Şimdi Ara

2020 1.5hdi 308 mi 2024 1.0tce clio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1m civarı bütçe ile performansta ortalama da olsa tatmin edecek araç arayışındayım. Bu iki araç arasında gidip geliyorum. 80bin km civarı 308 ile max 25bin clio alınabiliyor. 3 kişilik bir aileyiz. Aslında B segment bir araba alma hevesinde değilim ancak clio neredeyse sıfır olması ve hızlı piyasasıyla cezbediyor kasası da sportif. 308 piyasası yavaş bir araç olsa da hem motor şanzıman bakımından gayet iyi hem de teknolojik donanımı gayet tatmin edici ve eski olmasına rağmen clio dan daha güncel bir model gibi duruyor ekstrası bol cam tavan, elektronik el freni sürüş zevki vs. Bunlar da 308 de cezbeden tarafalar.
    Sizin düşünceniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni yeni olsada clio isterse küçük altın olsun bu seçimde 308 alır geçerim.
    Arabanız temizse doğru fiyata elinizde kalmaz.
    Geçtiğimiz hafta 1.3 d Aveo sattım. Öyle ilanda çok beklemedi. Gittim yerine 1.3 dizel 500x aldım. Aldığım fiyata aynı model 1.2 clio, 1.2 i20 satıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Clio 1.0 TCE X-Tronic alınır. Pejo arabası sıkıntılı.

• Pejo partner, 307, 308 kullandım. Birisi işyeri diğerleri benim ve babamın araçları idi. İster ciddiye al ister alma bu söylediklerimi ama tek diyebileceğim Pejo'dan uzak dur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.