Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnfinity nerden aldın hocam?Göremedim hiç bir yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Açarlar hocam illaki.Tok satıcıyız stratejisi mi yapıyorlar anlamadım.1 gün içinde nasıl okursa tükenir odaları.Çok zor bir ihtimal ki daha hiç erken rezervasyon reklamları bile dönmeye başlamadı bile.Çoğu kişini haberi yok.Biz bile foruma takılmasak haberimiz olmazdı.Eğer gerçekten tükendiyse Türkiye’de kriz olduğuna inanmayacağım artık

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen arkadasin da dedigi gibi belirli bir kısmını actilar rezerve. Gerisini yabancilara ayirdilar yada daha sonra acacaklar fiyatlari yukseltip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ewim E kullanıcısına yanıt
    Ben diamond önermiştim bilginize

ETS , erken rezervasyon otellerini ilk sen öğren bölümü açmıştı .Bunun için normal üyeliğin dışında bir forum doldurulması isteniyordu şimdi kaldırmış o bölümü ,Yani sadece buralardan öğrenmiyor insanlar .
    Granada oteli güzel bir strateji izliyor ve meyvelerini de topluyor anında .Taktir etmek gerekir o otelin sahibini ,yani o oteli her insan riske girip açamaz .Belek gibi lüksün kol gezdiği deniz kenarı otellerine karşı taaa 2 km ötede yüzmilyonlarca lira para bağlayıp otel açıyor ,başlı başına bir cesaret
    Kriz işi de hocam,her kriz kendi zenginini de yaratır .5 parası olmayıp da borsadan 100 milyonlarca lira servet edinen insanları gördüm bu alemde
  • Geçen sene ilk sayfada belirttiğim gibi Sueno golf de kalmıştım senior oda da 6000 TL'ye şuan 8550 lira yemek konusunda pişmanliklarla doluydu ama şuan ki otellerin fiyatlarına baktığımda yine 6 gece olarak en uygun Sueno golf gibi ama 5 gece Cornelia diamond olacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

ETS , erken rezervasyon otellerini ilk sen öğren bölümü açmıştı .Bunun için normal üyeliğin dışında bir forum doldurulması isteniyordu şimdi kaldırmış o bölümü ,Yani sadece buralardan öğrenmiyor insanlar .
    Granada oteli güzel bir strateji izliyor ve meyvelerini de topluyor anında .Taktir etmek gerekir o otelin sahibini ,yani o oteli her insan riske girip açamaz .Belek gibi lüksün kol gezdiği deniz kenarı otellerine karşı taaa 2 km ötede yüzmilyonlarca lira para bağlayıp otel açıyor ,başlı başına bir cesaret
    Kriz işi de hocam,her kriz kendi zenginini de yaratır .5 parası olmayıp da borsadan 100 milyonlarca lira servet edinen insanları gördüm bu alemde
    Aynen hocam zaten otelin sahibinin Kayserili olduğunu öğrenince şaşırmıştım avsallardaki otelin mimarisi zaten ben buradayım diyor

• Ets’nin bonus dayatması çok kötü. Resmen 1000 TL oynuyor bonus harici almak istersen maalesef %5 minimum artıyor fiyat.

• 4 gece 5 gün granada luxury okurcalar 1750 lira iptal sigortasi dahil aldim ets den

Tek cekim 6 taksit arasinda fark yoktu 6 taksit yaptirdim.gecen sene yaptigim 3 otel rezervesinde de taksite ilave fark vardi ets sisteminde bu sene degismis sanirim.

Nisan ayına kadarki rezervasyonlarda anlaşması varmış Nisan ayından sonra yokmuş öyle söylediler

Şimdi baktım 6-11 temmuz tarihleri aile odası 6300 tl. Yurt dışında yasayan biri olarak gerçekten Türkiye yani Ets deki fiyatlar daha makul. Eger fiyatta değişiklik olmazsa 2,3 gün içinde rezervasyon yaparım bende.

• 1-7 Eylül arası 3 kişi, 1 cocuk(3 yaşında), denizi güzel, çocuğun sıkılmayacağı, hd aile oteli arıyorum. Geçmiş senelerde biraz geciktik, son ana kaldı, otel de uçak da baya pahalıya mal oldu. Uçağı şimdiden aldım, oteller için de önerilere açığım.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir?Hangi bölge için istiyorsunuz.Daha önce gittiğiniz oteller nereleri?Ona göre yorum yapılabilir.

Max 10, Antalya öncelikli ama hd, denizi güzel ve çocuğa uygun her yer olur aslında. Son bikac senede Crystal Tat Beach, Rixos Sungate'e gittim, ikisini de beğendim aslında.

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Granada Okurcalar i 1-6 Eylül u 3400 liraya bonus yok diye kaçırdım.simdi tükendi farklı fiyattan satışa çıkacakmış.bonusa başvurduk.eger yine uyguna yakalarsam acente den sigorta yapıp bonus kartın gelmesini bekleyeceğim.cuma günü bonus olsaydı üç odayı alacaktık.yurt dışı fiyatı şuan rezervasyon yapılıyor 745 dolar.ama ETS ye kapali

• yillar sonra ilk defa erken rezde ilk 3 gunde tatilimi almadim.
    hicte pisman degilim.cok guzel planlarim var.

ancak bu sene cocugum anaokuluna baslamiyor olsa kesinlikle cornelia diamond u eylul 9 dan itibaren alirdim tereddutsuz. 6500 tl fiyat o gun 2 ye katlanacagina eminim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.