Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.730
Cevap
89
Favori
452.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klima biraz zayıf. Lo ya alıyorum ben fanı da 4/8 yapıyorum ancak soğutuyor. PSA nın bazı modellerinde klima biraz zayıf gibi. Bundan önce de 1.6puretech C5A vardı o da biraz zayıftı soğutmada. İç dolaşımı açarsanız verimi biraz daha artıyor gibi hissediyorum ben. Evin 2. Arabası 2023 C4 var o 22 derecede bile buz gibi yapıyor arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 24 Haziran 2024; 19:2:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustpre M kullanıcısına yanıt

2021 prime var bende. Klima aracı yeni aldığımda müthiş sogutuyordu ilk bakimdan sonra soğutmamaya başladı.

Hemen servise geri götürdüm hiçbir sorun yok denildi.

Fakat ben %100 eminimin o bakımda oldu ne olduysa sabah çalışan klima bakimdan sonra bozuldu.

1 sene o şekilde idare ettim bir sonraki yaz artık dayanamadim klimasina baktirdim gazı bitmiş dediler gaz bastılar.

Ama hala sogutmuyor anca ac/max yapinca bir nebze.

Arabadan ciddi mana da soğuttu bu klima ve diger elektronik arızaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetemin54 -- 26 Haziran 2024; 20:0:59 >
  • Sizin araçlarınızda sıkıntı olması can sıkıcı olmuş ama tüm araçlarda var gibi bir algı yaratmak doğru gelmiyor bana. Şu ana kadar iki adet r8 508 sahibi oldum ve yakın arkadaşımda da var.
    Klima ile ilgili bir sorun Adana veya Antalya'da bile yaşamadım. Arabadan soğumadan yada bu kadar sıkıntı çekmeden bir ustaya götürürseniz daha iyi olabilir.
    Önceki golf7 aracımda koku oluyordu bunda o durum da yok, ben klimadan gayet memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetemin54 M kullanıcısına yanıt

Bugün araba bakımdan çıktı, polen filtresi vs değişti. Buz gibi soğutuyor şimdi.

• Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt

Ben değiştirdim. araç 508 gt 2019 model 75bin km de. Bayramda istanbuldan gümüşhaneye giderken boluda kayış koptu. servis bayram sonrası değişebiliriz dedi. Aciliyetten sanayiye çektirip orjinal olmayan bir kayış taktırıp yola devam ettik. Bayram sonrası tekrar dönüş yaptım istanbula. Bir problem çıkmadı. 2 gün önce 30 km kadar yol gittim ve kayış tekrar koptu. Tamda mercedes özel servisi önünde kadım. direk servise girdim. Usta baktı kayış gergide değişmesi gerekir. sonra alternatör kasnağıda kilitlenmiş dedi. iyice bakılması için bıraktım. krank keçesindende yağ kaçağı varmış. üst külbütör kapağıda yağ kaçağı vardı. hepsini yaptıralım dedik. Fiyatlar şöyle

kayış ve gergi set 2750 tl

kayış ara kasnağı 750 tl

Şarj dinamo kasnağı 1750 tl

ön krank keçesi 850

ön krank damperi 1750 (hasar görmemiş ise değişmesi gerekmez. bende sürpriz olmuş)

Toplam 7850 işçilik hariç

bunların haricinde ön diskler ve balatalar bosch marka 7000 tl değişti. Orjinali diskler 9000 tl balatalar 7000 tl dedi almadım. Arka balataları daha önce bosch marka ile değiştim gayet memnunum ses bişey yok. o nedenle önleride hem disk hem balata bosch taktırdım. Bunlar harici diğer parçalar hepsi orjinal.

ön z rotları 2 adet 1300 tl (çukurlarda tıkırtı yapıyordu değişim sonrası ses kalmadı)

külbütör kapağı 7700 tl (buda şansıma bozulan bir parça genelde pek sorun çıkaran bişey değilmiş.)

kapak contası 650 tl

araç altı ve motor yıkama 1500 tl

alternatör revizyonu 2500 tl (kasnak ve konjektör değişiyormuş)

motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi polen filtresi değişimi 4025 tl

temizlik spreyi 5 adet 500 tl

işçilik 14000 tl.

Bazı fiyatlar piyasadan daha ucuza temin edilebilirdi ancak hazırlıksız direk servise girince mecburen ödemek durumunda kaldık. kilometreniz bu civarlarda ise yukarda belirtilen parçaları değiştirmekte fayda var. sadece kayış değişimi işi çözmüyor. kopmaya neden olan alternatör kasnağının kilitlenmesi, gergide sıkışma , motord yağ kaçağı nedeniiyle yağlanması gibi etkenler.

• Merhabalar, 1.6 gt kullaniyoruz. Dusuk hizlarda seyir halinde 40-50 gibi km'lerde gaza dokuncu arac biraz titreme yapiyor gibi. Yuksek hizlarda bir sorun gozlemlemedim. Sizce neden olabilir. Boyle bir sey yasayan var midir? Tesekkurler.

• betelguz B kullanıcısına yanıt
    Maliyetli ve geniş bir bakım olmuş. Güle güle kullanın. Benim de 45 bin km civarında V kayışından ses geldiğini farkedip o grubu orijinali ile değiştirmiştim.

Bosch balataların ses yapmadığını duyduğuma sevindim, ben de deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktaysomethingwrong -- 3 Temmuz 2024; 10:53:51 >
  • Bilgi olsun: 1.6 GT 30000 bakımına girdi geçen hafta. Filtreler + yağ + fren hidroliği + bujiler 9300 TRY.

• bsail B kullanıcısına yanıt

fren hidroliğinin değişmesi mi gerekiyordu ? model kaç acaba

• mustpre M kullanıcısına yanıt

2022. Fren hidroliği aslında 40000 sanırım ama ben biraz erken değiştirdim ne zaman müsait olacağım belli olmadığı için.

• Merhaba, 2019 Allure sahibiyim. Aracımın üzerinde 215 55 r17 yazlık lastikler var. Yeni lastik alma arefesindeyim.

225 50 r17 bridgestone T6 almayı düşünüyorum ancak emin olamadığım bazı konular var.

Daha önce bu ebatta lastik kullanan kişiler varsa eğer düşüncelerini paylaşabilirler mi?

• slgr.tlmn S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam alttaki konuyu inceleyebilirsiniz ;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/43800407

• Merhaba tekrardan,

Yakın zamanda balata değişimi yaptıran oldu mu? Fiyatlar ne durumda zam geldi mi?

• Arkadaşlar merhaba bende 1.6 180hp araç bulunmakta. Son zamanlarda direksiyonda bir boşluk hissi gibi garip bir durum oluştu. Sanki daha önceden araç direksiyon düzeltmelerine daha erken cevap veriyordu da şuan daha geç veriyor gibi geliyor. Aracin ayrıca arkasi önünden daha geç tepki gösteriyor gibi bir salınım hissiyatı var. Psikolojik olup olmadığını denemek icin bir arkadaşımla denedik o da benzer hissettiğini söyledi.

Rot balans yaptırdım, alt takıma baktırdım, lastiklerim iyi durumda, hava basıncı önerilen seviyede.

Benzer durumla karşılaşan ve çözüm bulabilen oldu mu hiç?

• Daha önce başıma gelmedi ama sürüş modunu değiştirdiğinizde bir farklılık oluyor mu?

• Minotor kullanıcısına yanıt
    Aracımı yıkadıktan sonra lastikleri parlatmak için sürdüğüm sıvının yol tutuşunu kötü etkilediğini farketmiştim. Lastikleri bir kontrol edebilirsiniz.

• Kablosuz Android auto için bir ürün aldım. Memnunum şuan. Carlinkit 5.0 fiyatı da 1300tl civarında. (ileride gerekirse 40$)

• Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt

Yok hocam lastikleri değiştirdim sırf bunun için. İki setim vardı yazlik diğerine geçtim durum aynı. Parlatici vs de sürmedim. Sporda sertleşme var ama halan araçta bi gecikme Bi yatma durumu var sanki. Servise veya bir yere göstereceğim sinir bozucu bir hal aldı benim için.

• Merhabalar, makyajlı allure 508 ile 2022 gt arasında kaldım. bütçem maksimum 1700 lerde. Ancak eşimde C4 var, yani 1.2 130 hp olan. bu arabanın kayışı için hoş şeyler duymuyorum. kayış yağın içindeymiş diye. 1.6 180 veya 225 hp motorlarda da durum böyle mi?

• free33 kullanıcısına yanıt

merhabalar, arka stoplardaki geriye gidiş, yani artık "karartmalı ve 3 boyutlu led" olmaması, makyajlı allureler için de geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuz Kavaklar -- 4 Ağustos 2024; 15:7:26 >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.