Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçelerinizi bilemem ama bu sene voyage gloria falan hayal olur 10k altında 6 gece otel yok bu grup otellerinde. 8k düzeyinde barut otelleri var yine 8-10k seviyelerinde cornelialar var. açıklanacak olan limak,güral,delphin vs otellerin de geceliği 1000lira altında olmasını beklemek hayalcilik olur.
  • Adamlar kaba tabirle kol gibi fiyatları önümüze koymuş üstüne ETS bonus kart zorbalığı yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Temmuz ayında hem de Eylül de granada okurcalar dan yerimizi ayırttık geçen sene ile aynı fiyatı yakaladım geçen sene memnun kalmıştım f/o olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen bu sene hiçbir oteli f/p olarak görmüyorum. Bana göre granada da fp değildi.
    Sueno deluxe 11, golf 8 edecek bir otel değil.
    Sadece güral ve amara dolce kaldı fiyatını merak ettiğim. Bu ikiside ciddi farklarla açarlarsa çıralıda oda kahvaltı bu sene gittiğim butik otele gideceğim.2019 da gecelik kişi başı 500 tl ye kalmıştım ( nisanda almıştım ) şimdi 450 den açıklamışlar.

Evimde yediğim yemekten , tatlıdan daha kötüsünü önüme getirip, havuzu evimdekinden daha pis olup, birde alkol kullanmayıp gecelik 2000 tl vermek mantıklı gelmedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 1 Kasım 2019; 18:35:12 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Bende butik otele dönüş yaptım. Dediğiniz gibi hiç bir tatlısı iyi baklavaci ya da pastacı tatlısı kadar değil. E alkol de kullanmıyorum. Sizin butik otelin adı neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 1 Kasım 2019; 18:47:21 >
  • Şimdiye kadar en kral otele ödediğim gecelik fiyat kişi başı 300 tl yi geçmemiştir .Tüm malibularını sömürmeme rağmen (bu arada malibu süper bir içkidir üzerine süt ve toz kahve ,süt sevmiyorsan portakal suyu da olur,hiç alkol almayan birisi bile sever çünkü içimi güzeldir ve en önemlisi çok tatlı kafa yapar) yine de ikinci kez o otele gitmeyi düşünmedim .

Bu fiyatlar insanımızın nasıl yavaş yavaş fakirleştirildiğinin de göstergesidir .

Netekim pes ediyorum ,F/P cılara başarılar diliyorum
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu size granada okurcalar gibi bir otelden memnun ayrilabiliyorsunuz .

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Kendi kendimizi kandirmayalim bi gitmesekte o oteller ful çekecek ama ben cok mantikli olmadigini bilsemde uhd dışında konaklama bana uygun degil en az nasil kaziklanirim onun hesabini yapicam , gecen sene cok memnun kalmıştım kibris limak tan ama bu sene oda zor anlaşılan .

• Voyage fiyatları sezonda baya yüksek fakat Mayıs da iyi gibi hiç gitmediğim için merak ediyorum aslında deneyebilirim. Sizce ?

Voyage Türkbükü 4 gece 5 gün 2 kişi 2240 TL çıkıyor (15 girer 19 çıkar)

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Ne mutlu size granada okurcalar gibi bir otelden memnun ayrilabiliyorsunuz .
    Hocam geceliği 250₺ ye uhd olan başka iyi otel varsa haklısınız ama maalesef yok

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Yani uc kuruşa beş köfte olmuyor haklısınız tabi ama beklenti yüksek olunca bu sefer tatilden zevk almıyorsunuz onu demek istedim yani kiskanmadim degil 😜

• Granada belekte 1 kere konakladim bu yil icin tekrar ayarladim.Granada grubuna neden antipatiniz var anlamadim.Granada belekten once titanic lara ve sueno belekte tatil yapmistim bence tek eksisi deniz olmamasi ama havuzu ve aqua parklari tr deki en iyileri icki kalitesi olarakta gayet ust seviyede herkes butcesine gore makul aklina yatan oteli tatil icin ayarlayabilit yani.Bana 4-5 gunluk tatil icin 7-8 k paralar vermek mantiksiz geliyor.

• Forumda baktım kimse yazmamış ama cornelia diamond fiyatı uygun
    Heleki eylül başı tatil imkanı olanlarda 6500 tl çıkıyor ve normal fiyatın % 50 si daha uygun 2019 a göre.

2019 da 12-13 ün altına düşmedi bu otel.

Sueno deluxe ten 1 gömlek üstün ve daha pahalı bir otel normalde
    Ancak şu an fiyatı çok uygun çıkıyor suenoya göre

Bu mesajı yazın alıntılarım asıl fiyatlar oturunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 1 Kasım 2019; 22:14:59 >
  • Voyage Sorgun a giden var?Tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Forumda baktım kimse yazmamış ama cornelia diamond fiyatı uygun
    Heleki eylül başı tatil imkanı olanlarda 6500 tl çıkıyor ve normal fiyatın % 50 si daha uygun 2019 a göre.

Cornelia diamond da daha önce kaldım tavsiye ederim ama 1-6 eylül 8500 çıkıyor. Aquası dandik yok sayılır diğer özellikleri iyidir.

bayram için voyage belek tutacaktım 11bin çıkıyor ama garanti saçmalığı yüzünden tutmadım. Siz napıyorsunuz hepinizde garanti mi var?

Sırf bu yüzden geçen sene regnum carya yı tatilsepetinden tutmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Forumda baktım kimse yazmamış ama cornelia diamond fiyatı uygun

Onu şu an 2. Sıra olarak dusunuyorum. Giden varsa yorum yapabilir mi bence diğerlerine göre iyi fiyat

• fettah kullanıcısına yanıt
    2020 F/P Tatil Fırsatları

Otel Kayserili bir iş adamının her odada bu ender kelebekler var tablo olarak çok beğendim ben

Aşçıları balığa fantezi yapmışlar

Birkaç resim paylaştım

• Granada yaz icin rezervleri kapatmis galiba. Bende mi sorun var göremiyorum da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.