Şimdi Ara

İ3 9100f - gtx 1650 super - gıgabayte h310m h 2.0 - 8gb ddr4 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com
    INTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9100f-gigabyte-gtx1650-super-wf2-h310m-h-2-0-wd-1tb-disk-kingston-8gb-ram.html

Link deki hazır sistemi aldık 3 gün içinde geldi hızlıca windows 10 kurduk sürekli hata veriyor güncelleme yapmıyor her oyundan hata verip atıyordu sonra bi daha formatladık driverları kurduk sonra baktık hala eksik var drıver booster ile en ince detayaa kadar kurduk artık pub g lıte dan atmıyor fakat cs go ya ne zaman girsem 5 veya 10 dk sonra oyundan atıyor bazen mavi ekran veriyor açıldığı gibi

İ3 9100f - gtx 1650 super - gıgabayte h310m h 2.0 - 8gb ddr4 ram

Hata olarak KMODE EXEPTİON NOT HANDLEN yazıyor

NOT : BIOS GÜNCELLEDİM HERŞEY GÜNCEL WİNDOWS 10 NEDEN BÖYLE YAPIYOR GÜNCELLEMELERİ BİLE ADAM GİBİ YAPMIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN

İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT JELATİNİ SÖKÜLMÜŞ KUTUSU AÇILMIŞ KULLANICI OLUŞTURULMUŞ ÜRÜNLR GERİ ALINMAZ DİYORLAR NE YAPICAM BİLMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN 4 BİN LİRA PARAM YANICAK YOKSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutcanall -- 29 Nisan 2020; 11:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edin lütfen

• Aygıt yöneticisinde herhangi bir bileşende ünlem işareti gözüküyor mu?
  • İyi günler.

Yazdığınız hata koduyla ilgili bir site anlatımı. + 1-2 tavsiye buldum. Denerseniz belki sorununuz çözülebilir.
    www.iobit.com
    How to Fix Kmode Exception Not Handled Error on Windows 10
    https://www.iobit.com/en/knowledge-how-to-fix-kmode-exception-not-handled-error-on-windows-10-122.php

ek olarak;
    ''windows sürümünüzü kontrol edin eski sürümse güncelle''
    ''C:\Windows\Minidump içerisindeki dosyaları paylaşın.''
    ''Bu sorun bilgisayarınızdaki harici veya dahili bir bileşenden olabiliyor. USB aygıtlarını çıkarıp deneyin. RAM'leri çıkarıp düzgün bir şekilde tekrar yerine oturtun. (Slottaki yerlerini de değiştirip deneyin) Sonrasında MemTest ile RAM testi yapın.''

• Sene 2012 vatan bilgisayardan staj paramı biriktirip zar zor bir pc topladım kurulumunu yaptılar her şey güzel hoş eve geldim oyuna girdiğim gibi 5 dk sonra mavi ekran alıyordum o liseli dönemlerimde kar kış kıyamet otobüse atlar 20 km uzaklıktaki vatana gider pc götürürdüm 3 kere götürdüm her götürdüğümde pc sağlam deyip gönderdiler beni halbuki bir oyuna girseler 10 dk dursalar göreceklerdi ama vatan bilgisayar işte ne beklersin o zamanlar cahilim lanet olsun dedim eski pc ile devam ettim 6 7 ay yattı sonra biraz daha para biriktirip yeni bir ram aldım onu taktım pc çalıştı yani bir ramı bile kontrol edemeyen bir firmadan bahsediyoruz işin zor hocam
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    İyi anlayan bir arkadaş geldi sağlam bi format attı bıosu güncelledi herşeye baktı 10 numara yaptı ama CS GO VE CS 16 hala oyundan atıyor anlamadım gitti herşey son sürüm neden yapıyor bunu zulaya girebiliyorum ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.