Bildirim
2020 BMW M8 Gran Coupe tanıtıldı: 600 beygirlik dört kapılı coupe (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok güzel görünüyor -
BMW :
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
130 bin dolar mı? 130 bin dolar demek.
Yerel halk bu arabaya 130bin veriyor ha.
Bizde boşlar boşu LPG'li araba parasına, 0-100'ü 3.3 sn M8 ha.Hak hukuk adalet ha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi rs7 akar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç tamam! Para??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mercedes-AMG GT-4 Door'un içinden geçeceği araç bu
-
bı kasaya da 4 kapıyı uyarlamayın amk bu ne yaa
-
Tasarımı çok güzel hatta 4 kapılı Grand Coupe'ler içinde en iyisi ama tek bir yerini pek beğenmedim.
Arka bagaj kapağının, Spoiler gibi yukarıya doğru olan çıkıntısını biraz fazla yapmışlar, tasarımı bozmuş biraz. -
130 bin dolarsa burda 2m üstüdür çok rahat.Dolar kuru üstüne vergiler derken böyle arabalar hayal oluyor sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmiş geçmiş uzak ara en iyi tasarım olmuş. -
-
Mercedes‘in yanında modifiye şahin gibi kalmış
Bir araba tanitim videosunun altinda bir turk ile ki ingilizcesi yeterli duzeyde bir italyan ile bizim ulkede araba fiyatlarini tartisirken italyanin o saskin ifadelerini hala unutmuyorun videoyu aradin ancak bulamadim
Avrupa ulkelerinin cogunda turkiye kucuk bir hindistan olarak gorunuyor
-
-
Geçenlerde de yazdım bmw düşük güç gösteriyor. Dyno ya sokuyorlar arabayı 700 beygir çıkıyor. Ayrıca M8 in ne özelliği var da M5 i dahi geçemiyor diyosun.
https://www.carscoops.com/2019/05/the-bmw-m5-competition-actually-has-almost-700-hp/
Pistte GT harcamış
FastestLaps.comBMW M5 Competition vs Mercedes-Benz AMG GT 63 S - FastestLaps.comhttps://fastestlaps.com/comparisons/7kal5n1trrbj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 18 Ekim 2019; 9:37:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X