Şimdi Ara

Red Dead Redemption 1 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
33
Favori
13.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rehber için teşekkürler. Xenia içinde bir rehber hazırlamayı düşünüyor musun? @XanthiN Bu arada Türkçe Yamanın BETA versiyonu yayımlandı. Tam versiyonun çıkış tarihi belli değil sanırım.

• oyunun 1.03 versiyonlu sürümünü nereden indirebilirim.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Merheba sorum olacak bende rtx 4050 olan bir leptop var rdr1 yuklersem leptop yavaslarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ellerinize sağlık çok teşekkürler. Ama ben bir türlü alt yazıları açamadım oyun içinde ayarlar kısmına da girmeye izin vermiyor bastığım an crash yiyorum. Dosyadan da baktığımda bir türlü bulamadım galiba kontrol komuduyla doğruladığından zorundayım ayarlardan açmaya ama açılmıyor var mı çözüm bilen birisi yada aynı sorunu olup çözebilen

• oyun türkçe yama varken açılmıyor türkçe yama yı mods klasöründen çıkarıyorum açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSword002 -- 20 Ağustos 2024; 17:51:46 >
  • Tr yama hala varmı? Tr yama yoksa bu oyun oynanamaz.

Edit: tr yamasız oynadım hatta undead nightmare dahi bitti. Rdr 2 de dil çok ağırdı ve diyaloglar üst üste gelince takip edemiyorum. Rdr 1 de sorun olmuyor. Son 20 metni de bekleme menüsünden görebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 9 Kasım 2024; 18:26:48 >
  • Ah be, emu ile ne uğraşmıştıkki oyun pcye geldi

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Niye oynanmasın? Bak PC versiyonu da çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Kasım 2024; 11:56:48 >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Tr yama ile oynuyorum yama'yi switch versiyonundan port etmişler yine de gayet güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.