< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 En iyi mouse sensörleri (soru) (2. sayfa)
-
-
Merhabalar,ben de kablosuz bir mouse arıyorum fakat tüm kapılar razer viper ulti,imate çıkıyor,her yerde o mouse konuşuluyor 1000Tl+ fiyatı var,sizce değer mi?
-
Logitech G Pro X Superlight onu tahtından etti şu ara. Türkiye'ye gelir mi, gelirse kaç tl'den gelir bilemiyorum ama.
-
Aga aynısı bende var eskiden iyiydide yeni sensör ler çıkınca tırt oldu bu mouse 1000hz 1ms ama 75 ıps lazer sensör vede sağ sol click tepkime süresi 3ms yani çok kötü bu devire göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UmutcanallAga aynısı bende var eskiden iyiydide yeni sensör ler çıkınca tırt oldu bu mouse 1000hz 1ms ama 75 ıps lazer sensör vede sağ sol click tepkime süresi 3ms yani çok kötü bu devire göre
nostalji yaptık canım bizde şimdi gidin bunu alın demiyorum :)
-
Elim o zımbırtıya alıştı öldü ölecek yeni mouse lazım hangisini alcam karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rival 105 kullanıyorum ben.Pek araştırmadım uygun fiyatlı hoş geldi gözüme aldım,çokta memnunum
Ben alırken uygundu tabi şuan fiyatını bilmiyorum.Ben rival 105 + qck gaming mousepadi 160 liraya almıstım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 29 Mart 2021; 15:44:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X