Merhaba, Link Tıklatarak Para kazanabilirsinizYapmanız gereken paylaşacağınız içeriğin linkini öncesinde bu sitelerden kısaltıp sonrasında paylaşmakSosyal medyalarda,forumlarda,youtubeda vs. Paylaştığınızda Tıklama başına bir ücret kazanırsınızBaşlarda fazla kazanç gelmeyebilir sabreder linklerinizi daha çok kişiye ulaştırabilirseniz daha çok kazanırsınızBen haftalık 10-20 dolar arası kazanabiliyorum Ve daha fazla kazanlar var emin olabilirsiniz (aylık 2000 tl kazanan gördüm)1. Sitemiz Buradan Kayıt OlabilirsinizŞu an İçin 1000 tıklamaya mobil için 3 dolar web için 2 dolar yurt dışı tıklamaları 10 dolara kadar çıkıyor ülkesine göreReklam geçmesi çok kolaydır ve 10 dolar hesabınızda birikince her Cuma tanımlı banka hesabınıza aktarılmaktadırAlternatif ödeme seçenekleride mevcuttur Bu zamana kadar hiç ödeme sorunu yaşamadım .Örnek Reklamlı Link Tıkla2. Sitemiz Buradan Kayıt OlabilisinizŞu an 1000 tıklamaya 15 tl yurtdışı 19 tl civarı kazandırmaktadır bu ücret zaman zaman artış göstermektedirkasanızda 30 tl biriktiğinde talep ederseniz Papara ile anlık ödeme alabiliyosunuzBanka havalesi,kripto para, Payer ,ininal gibi farklı ödeme sistemleride mevcutturÖdemelerde hiç bir sıkıntı yaşamazsınız Reklamlı Örnek LinkKendilerine ait bilgilendime,taktik tarzı paylaşımların olduğu forumları da mevcut Onun içinde Burayı Tıklayınız