Şimdi Ara

Red Dead Redemption 1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
33
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Eylül 2024; 10:55:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Dead Redemption 1 PC | Rehber + Türkçe Yama

Red Dead Redemption 1 PC'de heyecan verici Vahşi Batı dünyasını keşfetmeye hazır mısın? Bu kılavuz, rdr1 pc maceranıza sorunsuz başlamanız ve rdr1 deneyiminizi geliştirmeniz için ipuçları ve kaynaklar sağlayacaktır.

Red Dead Redemption 1 Türkçe Yama:

Doğru Red Dead Redemption PC deneyimini yaşamak için Red Dead Redemption 1 Türkçe yama'yı indirmenizi öneririz. Yama, oyunun tüm metnini ve diyaloglarını Türkçe'ye çevirerek dil engeli olmaksızın hikayenin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Optimum Ayarlar:

Red Dead Redemption PC'den en iyi şekilde yararlanmak için sisteminizin optimum ayarlara sahip olduğundan emin olmalısın. Önerilen sistem gereksinimlerini kontrol et ve ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.

Oynanış İpuçları:

• Atına iyi bak: Marston'ın atı, maceran boyunca güvenilir bir dost olacak. Besle ve fırçala onu, dayanıklılığı ve hızını artıracak.
    • Silahlarını yükselt: Oyunda ilerledikçe yeni silahlar edineceksin. Bunları düzenli olarak yükselt, böylece daha güçlü düşmanlara karşı daha etkili olurlar.
    • Yan görevleri tamamla: Yan görevler, ana hikaye için gerekli olmasa da, ek ödüller, deneyim puanları ve eğlenceli içerikler sağlar.
    • Keşfet: Vahşi Batı dünyası keşfedilmeyi bekleyen gizli yerler ve hazinelerle dolu. Ana yollardan uzaklaşmaktan korkma ve dünyanın sunduğu her şeyi keşfet.

Modlar ve DLC:

Red Dead Redemption 1'in keyfini daha da artırmak için modlar ve indirilebilir içeriklere göz atmanı tavsiye ederiz. Bu eklentiler, yeni oynanış öğeleri, silahlar ve hikayeler ekleyerek oyun deneyimini genişletir.

rdr1 pc maceran için hazır mısın? Bu ipuçları ve kaynaklar, Vahşi Batı'nın zorlu dünyasında hayatta kalmana ve Red Dead Redemption 1'i dolu dolu yaşmana yardımcı olacaktır. Silahlarını kuşan ve unutulmaz bir yolculuğa çık!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kıymetli hocam elinize kolunuza emeğinize sağlık yıllardır bu oyunun bilgisayara gelmesini bekledim ama nasip olmadı siz ne güzel açıklamışsınız nasip olursa ben de çarşamba günü sizin göstermiş olduğunuz yol ile kurulumu yapmaya çalışacağım inşaALLAH Sorunsuzca çalıştırabilirim

Hocam bir de size bir şey danışmak istiyorum klavye ve fare ile oynayabiliyor muyuz ve online olarak da online modları aktif mi hem normal online hem de zombi modu online olarak oynanabiliyor mu acaba

• Rez deneyeceğim

• Yeni RDR2 yi bitirdim ama RDR1 in ''amerikada vahşi batı'' atmosferini daha iyi yansıttığını düşünüyorum, tek başına ıssız çöllerde dolanmak 👌 Tabii ki RDR2 de çok iyi oyun, RDR1 den daha iyi bir oyun. RDR2 yi oynayıp ''RDR1 i oynamaya gerek var mı?'' diye düşünenler için bu yorumu yazıyorum, zaten hikaye olarak devamı..

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

Buna remake şart ya. Remastered ile olacak iş değil. Oyun motoru hazır, karakter modelleri RDR2’den koy gitsin. Kimsenin ses çıkaracağını sanmıyorum.

• Bu şekilde bilgisayarda oynadığımız vakitte online multiplayer modu da oynanabiliyor mu acaba
  • Eline sağlık hocam. Sıra Criminal hocamın yamasında yama gelir gelmez oynarız
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

1'in online serverları duruyor mu ki?

Bu arada konu için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 18 Eylül 2023; 13:43:1 >
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

Konsol kullanmadığım için bilmiyorum hocam zamanlı PlayStation üç de bu oyunu çok online oynuyodum hala aktif olup olmadığını bilmiyorum hikaye modu için oynamam da ben online için oynayacaktım satın aldım oyunların hikaye modlarını oynamıyorum

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim kıymetli hocam Online mod olsaydı özellikle de zombi modunın tadından yenmezdi bilgisayarda oynamak ayrı bir keyifli olurdu sonradan bende de jeton düştü oyun zaten emülatördan oynandığı için sunucu falan olmaması gayet normal yinede ben çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık saygılarımla

• Konu için elinize sağlık, öğlen telefonda görmüştüm pc'ye yeni oturdum ve yeni indiriyorum oyunu, 5600x + 6700xt kombinasyonunda deniyeceğim, youtube videoda yükleyebilirim duruma göre yada en kötü sonuçları yazarım. Bu arada ps3 ve xbox emulatorüne göre switch emulatorü çok daha başarılı, en temiz yöntem switch emulatörü ile oynamak oyunu. Birde, konudakine alternatif olarak Yuzu isimli bir emulator daha var. Hangisi daha başarılıdır çok bilmiyorum, şuan konudan dolayı Ryujinx ile deniyeceğim. Herkese iyi oyunlar, umarım en yakın zamanda TR yamayıda görürüz.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle, böyle güzel bir oyunun hâlâ 7.jenerasyon grafiklerinde takılı kalması akıl kârı değil..

• Pc sistemim amd ryzen 5 2600
    Ekran kartım rtx 3050
    16 gb ram
    1 tb ssd
    Kaldırırmı acaba oyunu
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam
  • Klavye ve fare ile oynayıp test edenler geri dönüş yaparsa sevinirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.