Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gitmediğim için detaya hakim değilim, genel kanı belek bölgesindeki otellerin daha kaliteli hizmet sunduklarıdır, kastım buydu giden arkadaş çok yakın zamanda detaylı bilgi veren çıkar
  • granada belek iyi görünüyor,ama plaj olayı dezavantaj.

zincir oteller de fiyat açıklasın.bekleyelim bakalım.
  • Vay be granada gecen seneki kurguyu gene yapti ve basarili oldu helal olsun kalibindan büyük hamleler aslinda , denize uzak bir otel bu fiyatlarda olmamali ama yigidi öldür hakkini yeme maldiv odalari güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 32 kişi bu otel için rezervasyon yaptı..

Granada belek e mayıs ta bayram tatili için 4 gece rezervasyon yaptım bende. Gerekirse 72 saat e kadar kesintisiz iptal hakkım var nasıl olsa.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    gecen sene 5000 e gloria alin diye yazinca 50 kisi laf soylemisti o paraya otel alacak kadar zengin miyiz diye.bende silmistim mesajlari.simdi 5000 tl ne olduda degersizlesti ve millet denize kiyisi olmayan otel icin 5000 ler veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher3670

Arkadaslar selamlar

2 yetiskin mayis ayi icin kararsiz kaldim

Granada luxury belek 2200 lira

Granada luxury okurcalar 1600 lira

En onemli kriter yemek ve deniz. Bu iki oteli deneyimleyenler yorumlayabilir mi ? Belek denizine cok kotu . Ayni sey okurcalar icinde gecerli mi ?

Arada ki fiyat farki nicin bu kadar fazla ?
    Granada Belek de zaten deniz yok. 1 km uzakta. Servisle götürüyorlar.

• Granada nin yaptığı tamamen terbiyesizlik, aynı gün fiyat değiştirmek de neyin nesi, bende antipati oluştu sizi bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

gecen sene 5000 e gloria alin diye yazinca 50 kisi laf soylemisti o paraya otel alacak kadar zengin miyiz diye.bende silmistim mesajlari.simdi 5000 tl ne olduda degersizlesti ve millet denize kiyisi olmayan otel icin 5000 ler veriyor.
    Antalyaya temmuz agustosda gidilmez o hatayi bir kere yapan bir daha gitmiyor.

2200 lira okurcalar 1600 lira , 5000 degil granada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smasher3670 -- 31 Ekim 2019; 23:1:21 >
  • smasher3670 S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene temmuzda gittim bu sen ağustos ta gitcem neden gidilmez?
  • Döviz kuru bu seviyelerde olduğu sürece uygun fiyatlı tatil hayal gibi.. Paramız pul olmuş resmen. Yabancıya gayet ucuza geliyor bu fiyatlar oysa. Oteller de yerli turist kontenjanını düşürüp peşin satan moduna geçiyorlar. Durum budur!

• Oha aynı gün 2 tane zam aldı Granada’lar İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock2010

Oha aynı gün 2 tane zam aldı Granada’lar İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar.
    Şaka gibi :))

• Sabah 7 gece Temmuz için 6bin küsür öğlen 7bin küsür şimdi 9bin küsür Granada’da Belek.

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    7 gece 7 bin küsür gözüküyor şuan hocam farklı oda tipinemi bakıyorsunuz? Ben 5-10 ağustosa rez. yaptım 5400 tl. %40 indirim ile. %45 ile açılmadı mı rezervasyonlar zaten
  • 1 kez zam geldi. Yaz dönemine kadar %50 yaz dönemi %45 indirim vardı şimdi yaz dönemine kadar %45 yaz dönemi ise %40 indirim oldu. Büyük ihtimal belli bir kontenjan verildi o kontenjan doldukça indirim düşüyor. Atıyorum ilk 20 kişi %50 indirimden yararlancak sonra 50 kişi %45 vs ki indirimi görüpte aa %5 daha zam gelmiş yine zam gelebilir diyipte rezerv yapan çok oluyor
  • Temmuz bakmıştım, 4.600-5.100 ve 6.750 sabah öğle akşam olan fiyatlandırma. Geçen sene de böyle olmuştu hatta ben geçen sene en ucuzdan alıp sonra iptal ettirmiştim. Çok büyük fırsat kaçmadı bence, arap popülasyonu rahatsız edici düzeyde şeklinde yorumlardan kaçmıştım ben.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıl Mayıs ayında gittim.Arap müşteri vardı ama rus ve almanlar daha fazlaydı.
    Arap turistlerinde herhangi bir rahatsız ediciliğini göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

1 kez zam geldi. Yaz dönemine kadar %50 yaz dönemi %45 indirim vardı şimdi yaz dönemine kadar %45 yaz dönemi ise %40 indirim oldu. Büyük ihtimal belli bir kontenjan verildi o kontenjan doldukça indirim düşüyor. Atıyorum ilk 20 kişi %50 indirimden yararlancak sonra 50 kişi %45 vs ki indirimi görüpte aa %5 daha zam gelmiş yine zam gelebilir diyipte rezerv yapan çok oluyor
    Dediğim gibi sabah 6bin küsür vermişti öğlen 7bin küsür şimdi 9bin küsür veriyor 11-18 Temmuz için.

2020 F/P Tatil Fırsatları
    2020 F/P Tatil Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.