Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[2019] YENİ ÇIKAN KİTAPLARDAN ÖRNEK PDFLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
120
Favori
33.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345 al tyt icin hocam ayt icin sarmal olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam +25'im matematik de, tyt için bilgi sarmal ve bir tane de ALES çıkmış sorular kitabi alayim diyorum, sen ne diyorsun? Geo icin de yayın denizi düşünüyorum, birey b var birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavda Ayt matta 32.25 netim vardi hedefim full hangi kitaplari almaliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaneB S kullanıcısına yanıt
    Endemik veya supara ayt
    Karekok lys cozmediysen
    Acil ayt cıkınca onu al bir de
    Sarmal alma kolay kacar sana

Gerisi deneme zaten

• sorrymybad kullanıcısına yanıt
    Hocam yayındenizi geonun tam adı ne ? Hız ve renk mi bu başka mı yoksa?

• Bilgi Sarmalda köklü değişiklikler var mı? İşlere gittiğimde adam %60ı değişti soruların dedi ama size sormadan inanmak istemedim. Bir de Sarmal'ın biyolojisi filan önceden çok zordu. Saçma sapan sorularla doluydu

Aynı şekilde endemikte de büyük değişiklikler yoksa eski basımlarını alacam ucuza

• hocam sanırım TYT AYT TEK Serisi
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Endemikte çok var gibi sarmal o kadar fazla degil yeniyi al yine de bence ama mufredat farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Endemikte çok var gibi sarmal o kadar fazla degil yeniyi al yine de bence ama mufredat farklı
    Aynı şekilde endemikte çok fark olmadığını söylediler. Ama pdflerden bakınca fark göze çarpıyor

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Ben pdf baktım olabilir hocam yazar yeni soruları koymustur agırlıkla

• Tyt için 345 ve Acil almayı düşünüyorum. Ayt için ne almalıyım? 11 seviyem 10 üzerinden 6.5/7gibi diyebilirim. Çözümlü kitaplar daha da işime gelir

Ayrıca Geoda başlangıç için Birey B almayı düşünüyorum, geom pek iyi değildir. Birey B orta seviye için iyi diyorlar

• Tyt için 345 ve Acil almayı düşünüyorum. Ayt için ne almalıyım? 11 seviyem 10 üzerinden 6.5/7gibi diyebilirim. Çözümlü kitaplar daha da işime gelir

Ayrıca Geoda başlangıç için Birey B almayı düşünüyorum, geom pek iyi değildir. Birey B orta seviye için iyi diyorlar

• Geometri için birey b çözün hocam sonrasında acil felan geçebilirsiniz şahsen bende öyle yapacağım.

Ayt mat için 345 kitabını yenilerse onu çözün ardından durumunuza göre bilgi sarmal olabilir, acil çıkarsa onu da düşünebilirsiniz.

• tyt 33 ayt 25 net hedefim ikisinde de 38+

geometrim biraz daha kötü neler önerirsiniz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyartayyare -- 3 Eylül 2018; 1:20:27 >
  • Ayt için bekleyin hocam daha acil ve 345 gibi kitaplar çıkmadı. Endemik de kalitelidir. Zor kaynak için çözülebilir. Ayrıca apotemi veya endemik fasiküllerini çözebilirsiniz. Yine de lti konuları törpülendi ve zor sormuyorlar

Birey B başlangıç için ideal. Klasik bir geometri kitabı bitirmek lazım. Yeni nesil kitapları en son çözmek daha faydalı. Temel geometriden sonra analitik kısmına çok önem verin. Ben vermedim ayt'de çakıldım o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavexperi

tyt 33 ayt 25 net hedefim ikisinde de 38+

geometrim biraz daha kötü neler önerirsiniz
    Apotemi fasikülleri ve bol bol analitik çözün. Zaten iyi kötü bir net yapmışsınız. İlla soru bankası çözecem diye vaktinizi öldürmeyin. Fasikül ve deneme çözün bol bol

• Kimyada herhangi bir yayının PDF si var mı?

• mezunum AYT için ilk olarak sarmal ile başlamayı düşünüyorum sıkıntı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.