Şimdi Ara

2020 civic mi 2017 insignia mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir ötv indirimi olmadan 175 elegance a para çok. corolla alıp tüp takmak daha iyi. yeni insignia lar da pek tutulmadı. yakıtı fazla içtiği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    tamam çok güzel.
    keşke bu fikirleri belirtirken yarım bırakmayıp tavsiyenizi de iletseniz.
    tavsiyeniz üzerine bambaşka bir noktaya gelebiliriz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

yeni bir ötv indirimi olmadan 175 elegance a para çok. corolla alıp tüp takmak daha iyi. yeni insignia lar da pek tutulmadı. yakıtı fazla içtiği söyleniyor.
    düşündüm ama çok şikayet okudum lpg sonrası.
  • Civic in benim gözümde alınacak tek arabası var o da rs
    O araç gerçekten çok başka gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canary81

düşündüm ama çok şikayet okudum lpg sonrası.

Alıntıları Göster
    ne gibi şikayeyler var. atmosferik lpg uyumlu diye biliyordum.
  • bi kaç örnek

2019 Corolla 1 6 dream aracıma LPG taktırdım benzinde 35 kuruş gazda 32 kuruş yakıyor. Bayi LPG'yi takarken 20 ile 25 kuruş arası yakar dedi. Servise götürdüm yakıtı normal diyorlar. Satarken başka konuşuyorlar servise gidince başka konuşuyorlar. Herhangi bir gaz ayarı oluyor mu bu araçlarda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıfır aldığım ve serviste LPG taktırdığım Toyota Corolla aracım 1 sene sonra devir saatinde dalgalanma problemi başladı. Durduğumda devir ikibinlerin üzerine inip çıkıyor. Sivas Toyota Er Plazaya aracı götürdüm arızaya hiç bakmadan LPG kaynaklı olduğu söylendi. Bu arızayı benzinde de yaptığını söyledim fakat ufak bir teste çıkıp arıza yok denildi. Israr etmeme rağmen gerekli kontrolü yapılmadı. 2 kez LPG servisine götürdüm sonuç aynı. Araç ısındıktan sonra sürekli devir saati inip çıkıyor. Garantili araç fakat servis hiç ilgilenmedi. Bakmadan bizimle alakası yok deniyor. Araç boş yere benzin ve LPG tüketiyor. Arızanın çözülmesi gerek.

2017 Model Toyota Corolla sahibiyim. Araç 29.000 kilometrede. Aracın termostatında sorun var. Toyota Keşan ve Toyota Edirne yetkili servislerine gittim. Her 2 yetkili serviste araçta LPG takılı olduğu için topu LPG'ye atıyor. Aracın LPG sistemi Toyota Mıçı (Adana) yetkili servisinde araç 0 alınırken takıldı. Edirne ve Keşan Servislerinin söylediklerini doğru kabul edersem bu durumda neden bir başka Toyota servisi araçlara LPG sistemi takıyor? Eğer LPG sistemleri sorun olmuyorsa neden ilk saydığım servisler bana sorun çıkarıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Biz neden araçlara garanti yaptırıyoruz?

Aracımı 19.11.2019 sabahında tekleme sebebiyle LPG den kaynaklı olabileceğini düşünerek LPG servisine gittim usta bobinden elektrik kaçağı olduğunu söyledi bende tekleme sebebiyle servise götürdüm servis çalışanıyla kısa bir tur attıktan sonra aracın LPG den kaynaklı bir problemin olduğunu söyledi ve sabah gittiğim LPG servisine "aracın LPG den dolayı tekleme yapığını söylediler" dedim daha sonra LPG ustası aracın bobinini çıkartarak ucundaki plastik parçanın yırtık olduğunu gördü ve o plastiği yapıştırdı. Ne mi oldu problem çözüldü yetkili servisin anlamadan bobine bakmadan sadece bilgisayar bağlayıp beni geri göndermesi gibi bir durumdan dolayı muzdarip oldum şikayetçiyim. Bir daha bu servise aracımı asla götürmeyeceğim.

2019 yeni kasa araç aldım araç 400 km'de yakıt göstergesi hata veriyor LPG'yi servis desteklediği için aldım benzin ibresi yanlış gösteriyor servise gittim 100 TL para arıza kaydı için istiyor aracı satana kadar her şey bin pişman oldum aracı aldığım için.

17 Eylül Toyota Corolla aldım LPG fabrika çıkışlı
    fakat km sorunu yaşıyorum servise gidiyorum devamlı reset yapacaksın diyor
    oysa bu araba benzinsiz çalışmıyor fakat LPG gitsek bile benzin göstergeside düşüyor. Böylece arabada benzin yokmuş uyarısı alıyorum

2018 model Toyota Corolla 1.6 bir araba aldım. Serviste LPG takıldı ancak araba yokuşlarda gitmiyor. Defalarca servise söyledim, bilgisayara takıp sorun yok dediler. Özel bir serviste güç testi yaptırdım, araba olması gerekenden çok daha düşük güç üretiyor hem LPG de hem benzinde. Araba 1.4 motorlu bir araba gibi sonucu çıkıyor. Genel merkezi aradım, mühendislere göre ki bu mühendisler telefonda sizinle konuşmuyor bile, arabadaki bu güç kaybı normalmiş.
    Ben 132 beygir alıyorum, araba 110 beygir 120 beygir güç üretiyor. Bu olabilirmiş. Satarken biz buna 132 dedik ama 115 de olabilir uyarısı gördüğümü hiçbir yerde hatırlamıyorum. Daha önemlisi araba benim 2006 model Punto 1.3 arabam kadar bile çekmiyor yokuşlarda. Tam bir rezalet. beni arayıp dediler ki bir ara mühendisler bayileri gezerken buraya da uğrayıp bakacaklarmış. 0 araba aldık diye sevinirken hayal kırıklığıyla boğuşuyoruz. Düşünsenize 2018 model arabanız 2006** kadar iyi değil. Aylardır ses yok.

Bursa Çavdarlı şubesinden almış olduğum 2019 model Toyota Corolla dream model aracımı servi garantili BRC firmasından LPG taktırdım. Ancak LPG kullanımı esnasında benzin kullanılıyor gibi algılayan göstergeler bir müddet sonra yakıt az uyarısı veriyor ve ekran bilgileri kayboluyor.
    Hem BRC firması hem Toyota merkezi hem de bayi sorumluluğu birbirlerine başlıyor. Bu konu hakkında beni bilgilendirmeyen satış elamanının hiç kabahati yok mudur? Ya da bu BRC firmasına kefil olup bana öneren servisin suçu yok mudur?
    Bunu geçtik bu durumu bile bile LPG takan BRC'nin durumdan beni haberdar etmesi gerekmez mi? Toyota ve BRC mi bir daha tövbe!

Ankara toyan'dan aldığım Sıfır kilometre Corolla aracım başım ağrımasın diye serviste 5800 TL'ye LPG kiti taktırdım piyasada4000 TL'ye taktırabilecekken fakat kullandıkça benzin göstergesi in LPG de giderken bile düştüğünü fark ettim toya'nı arayarak arızayı bildirdim kendilerinde farkında olduğunu bu arızanın giderileceğini en kısa zamanda bana dönüş yapılacağını söylendi 3 ay sonra LPG takan firmayı aradım modül geldiğini servise gelirsem takılacağını söylediler LPG servisine gittim orada bana 350 TL olduğu söylendi bende toy'nı aradım orada size 250 TL olur dendi bende bunun satarken tam uyumlu diye satıyorsunuz sorun çıkınca aldırış bile etmiyorsun dedim Toyota Türkiye'yi aradım sorunu bildirdim 3 gün sonra dönüş yaptılar bu sorunun LPG den kaynaklandığını söylediler bende sorun araçlarda 2018 modelde sorun yokken 2019 modelde sorun çıkıyor sa bu fabrika hatasıdır dedim bana biz zaten LPG önermiyoruz dediler bende siz önermiyorsunuz serviste neden LPG taktırıyorsunuz dedim Toyota fabrikasına ve müşterisi olduğum Ankara toyan servisine hiç yakıştıramadım. Mağduriyetimin çözüme kavuşturulmasını istiyorum aksi halde mahkemeye vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canary81 -- 12 Şubat 2020; 11:39:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.