Şimdi Ara

2020 En Çok Kazandıran Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Link Tıklatarak Para kazanabilirsiniz

Yapmanız gereken paylaşacağınız içeriğin linkini öncesinde bu sitelerden kısaltıp sonrasında paylaşmak

Sosyal medyalarda,forumlarda,youtubeda vs. Paylaştığınızda Tıklama başına bir ücret kazanırsınız

Başlarda fazla kazanç gelmeyebilir sabreder linklerinizi daha çok kişiye ulaştırabilirseniz daha çok kazanırsınız

Ben haftalık 10-20 dolar arası kazanabiliyorum Ve daha fazla kazanlar var emin olabilirsiniz (aylık 2000 tl kazanan gördüm)

1. Sitemiz Buradan Kayıt Olabilirsiniz

Şu an İçin 1000 tıklamaya mobil için 3 dolar web için 2 dolar yurt dışı tıklamaları 10 dolara kadar çıkıyor ülkesine göre

Reklam geçmesi çok kolaydır ve 10 dolar hesabınızda birikince her Cuma tanımlı banka hesabınıza aktarılmaktadır

Alternatif ödeme seçenekleride mevcuttur Bu zamana kadar hiç ödeme sorunu yaşamadım .

Örnek Reklamlı Link Tıkla

2. Sitemiz Buradan Kayıt Olabilisiniz

Şu an 1000 tıklamaya 15 tl yurtdışı 19 tl civarı kazandırmaktadır bu ücret zaman zaman artış göstermektedir

kasanızda 30 tl biriktiğinde talep ederseniz Papara ile anlık ödeme alabiliyosunuz

Banka havalesi,kripto para, Payer ,ininal gibi farklı ödeme sistemleride mevcuttur

Ödemelerde hiç bir sıkıntı yaşamazsınız Reklamlı Örnek Link

Kendilerine ait bilgilendime,taktik tarzı paylaşımların olduğu forumları da mevcut

Onun içinde Burayı Tıklayınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.