Şimdi Ara

Cs go önemli rate ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2016 dan beri cs go oyuncusuyum aklıma hep rate ayarları takılıyodu burda sizden yardım istemiyorum ama yardımcı olmak amaçlı yazdım çoğu YouTube yayıncısı ve oyuncu rate ayarını sınırlandırılmamış yapın diyor ama siz burda bir şeyi unutuyorsunuz internet hızınız sınırlandırılmamış rate ayarı 6mb download ve üzeri içindir fakat bazı arkadaşların internet hızı örneğin 8-16-24-35 mbps ülkemizde internet pahalı bende eko açısından çok rahat değilim benimkide 35mbps fakat indirme hızım 4mb yani demek istediğim speed testte gördüğünüz 35 Mbps 35mb değildir ona kanıp sınırlandırılmamış yapmayın youtuber ların rate ayarlarını kullanmayın config inizin içine sıçarsınız sırf o kafayla değiştirdim olmadı scream cfg kullandım olmadı xantares kullandım ve kartal dan S master a düştüm en iyi ayar def ayarınızdır oyun zaten size otomatik veriyor şuan 4mb indirme hızı ile oyun içi 1.5 mb ye kadar rate ayarına döndüm ve maç taşıyorum artık eğer böyle rate ile uğraşıp ayarları bozulan mermisi gitmeyen arkadaş varsa steam den configi de sıfırladım gene olmadı o ince ayarlar düzelmedi güzel bir temiz format atıp oyunu yeniden kurum ve tekrar takır takır adam vurmaya başlayın yardımcı olduysam ne mutlu bana ben kendi başıma geleni yazdım sizinde başınıza böyle olaylar geldiyse yardımcı olabilirim dediğim gibi xantares cfg kullanırsanız çözünürlük bind falan belki işinize yarar ama aiminizi falan bok eder spray dahi atamaz hale gelmiştim iyi günler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.