Şimdi Ara

2020 BMW 5 Serisi tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi efsane birşey bu

• bir volvo s90 ın içine bak, bir e serisi mercedesin içine bak sonrada gel bunu beğen. bmw interior konusunda bence iyi saçmalıyor. rakipler aya bmw yaya. sonradan kondurulmuş gibi duran ekranda neyin nesi? ne gereği var?
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    Hocam plug-in hybrid'lerin çalışma mantığını bilmediğim için yanlış bir yorum yapmış oldum. Çok teşekkür ederim bilgi için.

Bu plug-in hybridlerde akaryakıtlı motor elektrik motorunu da beslemiyor mu?
  • Skoda mı tasarlamış önünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslim2715

Bu mesaj silindi.
    sizi zorla orada tutan yok buyrun gelin cennet mekan ülkemizde yaşayın. yaşayın da görün...
  • süreyya hanımı seviyorum ya keşke ben talip olsaydım .s.s.s.s
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Cevap bile yazmayın hocam buna. Profiline bakın bugün üye olmuş. Almanya'da yaşıyormuş güya . 3000 euro kira veriyormuş. Paralı troll...

Ayrıca yaptığı hesapta eurodan tl çıkarıyor. Matematikten kalmış 'Almanyada'.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 27 Mayıs 2020; 22:23:46 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hayır beslemez. Elektrik motorunun amacı yakıt tüketimini ve emisyonu düşürmek.

• Avrupa da insanlar çoluk çocuklarını yemeye başlamışlar durum o kadar kötü. Arkadaş doğru söylüyor... Te Allahım.
    5 serisi çok güzel olmuş. Alabilen tadını çıkarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 27 Mayıs 2020; 23:8:33 >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Açıkcası elektrik motoru bataryalardan güç alıyorsa ve bataryalar yalnızca harici bir besleme (şarj istasyonu, duvar prizi ve sair) ile şarj oluyorlar ise pratikliği düşük bir sistem olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Açıkcası elektrik motoru bataryalardan güç alıyorsa ve bataryalar yalnızca harici bir besleme (şarj istasyonu, duvar prizi ve sair) ile şarj oluyorlar ise pratikliği düşük bir sistem olur diye düşünüyorum.
    Kendi garajı olan, günlük fazla yol yapmayan ama ara sıra uzun yola çıkanlara hitap ediyor.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Makyajlı E'nin önünü aç ve ağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-shot

Cevap bile yazmayın hocam buna. Profiline bakın bugün üye olmuş. Almanya'da yaşıyormuş güya . 3000 euro kira veriyormuş. Paralı troll...

Ayrıca yaptığı hesapta eurodan tl çıkarıyor. Matematikten kalmış 'Almanyada'.
    haklısın tam bir ilkel yaşam formu.
  • Bi sktrn. Gelin lan ne eziyet çekiyonuz orada ,lanet haklının ekmeği haram dönün burada ekmeğe doyun,,,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: muslim2715

Bu mesaj silindi.
    Aynı Frankfurt’ta yaşamıyoruz herhalde?

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    mis gibi sen ağla

2020 BMW 5 Serisi tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.