Şimdi Ara

2020 Corolla vs 2015 Mondeo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni Elantra düşünürseniz bagaj hacmi baya geniş. Daha uzun yol deneyimimiz olmadi ama şehir içi sakin kullanımda 6.5 lt gidiyor. Konfor bakımından sizi corolladan geri seviyeye atmaz tabi benim fikrim bu siz ne dersiniz bilemem. Sorunuz varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Aaa hiç olur mu öyle şey, illaki bir tarafımızın reno demesi lazım, orası neresi tam olarak?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,
    bende 2020 otm vision LPG li corolla sahibiyim ve 28.000 km civari oldu.19 mayista arkadasin 2019 dizel otm focusu ile 3200 km guneydogu cevirdik 4 arkadas. cogunu ben surdum. 4 kilolu yetiskin , valizlerimiz , ordan alinanlar , klima hic kapanmadi , toroslari , cankurtarani vs 120 ile tazi gibi tirmandi ve 5.2 lt yakti.
    performansi , sessizligi , yol tutusu beni cidden etkiledi , 8 ileri otm olanlarindan alin pisman olmazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 26 Mayıs 2022; 13:46:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Orası da cüzdan tarafı olsun

• Sıfır arac satılıp, 150 binde arac mi alınır? Gülerler adama. Bindiğiniz araçta sembol filan degil. Özünde ucuz idarelik bir arac olsada, turkiye şartlarında Mercedes gibi bir arac. 3 gün iyiki almışım mondeoyu dersiniz, 4. Gün corollayi aramaya başlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo dışarıdan devasa dursa da iç hacmi, bagaj hacmi çok iyi değil. Konfor, yalıtım için de şahsen geçmezdim. Corolla da süspansiyon olarak iyi. Yalıtımdan şikayetiniz varsa yalıtım yaptırabilirsiniz.

Mondeo yerine suv tarzı daha çok memnun eder. Mondeo yerine kuga alabilirsiniz mesela o bütçeye.

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

Aynı yolu corolla ile yapsanız kaç litre yakardı?

Pompa ölçümü yaptınız mı?

Focus benim de hoşuma gitmişti ama düz aslfalttaki o sessizliği bozuk asfaltta çok fena bozuluyordu. Yeni kasalarda tam otomatik var. Sürüşü ve tüketimi daha kötü olabilir. Uzun yolda benzer yaksa da şehir içi fazla yakabilir.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    tek olsam 8 lpg yakardi,sanirim 9 ile gezerdik.
    lt bilmiyorum fisler bende degil ama 3750 odemisiz yakita 3200 km icin. yol bilg 5.2 gosteriyordu.ortalama 24 liradan alsak 156lt ve 4.8 yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anyhill kullanıcısına yanıt

Malum site ilanlarına aldanıp çok para istiyor olabilir mi? Satılmayacak mal yoktur. Her şey istediğiniz fiyata bağlıdır.

• Arabanı satıp bitcoine koymakla 150 binde Mondeo almak arasında bir fark yok birader.

• bunudaduymusmuydun B kullanıcısına yanıt
    Benim de hibritleri çok ilgimi çekiyor aslinda...

• deathless66 D kullanıcısına yanıt
    Yok ya....bitcoin sifira yaklasiyor. ancak mondeo illa para eder

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.