Şimdi Ara

İ3 9100f ve rx 570 4 gb veya gtx 1650 super

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi bi sistem toplamayı düşünüyorum sizce dolar düşermi teknobiyotik deki gtx 1650 super li sistem 3700 civarı iken vatan da 4700 civarı teknobiyotik hiç içime sinmiyor herkes kötülemiş 4 bin lira ödeyip rezil olmaktansa sağlam bir yerden bi tık düşük kart alayım dedim sizce i3 9100f ve rx 570 canlı yayında fps sorunu yaparmı yayın yapacağım oyun CS:GO
    FIFA 20 ve CS 1.6 - - - - 3, 5 gün içinde dolar düşerse gtx 1650 veya super almak isterim max bütce 3800 tek kuruş aşmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutcanall -- 20 Nisan 2020; 5:5:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Not : bu sistem i CS GO için özel yapıyorum yoksa diğer oyunlar umrumda değil

• yayını ekran kartı ustunden yapın cpudan yaparsanız o işlemciden dolayı fazla fps duser

normalde cpu ustunden yayın yapılıyor
  • twitchtest-1.52

bu programıda cekin hangi sunucuya kac bitrate atıyorsunuz testini yapıyor
  • Up up

• Arkadaşım i3 9100f bütçe ne olursa olsun ALINMAMASI gereken bir işlemcidir. Hele yayın olacaksa işin içinde rezil eder seni. 12nm 1600 bak, overclockla paşalar gibi yayınla oynarsın.

• Yayın olmasaydı i3 9100f derdim. Ama yayın açacaksanız Ryzen 5 1600(12nm) ve 16 gb ram bakınız. Arkada discordu OBSsi yetmez 8 gb.

https://www.gamegaraj.com/pollux-3ad/
    İ3 9100f ve rx 570  4 gb veya gtx 1650 super

• Diğer siteleri bilmiyorum ve bilmediğim yerlerden alışveriş yapmak istemiyorum arıyosun telefona çıkmıyolar tam bir rezelet oluyor bi sıkıntı çıkarsa ve açmazlarsa telefonumu ilgilenmezlerse tabiri caiz se babam beni giber giber arkadaşlar 3-4 bin lira az para değil vatan dan her zaman memnun kaldım

• Çevrem deki insanlar vatan dışında her yerde sıkıntılar yaşadılar

• Internetten alisveris yapiyorsun sonucta ve sadece sen yapmiyorsun sinerji, teknobiyotik, incehesap vb. hazir kasa satan siteler guvenilirdir.

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e2-oyuncu-bilgisayari.html

Güç kaynağını high power 650W 80+ almani oneririm.

• Önerin için teşekkürler vatandan sipariş verdim geliyor bi kaç güne gtx 1650 super i3 9100f

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.