Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • granada luxry belek nasıl arkadaşlar ciddi anlamda konaklayan birisi varsa rezarvasyon yapacağım suenoden dönüş olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafi_baskan

granada luxry belek nasıl arkadaşlar ciddi anlamda konaklayan birisi varsa rezarvasyon yapacağım suenoden dönüş olmadı
    fiyat bulamadım, nereden bakıyorsunuz
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    ets tur açmış %45 indirim var
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerileriniz için fiyatlar açıklanınca değerlendirmeye alacağım iyi günler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 31 ağustos 4 eylül arasına balayı tatili düşünüyorum bütçem 5000 - 6000 tl balayı için önerebileceğiniz nereleri var birde Sueno Hotels Golf Belek de kalınca deluxe rahat kullanabiliyor muyuz. kalanlar balayı için sueno golf ü önerir mi yoksa ets nin de erken rezervasyonları açmasını mı bekleyeyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafi_baskan

granada luxry belek nasıl arkadaşlar ciddi anlamda konaklayan birisi varsa rezarvasyon yapacağım suenoden dönüş olmadı
    Deniz yok (Servisle gidiliyor). Aquasi, yemekleri iyi. Havuz-aqua bölümü epey uzakta. Yürümekten usanmam derseniz kalınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Bu yıl tatilde bebeğimiz 1 yaşında olacak. Baktım baktım bir tek suenoda 1-3 yaş bebek bakımı var. bu yaşta bebekler için ebeveyinsiz bebek bakımı konusunda hizmet sunan başka hotel bilen var mı? Suenoda bebek ile tatile giden varmıdir acaba?
    Böyle bir otel olacagini sanmıyorum. Saatlik 15-20 Euro ücretleri oluyor genelde.

• Çocuk 9 yaşında valla Zeynebi bekleyim diyordum ama sanırım Granada luxery belek den satın alicam bende, çocuk büyüdüğü için git gel sorun olmaz diye düşünüyorum, denizi nasıl aceba birde şezlong sıkıntısı filan oluyor mu

• Ne Suenoymuş; Nuh dedi peygamber demedi. Adamlar kabul etmiyor.
    Hayır başka bir tesis yok.Gördüğünüz kısımda otelin kendine ait.Restoran,havuz var,spor alanı var.Ortasından Göynük yolu geçtiği için denize sıfır değil deniyor ama aslında sıfır.Ön tarafta otelin.Otelin sol tarafında ki Kısım başka bir otelin sahili,sağ tarafı evet halk plajı,hemen onun yanıda başka bir otelin sahili.Zaten sıra,sıra onlarca otelin plajı var.İşte o halk plajıda tam otelin yanına denk geliyor ama anlamıyorsunuz halk plajı olduğunu çünkü orasıda belediyenin tesisi.Her şey var,restoran vs.

• ilk etapta granada gayet iyi fiyat vermiş gibi duruyor. aklımdaki otellerden de biriydi sueno veya titanic ekstra indirime gitmezse tercih granada olacak gibi duruyor.
  • 18 - 22 Mayıs Tekrar Granada Belek'i ayarladım.
    Ailem çok memnun kalmıştı bu seneki tatilden.
    Bu senede 28 Mayısta giriş yapmıştım.
    2160 TL sigorta dahil 2 yetişkin 1 çocuk ayarladım.
    Geçen sene aynı bu şekilde uygun açmıştı fiyatları yine 2 gün sonra artırdı fiyatları düşünen arkadaşların bilgisine.
  • arkadaşlar 2019 konusunda sueno yorumlarını görmediniz galiba, kesinlikle kötü bir otel yorumları okuyun pişman olmayın.
  • Geçen sene 4 gece kaldığım granada belek e 7 bin vermiştim şimdi aynı otel 1 haftaya 7 bin diyor üzdü açıkcası ama güzel fiyat vermiş. Balayı için gidecek olmasam kesinlikle yine aynı otele giderdim.
  • Granada belek de wonderland havuz tarafi mi yoksa anabina havuz tarafi mi tercih etmeliyim, oteli bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim

Hocam wonderland havuzların yanında ama yemek yemeğe yine ana binaya gitmek zorundasınız.
    Ayrıca bütün animasyonlar havuz kenarında olduğundan gece 24:00'a kadar sesten rahatsız olabilirsiniz.
    Bence ana binadan ayarlayın.
  • Yeni konu hayırlı olsun

• Bence de ana bina. Hem ana binanın pastane olsun cafesi olsun nargile vs içebileceğin + olarak gece diskosu hep ana bina da. Gözünüzde çok büyütmeyin aradaki mesafe öyle abartılacak kadar fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entryca3587

18 - 22 Mayıs Tekrar Granada Belek'i ayarladım.
    Ailem çok memnun kalmıştı bu seneki tatilden.
    Bu senede 28 Mayısta giriş yapmıştım.
    2160 TL sigorta dahil 2 yetişkin 1 çocuk ayarladım.
    Geçen sene aynı bu şekilde uygun açmıştı fiyatları yine 2 gün sonra artırdı fiyatları düşünen arkadaşların bilgisine.
    Hangi siteden fiyat aldınız hocam. Ne kadar fiyat?

• Granada için alacak olan acele etsin derim.Fiyatı gayet iyi açmış.Geçen senede aynısı oldu 2 gün sonra yükseltti.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.