Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eylül 13 -20 arası 7 gece 8340 tl A LA CARTE RESTORANLAR kişi başı 15 euro

Diğerlerinden pek bir farkı yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

İnfinity nerden aldın hocam?Göremedim hiç bir yerde.
    Geçen sene tatilbudurdan 16 kişi rezervasyon yapmıştım. Yine tatilbudurdan yaptım. Hem toplu olarak rezervasyon yaptığımız için, hem de geçen sene de konakladığımız için bize 300 ₺ ye yakın bir indirim yaptılar. Yani 18-22 haziran için iptal sigorta dahil 2700 ₺ ye rez yaptım.
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Dediğinizden hiçbirşey anlamadım
    2019 da 2000 tl olup 2020 de 2 kişi 1200 tl olan lux bir otelde 15 eu olan ala carte ı belirtme sebebiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar,
    ETS'den telefon ile aldığım bilgiye göre diğer erken rez.otellerinin fiyatlarının 11.11.2019 da açıklanacağını belirttiler.Voyage ve bazı otelleri açıklamışlar zaten.Aile odası işin içine girince fiyatlar iyice uçuyor.Voyage lar nisbeten daha az artış yapmış gibi.
  • Setur dan bı indirim beklenebilir temsilcisi de buralarda idi bayağıdır girmemiş ama genel sezon fiyatları açılınca ekstra yardımı dokunur herhalde, ETS bonus muhabbetine liste dışı kalınca seçenekler azaldı kendi adıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Club dem spa dikkatimi çekti sanırım buradan yapacağım rezervasyonu

• 1-8 Haziran 2020 içerisinde balayı oteli veya Villa tutmayı düşünüyorum.

Daha öncesinde balayı konseptinde otel veya villa rezervasyonu yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Bütçem 5-7 bin TL arasındadır.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3z3g3n1616

Şimdi baktım 6-11 temmuz tarihleri aile odası 6300 tl. Yurt dışında yasayan biri olarak gerçekten Türkiye yani Ets deki fiyatlar daha makul. Eger fiyatta değişiklik olmazsa 2,3 gün içinde rezervasyon yaparım bende.
    Hangi otelden bahsettiğinizi bilmiyorum ama yurtdışı sitelerden illaki daha uyguna rezervasyon yapılır.

• Çoğu otelde ulaşım ekle kısmına girildiğinde

Uçak yada özel transfer çıkmıyor bakan arkadaşlarda da bu şekilde mi acaba ?
  • Sueno side oteli önerirmisiniz? Yorumlara baktigimda memnun olanda var olmayanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstyy35

Geçen sene tatilbudurdan 16 kişi rezervasyon yapmıştım. Yine tatilbudurdan yaptım. Hem toplu olarak rezervasyon yaptığımız için, hem de geçen sene de konakladığımız için bize 300 ₺ ye yakın bir indirim yaptılar. Yani 18-22 haziran için iptal sigorta dahil 2700 ₺ ye rez yaptım.

Alıntıları Göster
    Tatilbudur benide aradi gecen sene kaldiginiz fiyattan konaklatalim dediler aslinda kabul edicektim o fiyati eder o otel ama aqua parkini dışarı actiklari icin kabul etmiyorum dedim peki efendim dediler.
    Bu arada 25 30 haziran deniz manzarali oda paraf kampanyasiyla 2800 e almistim ekim ayinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 4 Kasım 2019; 11:47:15 >

• Selectum Luxury Resort ta konaklayan oldu mu acaba hiç? Nasıl bir oteldir kendileri?
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    On numara oteldir , memnun kalmamaniz icin maxx tan oraya gelmiş olmaniz lazim ama fiyati bu sene nekadar bilmiyorum hicte az olabilecegini düşünmüyorum.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Balayı için bakıyorumda. Fiyatı ortalama 1 hafta için 15 bin civarı. Adam & Eve in fiyatını bekliyorum açıkcası ama alternatif de bakıyorum
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun cevap vermeyim 2019 erken rezervasyon fiyatı değildir o dediğiniz + enflasyonu açıkladılar epey gerilemiş oran o kadarını söyleyim
    Tartışma amaçlı da yazmıyorum netice de dediğiniz otel de kazık ,hak ettiği bir parayı talep etmiyor ,ha şimdi 7 -8 bin lira nisan ayın da almaya kalk 12-13 bin olmuş falan o hususta bir itirazım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 4 Kasım 2019; 15:38:45 >
  • Club Hotel Phaselis Rosea tekirova hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar , normalde böyle otellerden uzak dururum yakin cevrem tavsiye etmedigi surecede gitmem ama otel güzel duruyor tekirovanin denizide zaten bildigimiz cam gibi deniz aquasida büyük guzel görünüyor fiyatida 6 - 10 eylul 3400 cikti . hani köşede iyi bir otel alinamazsa gidilebilecek gibi duruluyor en kötü iotal ederiz diye düşündüm , evin reisine sunalim bakalim 😀

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Sueno side de 4 yil once konaklamistim. Gayet memnun olarak ayrildim. Yorumlarda insanlarin ne bekledigi ne aldigi ile alakali sanirim. Rixos Belektede konaklamistim. Otel bildiginiz gibi ust segment bir otel. Ancak oradan da memnun olmayanlarda vardi. Tabii saygi duymak gerekli orasi ayri.
    Sueno side gayet rekabetci bir fiyat aciklamis.
    Oneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fireattack kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden aldınız fiyatı, hiç bi yerde çıkmadı. Ben de tam 1-7 Eylül arası bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.