Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O Bölgenin denizi oldukça iyidir, Tesis tripadv.da genelde olumlu yorumlar almış, (fake olmayan gerçek konaklayanlardan)
    Orta halli ve orta/küçük ölçeklibir tesis olarak görünüyor, yeme içme ve lüx konusunda beklentiniz yüksek değilse, iyi bir deniz ve doğa/atmosfer amaçlı olarak ve şayet iyi (uygun) bir fiyat yakalanırsa, bence alınabilir.
    Zira henüz erken rez. açılışında olmamıza ragmen orta halli üzeri olan tesislerin yüksek fiyatları ortada.
    Ben olsam alternatif olarakn şimdilik iptal sigortalı rez. yaptırıp ileriki zamanda olaki daha iyi şartlarda bir yer bulursam iptal eder, bulamazsamda hiç yoktansa burayı değerlendirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 5 Kasım 2019; 9:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt
    Bugün 3 odayı mecburen 4 gecelik almak zorunda kaldık(2-6 Eylül 2700 kusür).5 gece istiyorduk fakat odalar yok satıyor.hatta aynı anda üç oda alamazsak diye de endişelendim çünkü iki oda yetmiyor.Granada tamamen ülke içinde kendini ETS ye teslim etmiş.acenteler bu otele aynı paralarla alternatif oneremiyorlar.Fakat şöyle bir durumla da karşılaştım.1- 6 Eylül ETS yok derken VPN ile yurtdisi siteler den 1-6 eylül 745 dolara bulmuştum.75 dolarida tax free idi.Azar azar oda açıyor ETS yakalamanız hızlı olmanız lazım.granada fiyatları uygun F/P

• fettah kullanıcısına yanıt
    Aynı otele ben de yedek otel olarak baktım ama neden se Otelpuan da çok fazla olumsuz yorum var.Ayrıca denizi ile ilgili de taşlık vb olduğundan bahsedilmiş ve vazgeçtim.Bu arada otelpuan daki yorumlar gerçek misafir deneyimleri,yorumlarıdır diye düşünüyorum.
  • fireattack kullanıcısına yanıt
    granada okurcalar mı aldınız ? şu anda 2-6 eylül 3100 tl çıkıyor. belekteki 4556 tl
  • Aynen Okurcalar
  • Granada Belek için yaz ayı rezervleri açıldı tekrardan bilginiz olsun
  • İlk gün 6100 tl di şimdi 7400 Yersen
  • Şuana kadar f/p diyebileceğimiz bir otel yok gibi sanırım.

Fiyatlar da bu noktadayken ne kadar f/p olur o da ayrı bir konu tabi.
  • Merhabalar.
    Simena Sun Club ile ilgili görüş,öneri,bilgisi,tavsiyesi vb.olan var mı?
  • Euphoria Palm Beach Resort nasıldır arkadaşlar?
  • Yok ya ne biçim erken rezervasyon bu.Ancak Granadanın ilk açtığı fiyatlarda olacak oteller ki fırsat olsun.Erken rezervasyonun bir anlamı kalmadı artık.Voyage bile eskiden 2 çocuk ücretsiz diyordu şimdi 0-2 yaşa çekmiş 2.çocuğu.11kdan 3 yaşındaki çocuk için 14kya çıkıyor 5 gün için.Yani bana 5gün ne verebilir ki ben 14k para vereyim buraya.Birde alkol kullanmıyorum.14k verdikten sonra yurt dışına gider yeni yerler görürüm en azından.Bu sene şahsım adına konuşayım kıyıda köşede bir fırsat yakalamazsam almayacağım.Belki sırf çocuklar için Eylül sonu Ekim başı 3-5günlük giderim.

• Amara Prestige Elite Hotel 12 16 temmuz arası 2 yetişkin 3800 e rezervasyon yaptım. Fiyat performans açısından uygun gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknobomb -- 5 Kasım 2019; 16:20:48 >
  • teknobomb kullanıcısına yanıt
    Nereden yaptın hocam.Bedavaya gelmiş.Bu yaz orada kaldım 5günlük 5400vermiştim.Parasının hakkını çok rahat verir 2800.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ets de 3800 görünüyor o tarihler yanlış mı yazdın acaba hocam yada farklı bi yerden mi yaptırdın acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Nereden yaptın hocam.Bedavaya gelmiş.Bu yaz orada kaldım 5günlük 5400vermiştim.Parasının hakkını çok rahat verir 2800.
    Hocam çok pardon 3800 e jolly den yapmıştım. Yanlış yazmışım fiyatı.

• teknobomb kullanıcısına yanıt
    Evet bende sen deyince baktım 3800 diyor.Yoksa efsane fiyat olurdu Hatta ben gittiğim otele bir daha gitmem ama bu fiyata alırdım hemen

• first_officer F kullanıcısına yanıt
    Bence 18-22 agustos 3731 lira fena fiyat degil , zaten tekirovanin denizi taslidir ama cam gibidir bunu biliyoruz , bukadar sacma fiyat varken istedmede durabilir diye düşündüm sanirim gecen sene ki infinty i aratmaz , bide sonrasinda limak yapmistik onun gibi bisey bulursak tamamdir , 11 inde ets tam bir acsin otelleri ona gore hareket edicem.
    Bu arada amarada 28.08-01.09 tarihleri arasi 3809 cikiyor yani kafa kafaya gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 5 Kasım 2019; 18:22:5 >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    kardesşim temmuz ayında 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk (ücretsiz) için 3800 fiyat veriyor, tavsiye edermisin
  • Sueno Deluxe'ten sonra nereyi önerirsiniz
  • Kesinlikle bu fiyata öneririm bu pahalılıkta.Daha öncede dediğim gibi ben bu yaz 5400tl verdim 5 gecesine.Ve bu parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.3800e her türlü gidilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.