Şimdi Ara

2020 ACER NİTRO 5 SERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    9750 olan modeli 7000 liraydı 2 gün önce fiyatlar hergün artıyor. Eski serilerde ısınma sorunu varmış o yüzden ikisi arasından 6840a 4600h modelini aldım. Dediğiniz gibi kameranın olduğu tarafta ışık sızması var ama sizin bilgisayardaki kadar fazla değil. Nitro sense programını çalıştıra bildiniz mi? Uygulamaya tıklıyorum fakat açılmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i7 olan eski kasa 2019 üretim, soğutması sıkıntılı. Yeni üretim de fanlar ayrılmış ve biraz da olsa daha serin çalışıyor intel modelleri. Ryzen ise ısı değerleri çok iyi.
    Ben iade etmiştim, şu anda elimde yok laptop. Nitro Sense normal çalışıyordu. Windows güncelleme yapıldı ve driverlar tam yüklendiyse çalışması lazim. Programı silip tekrar yükleyin. Daha önce de bir kaç yerde gördüm nitro sense çalıştıramayan. YouTube'a bakarsanız bir kaç video var çözüm yolunu anlatan.

Işık sızması hepsinde var sanırım bu Acer nitro'larda, kimisi az kimisi çok, rahatsiz etmiyorsa sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 7 Ağustos 2020; 23:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun fiyatı iyiymiş fakat belirtilen ışık sızması sorunu düşündürüyor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zan232 -- 19 Ağustos 2020; 23:34:31 >

• 2020 model Nitro olduğunu nasıl ayırt edeceğiz?

Bir de 2020'lerde IPS ekranın renk değerlerini net bir şekilde bilen var mı? sRGB ve Adobe RGB olarak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.