Şimdi Ara

2020 En iyi mouse sensörleri (soru) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablosuz mouse alacaksanız 2.4 wifi olanlardan alabilirsiniz. Şuana kadar 3 tane elimden geçti 4. yolda. Hepside kablolu mouseyi aratmıyor. Tek dikkat etmeniz gereken başka bir wireless alıcınız varsa onun yakınına alıcıyı takmayın. Sinyalde kesilme yapabiliyor. Steelseries kulaklığı arkada mousenin alıcısı önde takılı kasada. Kullandıklarım Sırayla G Pro Wireless, Corsair IronClaw wireless ve Asus Pugio II wireless. Gelecek olan meraktan aldığım Ajazz i305 Pro Wireless. Sensör olarak diğerlerinden düşük ve fiyat olarakta. Deneme amaçlı aldım. Şuan Pugio II gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,ben de kablosuz bir mouse arıyorum fakat tüm kapılar razer viper ulti,imate çıkıyor,her yerde o mouse konuşuluyor 1000Tl+ fiyatı var,sizce değer mi?

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt

Logitech G Pro X Superlight onu tahtından etti şu ara. Türkiye'ye gelir mi, gelirse kaç tl'den gelir bilemiyorum ama.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

Aga aynısı bende var eskiden iyiydide yeni sensör ler çıkınca tırt oldu bu mouse 1000hz 1ms ama 75 ıps lazer sensör vede sağ sol click tepkime süresi 3ms yani çok kötü bu devire göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcanall

Aga aynısı bende var eskiden iyiydide yeni sensör ler çıkınca tırt oldu bu mouse 1000hz 1ms ama 75 ıps lazer sensör vede sağ sol click tepkime süresi 3ms yani çok kötü bu devire göre

nostalji yaptık canım bizde şimdi gidin bunu alın demiyorum :)

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

Elim o zımbırtıya alıştı öldü ölecek yeni mouse lazım hangisini alcam karar veremedim

• Umutcanall U kullanıcısına yanıt

rival 105 kullanıyorum ben.Pek araştırmadım uygun fiyatlı hoş geldi gözüme aldım,çokta memnunum

Ben alırken uygundu tabi şuan fiyatını bilmiyorum.Ben rival 105 + qck gaming mousepadi 160 liraya almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 29 Mart 2021; 15:44:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.