Rehber için teşekkürler. Xenia içinde bir rehber hazırlamayı düşünüyor musun? @XanthiN Bu arada Türkçe Yamanın BETA versiyonu yayımlandı. Tam versiyonun çıkış tarihi belli değil sanırım. |
Bildirim
Rehber için teşekkürler. Xenia içinde bir rehber hazırlamayı düşünüyor musun? @XanthiN Bu arada Türkçe Yamanın BETA versiyonu yayımlandı. Tam versiyonun çıkış tarihi belli değil sanırım. |
oyunun 1.03 versiyonlu sürümünü nereden indirebilirim. |
Merheba sorum olacak bende rtx 4050 olan bir leptop var rdr1 yuklersem leptop yavaslarmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle ellerinize sağlık çok teşekkürler. Ama ben bir türlü alt yazıları açamadım oyun içinde ayarlar kısmına da girmeye izin vermiyor bastığım an crash yiyorum. Dosyadan da baktığımda bir türlü bulamadım galiba kontrol komuduyla doğruladığından zorundayım ayarlardan açmaya ama açılmıyor var mı çözüm bilen birisi yada aynı sorunu olup çözebilen |
oyun türkçe yama varken açılmıyor türkçe yama yı mods klasöründen çıkarıyorum açılıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSword002 -- 20 Ağustos 2024; 17:51:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 9 Kasım 2024; 18:26:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Niye oynanmasın? Bak PC versiyonu da çıktı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Kasım 2024; 11:56:48 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |