FPS OYUNLARI İÇİN MOUSE ÖNERİSİ
Arkadaşlar yıllardır kullandığım A4tech x7 f5 mouse vadesini doldurdu ölmek üzere bana o mouse boyutlarında mouse önerirmisiniz elim büyük o mouse da zaten büyük oldugu için g300s tarzı ufak mouse istemiyorum
Cs go önemli rate ayarları
Merhaba arkadaşlar 2016 dan beri cs go oyuncusuyum aklıma hep rate ayarları takılıyodu burda sizden yardım istemiyorum ama yardımcı olmak amaçlı yazdım çoğu YouTube yayıncısı ve oyuncu rate ayarını sınırlandırılmamış yapın diyor ama siz burda bir şeyi unutuyorsunuz internet hızınız sınırlandırılmamış rate ayarı 6mb download ve üzeri içindir fakat bazı arkadaşların internet hızı örneğin 8-16-24-35 mbps ülkemizde internet pahalı bende eko açısından çok rahat değilim benimkide 35mbps fakat indirme hızım 4mb yani demek istediğim speed testte gördüğünüz 35 Mbps 35mb değildir ona kanıp sınırlandırılmamış yapmayın youtuber ların rate ayarlarını kullanmayın config inizin içine sıçarsınız sırf o kafayla değiştirdim olmadı scream cfg kullandım olmadı xantares kullandım ve kartal dan S master a düştüm en iyi ayar def ayarınızdır oyun zaten size otomatik veriyor şuan 4mb indirme hızı ile oyun içi 1.5 mb ye kadar rate ayarına döndüm ve maç taşıyorum artık eğer böyle rate ile uğraşıp ayarları bozulan mermisi gitmeyen arkadaş varsa steam den configi de sıfırladım gene olmadı o ince ayarlar düzelmedi güzel bir temiz format atıp oyunu yeniden kurum ve tekrar takır takır adam vurmaya başlayın yardımcı olduysam ne mutlu bana ben kendi başıma geleni yazdım sizinde başınıza böyle olaylar geldiyse yardımcı olabilirim dediğim gibi xantares cfg kullanırsanız çözünürlük bind falan belki işinize yarar ama aiminizi falan bok eder spray dahi atamaz hale gelmiştim iyi günler herkese
Yavaş hareket etme sorunu
Merhaba arkadaşlar 2016 yılından bu yana CS GO oyuncusuyum çok pro olmasam da kartal rütbesine çıkmış biriyim zamanın da eski bilgisayarım çöp bir sistem ken 10 sene öncesinin makinası iken halk arasında da belirttiğimiz gibi köpek gibi oynayıp adamın kokusunu alırdım yeni sistem topladım i59400f ve rx580 6gb yanında 8gb ram monitör 10 senelik 75hz lik monitör sorunum şöyle youtube daki videoları izliyorum adamlar çok seri ateş ediyor bakın aim kontrolünü kastediyorum mermi sıkış hızı koşma hızı yani ama bende nedense öyle değil silahlar normale göre daha fazla sekiyo ve yavaş hareket ediyorum sistemim iyi ama klavye ve mouse 5 er senelik sizce sorun ne geçen seneye kadar canavar gibiydim bu sene sadece cs go değil hiç bir oyunda adam vuramaz oldum bu sebep den format atsam düzelir mi veya yeni ekipman şart mı
Pes 21 myclub oyun planı sorunu
Merhaba arkadaşlar pes 21 de my cluba başladım ama nedense oyun planımda stratejimde değişiklik yapamıyorum sebebi nedir neden bu şekilde oyunun sunduğu antrenörlerin oyun planları hoşuma gitmiyor kendi tarzımı sahaya yansıtmak istiyorum ama dizliş dahi değiştiremiyorum neden böyle
Kernel power 41
|
CS GO VE PUBG LITE OYUNDAN HATASIZ ATMA
|
|
ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN
Çift monitör ile yayın nasıl yapılır
|
İ3 9100f ve rx 570 4 gb veya gtx 1650 super
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.681 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware