< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 F/P Tatil Fırsatları (303. sayfa)
-
-
Aman hocam uzak dur meslek indirimi ile bedavaya yakın bir fiyata gittim geçtiğimiz yıl. Üstüne para da verseler gitme o kadar kötü bir yer. Yemekler çok kötü midene rahatsızlık verecek kadar kötü. Hizmet kötü temizlik sıkıntı, havuzlar yetersiz ve kalabalık denizin dibi taşlı birden derinleşiyor ve odalara uzak. Otelde otopark bile yok sokakta yer arıyorsun Bağcılar gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kayak otellerinde indirim olursa paylasimlarinizi beklerim :)
Bu sene corona nedeniyle fiyatlar cok yukarlarda..
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakim bey
Aman hocam uzak dur meslek indirimi ile bedavaya yakın bir fiyata gittim geçtiğimiz yıl. Üstüne para da verseler gitme o kadar kötü bir yer. Yemekler çok kötü midene rahatsızlık verecek kadar kötü. Hizmet kötü temizlik sıkıntı, havuzlar yetersiz ve kalabalık denizin dibi taşlı birden derinleşiyor ve odalara uzak. Otelde otopark bile yok sokakta yer arıyorsun Bağcılar gibi.O kadarmo kötü hocam ya, yorumlar fena değildi, almak üzereydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba arkadaşlar Granada Luxury Belek gelecek sezonun ön kayıtlarını ne zaman açar acaba ? ETS yi aradım biz sizin no yu alalım sizi ararız diyerek laf geveledi. Okurcalar'ına balayı için gitmiş çok memnun kalmıştım.
-
SETUR Yetkili Satış Acentesi DIVERSO TUR İyi Forumlar Diler.
DH Kullanıcılarına Özel İndirimler İle,
29 Ekim - 1 Kasım (3 Gece 4 Gün / 2 Yetişkin ve 2 Yetişkin 1 Çocuklu Aileler İçin)
Sueno Hotels Beach: 1700 TL
Crystal Waterworld Resort & Spa: 1925 TL
Sueno Hotels Golf Belek: 2350 TL
Kaya Belek Antalya: 2700 TL
Sueno Hotels Deluxe Belek: 2750 TL
Maritim Pine Beach Resort: 3050 TL
Özel fiyatlardan faydalanmak ve devam eden diğer kampanyalarımızla ilgili bilgi almak ve rezervasyon için;
DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
WB:whatsapp.comWhatsApp'ta paylaşhttps://api.whatsapp.com/send?phone=903122664444&text=&source=&data=&app_absent=
NASIL TEKLİF İSTERİM?
Giriş/Çıkış Tarihi:
Yetişkin Sayısı:
Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
Tercih Edilen Bölge/Otel:
Maksimum Bütçe:
Bilgilerini Tarafımıza;
Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Sevgiyle Kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 26 Ekim 2020; 10:39:9 >
-
Geçtiğimiz yıl 29 ekimde satın almıştım granada belek tatilimi.
Muhtemelen 10 ~15 gün içerisinde erken rezervasyon dönemi açılır.
-
Fiyat neydi hatırlıyor musunuz ben 2 kişi 5-6 gün düşünüyorum.
-
Hocam ben 18 - 22 Mayıs arası ayarlamıştım havuz tarafı 2100 TL olarak.
Fakat pandemiden dolayı gidemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diverso
SETUR Yetkili Satış Acentesi DIVERSO TUR İyi Forumlar Diler.
DH Kullanıcılarına Özel İndirimler İle,
29 Ekim - 1 Kasım (3 Gece 4 Gün / 2 Yetişkin ve 2 Yetişkin 1 Çocuklu Aileler İçin)
Sueno Hotels Beach: 1700 TL
Crystal Waterworld Resort & Spa: 1925 TL
Sueno Hotels Golf Belek: 2350 TL
Kaya Belek Antalya: 2700 TL
Sueno Hotels Deluxe Belek: 2750 TL
Maritim Pine Beach Resort: 3050 TL
Özel fiyatlardan faydalanmak ve devam eden diğer kampanyalarımızla ilgili bilgi almak ve rezervasyon için;
DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
WB:https://api.whatsapp.com/send?phone=903122664444&text=&source=&data=&app_absent=
NASIL TEKLİF İSTERİM?
Giriş/Çıkış Tarihi:
Yetişkin Sayısı:
Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
Tercih Edilen Bölge/Otel:
Maksimum Bütçe:
Bilgilerini Tarafımıza;
Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Sevgiyle Kalın.2 gün önce özel mesaj atmıştım dönüş yapmadınız.
-
Merhaba.
En son mesajınızı geçtiğimiz sene atmışsınız.
Mesajınızı yeniden gönderirseniz memnun oluruz.
Sevgiler. -
Mesajınıza henüz ulaştık,
Cevapladık.
Sevgiler. -
merhaba arkadaşlar 7 kasım 9 kasım antalyada iki bay kabul eden tesis var mı tesisler boş arkadaş tek bay konaklayamadık uhd otellerde
-
Club Hotel Turan Prince World 2021 Sezonu açmış 05.08.2021 - 07.09.2021 tarihleri arasında kişi başı 810 TL . Bu sene fiyatlar yüksek olacak demek ki . Birde bu erken rez .
-
İmmünoterapi Laboratuvarı Başkanı Mihail Kostinov,
Türkiye’deki Rusların Kovid-19’dan ölüm nedenlerini açıkladı.
Buna göre Türkiye’de 326 Rus turistin koronavirüse yakalandığı ve 11’inin öldüğü açıklandı.
KAYNAK : Turizm Ajansı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SevenhillliClub Hotel Turan Prince World 2021 Sezonu açmış 05.08.2021 - 07.09.2021 tarihleri arasında kişi başı 810 TL . Bu sene fiyatlar yüksek olacak demek ki . Birde bu erken rez .
Oteller fiyatlarını euroya göre belirledikleri için ucuz bile sayılır
-
Alanya'da kötü hava şartları sebebiyle batan tur teknesinde bir kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 30 yolcu kurtarıldı.
-
Serkan bey, 2021 için fırsatlar bazı sitelerde başlamış. 2 hafta içerisinde tüm sayfalar da yayınlanmış olur.
Yeni bir başlığa geçebilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X