Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 mayıs haftası Sueno Golf için 5 gece 2 kisi 4750 tl fiyat var. Normalde bu sene tatil düşünmüyordum ama bir acaba dedirtti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Ah sueno ah, ne güzel kafam rahattı, alacaktım 6 gece golf, deluxe kısmına geçip hamamda taze portakal suyuna havuç artıracaktım :( Geçen yaz gidemedim, yorumlar kötü, otel 38. sıraya gerilemiş, daha kötüsü kendilerine yorum yazdirmislar tek katkılı hesaplardan. Telefon ile arayıp böyle böyle diyor arkadaşlar siz ne düşünüyor sunuz diye soracağım. Olamadı Diverso bey teşrif eder ise bize bir Zeynep Otel fiyat teklifi sunsun, kararsız kaldık...

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Mayis deniz soguk sezon baslangici derken bi titreme aldi beni😀

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Kaya plazzo güzel gider üstüne 😜

• fettah kullanıcısına yanıt
    Kaya açıklamadı sanırım.

25 ağustos haftası 6 gece sueno düşünüyorum ama fiyatlardan sonra gerçekten düşündürüyor. 2+3 yetişkin.

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Çocuk varsa Güral tekirova

• fireattack kullanıcısına yanıt
    Sizin tarih araliginiza 2 kişi olarak baktım şu an, 3300 çıkıyor oda başı fiyat. Bi anda arttı sanırım. Ona rağmen fiyatlar diğer yerlere göre nispeten uygun gibi. Bi tek Bonus'a diğerlerinden fazla indirim yapması hoş olmadı. Bonisum yok ve almak da istemiyorum sırf bunun için. Öneriniz için teşekkürler, burayı takıp edeceğim.

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    3-8 ekim tarihleri sueno golf de 5 gece kaldık. golf otelin manzarası çalışanları gayet iyidi. yemeklerden biz de memnun kalmadık aynı yemekleri sürekli döndürüp durdular. yemek kalitesi zayıf tı. ama sueno meydanında istediğin herşeyi bulabiliyordun. kumpir döner makarna pizza hamburger aklına gelen herşey mevcut. ana restaurant ta ki yemekleri biz beğenemedik. bundan önce sene letonia golf resort ün yemekleri burdan kat kat daha iyi di.kusursuz du diyebilirim.
  • Oteller kimlik bildirim sistemi ile emniyete bildirim yapıyordu zaten, şimdi de gsm operatörleri bildirim yapacakmış.

http://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201911051040554338-gsm-operatorlerine-tatile-gittiginiz-sehir-ve-otelleri-devlete-bildirme-zorunlulugu-getiriliyor/

• merhaba arkadaşlar benim için alkol kalitesi önemli en önemli tercihim diyebilrim çok yüksek değilde en azındanbir jack daniels ve chivas konseptte olsun önereceğiniz konakladığınız tesis var mıdır
  • arkadaşlar alkol kullanmıyorum, tavsiye edeceğiniz 4 gece için max 4.000 tl otel var mı (temmuz ve ağustos için 2 yetiskin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafi_baskan

merhaba arkadaşlar benim için alkol kalitesi önemli en önemli tercihim diyebilrim çok yüksek değilde en azındanbir jack daniels ve chivas konseptte olsun önereceğiniz konakladığınız tesis var mıdır
    Kesinlikle infinity by yelken öneririm. Kaliteli içkileri ve yiyecekleri veren ucuz bir otel.
  • Amara prestige elite

• mstyy35 M kullanıcısına yanıt
    antalya bölgesi istiyorum.
    Valla hocam hep 28 mayıs haftası gidip deniz havuz vs hiç sıkıntı yaşamadık senelerdir. 10 günlük bir fark var beni korkutan sadece yağmur olur. Diğer türlü her türlü girerim hocam :) otelle iletişime geçip bir factsheet talep edeceğim. Bakalım ne yapmışlar bu sene.

• Evettt amara dolce vita luxry açmış ve eylulde 5 geceye 12 bin istiyor bunlar kafayi yemiş , o paraya gloria lara giderim bunlar kendilerini ne zannediyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

3-8 ekim tarihleri sueno golf de 5 gece kaldık. golf otelin manzarası çalışanları gayet iyidi. yemeklerden biz de memnun kalmadık aynı yemekleri sürekli döndürüp durdular. yemek kalitesi zayıf tı. ama sueno meydanında istediğin herşeyi bulabiliyordun. kumpir döner makarna pizza hamburger aklına gelen herşey mevcut. ana restaurant ta ki yemekleri biz beğenemedik. bundan önce sene letonia golf resort ün yemekleri burdan kat kat daha iyi di.kusursuz du diyebilirim.
    Temmuz sonunda 6 gece kaldık. Ana restoran yemekleri çok kötüydü. Adamlar et pişirmeyi bilmiyor aslında biliyorlar da herkes işini bastan savma yapıyordu. Eti sürekli yakıyorlardı. Döneri kusbası gibi kalın kesip yakıyorlardı. Dediğiniz gibi sueno meydanı çok iyidi. Herşey mevcuttu. Oteldebüyüm bi şezlong sıkıntısı var. Geceden havlular atılıyordu. Sabah 9 a kadar tüm havuz şezlongları doluyordu. 6 gece 7400 tl verip şezlong sıkıntıısı yaşayacagım otele açıkcası birdaha gitmem :)

• Aynen katılıyorum. 5 gün boyunca doğru düzgün et yiyemedik etler lastik gibi hep sinir doluydu Adana yapıyorlar içi çiğ pişmemiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyy35

Kesinlikle infinity by yelken öneririm. Kaliteli içkileri ve yiyecekleri veren ucuz bir otel.

Alıntıları Göster
    Infinity kesinlikle ucuz bir otel değil.
    Bence ederinden fazla.
    Ağustos'da 5 geceye en kötü odasına 5200TL istiyor.
    Bu fiyata Antalya'da marka otellerde kalırsınız.

2020 F/P Tatil Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r00tsecurity -- 6 Kasım 2019; 13:24:33 >

Açıklanmasını beklediğim son 2 otelden birisiydi
    Hemen 5 oda ayırtıyorum :)

Şaka maka sueno golf 5000 tl iken bu amara dolce 3 binlik bi oteldi
    Şimdi ne olduda golf u tam 2 ye katladı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.