde wifi ile bağlandım.
    Arama, navigasyon, bankacılık vs hiçbir şey yapamadım bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Ucuz etin yahnisi, Ankarada 3 saattir şebeke yok.
    Evde wifi ile bağlandım.
    Aynen rezalet ötesi bir durum. Yıkıcı bir afet olsa kimseye ulaşamadan ölüp gidersin. Ahlaksiz utanmaz herifler..

• Pişman etti !

• İlk günden pişman etti. Vodafone güzel bir kampanya yaparsa taşıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Ucuz etin yahnisi, Ankarada 3 saattir şebeke yok.
    Evde wifi ile bağlandım.
    Aynen Ankara da yağmur yok,çamur yok ama saatlerdir şebeke yok,bedavası bol ucuz diye kullanıyoruz da büyük yanlış yapıyomuşuz,taahhütleri bozup 3 hattı da kurtaracam en yakın zaman da bu rezil operatörden

99 depreminden beri özel iletişim deprem vergisi ödüyoz, 20 yıl geçmiş zerre değişmemiş ülke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Eylül 2019; 19:23:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezil bi hat ya taahut bitsin. turkcell genc harika ona gececegim. kac saat oldu hat yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.