Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 bin gözüken oda deluxe oda hocam.
    Normal odalar tükenmiş daha sonra baktığınızda.
  • evet granada fırsatı yarım gün sürdü. bu saatten sonra alınmaz. sezonda 4 veya 5 gece 4-5bin tl civarı otel lazım, 2 yaşında bebeğimiz olacağı için kesinlikle havuza sokmak istemiyorum. araplar ve ruslar sağolsun kaliteli otellerde bile çocuklar el ayak hastalığına yakalanıyorlar, yüksek meblağlar ödeyip senede 1 kez gittiğimiz otel tatilini çocuğun hastalığıyla geçirmek tam bir kabus olmalı. denizi dalgasız ve temiz yerlere bakıyorum. aklımdakiler:

kıbrıs otelleri; hemen hepsinin denizi harika ve arap kitle yok denecek kadar az; arap az olsun istiyorum çünkü çocukları oraya buraya pisliyor ve umurlarında değil.
    bodrum ve ölüdeniz otelleri ; türkiye'de denizi en güzel 5 yıldızlı uhd otellerin olduğu bölge. geçen yaz 10 aylık oğlum ölüdenizi çok sevmişti çünkü hiç dalga yoktu ve suyu sıcaktı. bebekli ailelere duyurulur.
    tekirova-kemer otelleri; denizi güzel ama taşlık olduğu için küçük çocuklar ayakta durmakta zorlanabilirler ve belki de istemeyebilirler. oyun oynama açısından da kum daha güzel bir aktivite olduğundan şimdilik son sırada.

bu tatil planına uygun alternatif bildiğiniz yerler var mı arkadaşlar, gerekirse herşey dahil de olur uhd olacak diye bişey yok. hatta istediğim gibi biyer bulamazsam cocos club'a kadar düşebilirim. cocos club ayarındaki otellerde çocuğa yedirecek sağlıklı ve temiz yemekler bulunabilir mi , ne önerirsiniz ?

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Glorianin en kötüsü granadanin en iyisini 5 e katlar ,bu sene bulursalar alsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Geçen sene başında Gloria grubunda 7 kal 6 öde vardı ve 7 civarına geliyordu. Bu sene direk 11’den açmışlar. Zor biraz gloria.

Keşke 2 sene önce gittiğimiz gibi Güral fırsat olsa.

• ets de daha üst düzey otelleri açmamış
  • Tatilciler 18 TL gecelik konaklama vergisi ödeyecek..
    birgun.net
    Dijital ortamdan kazanılan gelire ve tatil konaklamalarına vergi geliyor
    https://www.birgun.net/haber/tatilciler-18-tl-gecelik-konaklama-vergisi-odeyecek-274725

• geçen sene bu zamanlar eylül ayı ıcın granada luxury okurcalardan otel almıstım yıne sımdı baktım aynı tarıh gecen seneye gore aynı para hemen aldım yıne :)
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Zaten sorunda orda
    Geçen sene aynı fiyatlara gloria yazınca linç yerken şimdi granadanın sudan ucuz muamelesi görmesi garip oldu.
    Neyseki bu sene otel paylaşınca otelden çok asgari maaş geçim vb konuşanlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xTRAKYALIx

bu sene epey bir Granada ve İnnvista alanlar vardı forumda genel olarak memnuniyet durumu nasıl acaba fiyatlarıda uygundu ilk açıklandıgında yeni dönem fiyat öncesi önerenler varmıdır değerlendirelim ona göre ilk tercihim Kıbrıs olucak ama yinede yedekte birkaç hotel düşünmek gerek
    granada luxury de konakladım gayet ıyı o fıyata göre
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Bende gural a firsat senesinde gitmistim , iki katini vermeye suanda raziyim ama bukadar sacma fiyatlar varken zor gibi görünüyor.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Burdan neyi anliyoruz , otel sahipleri istedigini başardı ve yüksek fiyatlara bizleri alıştırdi.

• Su anda granada luxury BELEK oteldeyim. Yarin bitiyor tatilim. Sadece bugun haric (hava yagmurlu) diger butun gunler havuza girdim. Tabi sezon sonu oldugu icin havuzlar bos denebilir ama otelin içinde kiyamet kopuyor. Yuzde80 rus. Kalan yuzde20 turk,alman,arap,ingiliz vs..

Ben cok memnun kaldim otelden. Cok farkli bir suru konsepti var. Yerli yabanci tüm ickiler ücretsiz. Bu konu benim icin onemliydi.
    Ptesi giris, ctesi cikis olacak sekilde 3100 tl ye konakladim.

Bakalim seneye voyage belek dusunuyorum. Takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 1 Kasım 2019; 15:46:0 >
  • Voyage belek/sorgun fiyat verilmeye basladı

• Ershell E kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar fena can yakıyo :)
    çok uçurmuşlar fiyatları kasım ayından erken rezervasyon, bu yaz sezonda normal rezervasyon ile alınandan yüksek
  • Bu sene zor olacak ,2018 de guralda 5200 e konakladım 7 gece, 2019 da 7500 a alibey sorgunda .
    Şu an o iki oteli bekliyorum.

Ikiside guzel otel ama konseptleri ayni gibi , zaten bu satten sonra granada tarzi oteller kesmez sizi

• En az %40 zam gelir diyordum gelmiş.Voyage Belek Temmuz’da 5 gece %30 indirimle 11200tlden açmış fiyatı.Yazıklar olsun böyle düzene.Türkler tatil yapmasına getirmişler artık.

• Balayı için bekliyorum bende fiyatları ama dudak uçuklatıyor bu sene ne yapcaz bilmiyorum
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    bu temmuzda, gitmeden bir gün önce %5 indirim ile alsan bile bu erken rezervasyon fiyatlarından daha ucuzdu. bu seneki duja bodrum bile temmuzda 4 gece 5200 den açmış kapıyı. bu sene 4200 dü. ki setur daha da uygundu bu fiyat üzerinden
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.